Anketa

Najčešće posećujem internet sajt ŠKODA prodavca, (mogu dve opcije):

AK Samardžić
4 (4.3%)
Ćirinac doo
6 (6.5%)
Alpros auto
38 (41.3%)
AK Stojanović
6 (6.5%)
Auto Čačak
23 (25%)
ABC Test
1 (1.1%)
AKS Drive
2 (2.2%)
Auto Hermes
5 (5.4%)
Intersrem
6 (6.5%)
Auto centar CUNE
1 (1.1%)

Ukupno glasova: 65

Autor Tema: Internet portali SKODA prodavaca  (Pročitano 4188 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže nebojsarZapočeo temu

Internet portali SKODA prodavaca
« poslato: 07. Mar, 2014. 19:10 »
Znam da mozda nije direktno za ovu rubriku ali slicna ne postoji a tice se krajnje aljkavog predstavljanja Škodine ponude od strane autorizovanih prodavaca. Mnogi nisu ažurirali svoje internet portale još od 2012-te godine.  Moj predlog da napravimo anketu najgore prezentacije Škoda dilera (izgled, ažurnost, kompletnost informacija).  Da ne pominjemo ni što generalni uvoznik na svom portalu nema konfigurator sa korektnim cenama, usklađenim sa cenovnikom ili ponudama kod ostalih dilera.

EDIT: spojene dve teme "Internet portali Skoda prodavaca" + "Nove cene, poskupele Škode"
Ovde može sve o internet sajtovima Škoda prodavaca u Srbiji, njhovom izgledu, ažurnosti, uopšte o cenama, ponudama usluga i vozila isl...
Ako vidite nešto novo na sajtu nekog Škoda RS dilera, napišite ovde.
Sve u vezi sajta/portala.

« Poslednja izmena: 20. Jan, 2016. 23:25 Karlheinz Hell »
  • Vozi: Skoda Fabia 1.2 HTP, VW pasat B8 2.0TDI

Van mreže vlada320

Odg: Internet portali SKODA prodavaca
« Odgovor #1 poslato: 07. Mar, 2014. 20:03 »
Potpuno se slažem da su internet stranice Škoda dilera iz Srbije u najvećem broju slučajeva NEAŽURIRANE, svaki diler i generalni uvoznik imaju istaknute različite cenovnike i servisne akcije od pre godinu dana i više. Pored toga, stranica generalnog uvoznika - Auto-Čačka je vrlo oskudna i nepotpuna i upravo glasam za nju kao najgoru! Za najbolje uređen Škoda sajt u Srbiji glasam za Auto Hermes iz Subotice, mada se kao ni kod ABC testa iz Valjeva ne može više ući u cenovnik rez. delova (magacin).
Konfigurator - mislim da ga pravi i ažurira Škoda auto iz Češke za svako tržište posebno, a i piše da su cene samo orijentacione, ostalo se redovno ažurira.  Više me nervira to što po konfiguratoru možeš da izabereš neke opcije koje od Auto-Čačka ne možeš da dobiješ, npr. enterijer svetlo-sive boje  u Active paketu kod Rapida.
  • Vozi: Mercedes B180 w245 / ex Fabia mk1 1.4 16v

Na mreži MAKS

« Odgovor #2 poslato: 07. Mar, 2014. 23:06 »
Mozda neki i neazuriraju sajt ali sad upravo proveri na alprosu ima konfigurator pa zasto onda nebi bio ni na drugom sajtu drugog dilera.
Ja sam tako konfigurisuci auto / fabija / i kupio ga u alprosu 2011 godine. I sve je bilo onako kako sam dogovorio i isporuceno je tako.
Dodushe bilo je nekih drugih problema ali je uspesno reseno zahvaljujuci jednoj vrlo sposobnoj osobi iz tog salona. Ali sigurno treba osuditi one koji nemaju ono osnovno sto je potrebno za konacno odlucivanje da se kupi taj i taj auto.
  • Vozi: OCTAVIA 1.6 2012 ELEGANCE

Van mreže dusko zemun

« Odgovor #3 poslato: 12. Mar, 2014. 11:06 »
odlicno pokrenuta tema, ali prvenstveno treba u nekim kucama koje se bave skodama, nauciti ljude da pisu i citaju ... jer, ako bih ja krenuo sa iskustvom koje imam mislim da bi previse umelo da se kaze samo jednim odgovorom na mail...
a kako onda ocekivati da neko ko nema ni toliko mentalne sposobnosti da iscita jedan veoma koncizan mail, niti da odgovor na isti, kako tek tako neko moze da se snadje sa sofisticiranim alatkama savremenog doba ili ... da ucestvuje  u necemu savremenijem ...
zao mi je ako se neko prepozna u ovome sto sam gore napisao ...
  • Vozi: skoda 110R, felicia pik up FUN, OCTAVIA TOUR ...

« Odgovor #4 poslato: 03. Jan, 2015. 20:51 »
Sasvim slučajno svratih na sajt autočačka kad tamo nove cene, Oktavije -standardni paketi sa novim motorima  i 4x4 pogonom, cene do 30k evra, Superb 10% skuplji u svim nivoima opreme, Vrs takodje :(

Van mreže Crveni gormit

« Odgovor #5 poslato: 03. Jan, 2015. 22:16 »
ko god u ovo vreme poskupljuje ne moze se nadati boljoj prodaji

« Odgovor #6 poslato: 04. Jan, 2015. 08:22 »
Mozda se ceka neki tender za javna preduzeca, da ne pominjem sto ide sajam. Dignes za 10% onda spustis za 10% I kao imas najveci popust na sajmu. Skoda oktavija vs. A4 po ceni...

Van mreže nikola indjija

« Odgovor #7 poslato: 04. Jan, 2015. 10:35 »
ko god u ovo vreme poskupljuje ne moze se nadati boljoj prodaji
Mislim da se oni-auto cacak ne sekiraju za prodaju
  • Vozi: skoda oktavia 3 1.2 tsi 105hp+seat cordoba 1.9sdi+fiat ducato 2.8 jtd

Van mreže vlada320

« Odgovor #8 poslato: 04. Jan, 2015. 19:22 »
Piše da novi cenovnik važi od 01.01.2015. Izbacili su i cene  za novu Fabiu III i to u obe varijante karoserije (mada i dalje stoji slika Fabie II)
I ja mislim da su objavljene cene ustvari puna cena bez popusta, da bi kasnije mogli da kažu kako su uveli veliki akcijski popust. Siguran sam da svako ko želi da odmah pazari neku Škodu - može je pazariti za znatno manje para. Inače, bilo je krajnje vreme da posle 6 meseci i Autočačak malo ažurira svoj sajt. U decembru uopšte nije bilo moguće otvoriti cenovnik, a pre toga je takođe bio objavljen cenovnik bez popusta. Ali, meni ništa to nije čudno, odavno sam shvatio kakav je mentalitet u Autočačku - srednjevekovno-srpski! Fin, kulturan, emancipovan i pošten kupac nema neke izglede da dobro prođe kod njih, ali ako je neko drčan, ume da se cenjka i ima rodbinske, političke i druge veze u matičnom gradu generalnog uvoznika Škode - taj će uvek veoma povoljno pazariti novu Škodu!
Znači, ne treba suviše ozbiljno shvatiti taj cenovnik. Kod ostalih Škoda dilera se uvek može saznati trenutna cena sa popustom, a onda na ubrzani kurs taktike za spuštanje cena (ili povesti nekoga ko je tome vičan), pa u Autočačak po auto.

« Odgovor #9 poslato: 05. Jan, 2015. 15:11 »
Ja razmisljam o kupovini oktavije (rado bih uzeo karavan), ali naravno da je cena ono sto utice na kupovinu. Ambition je ok, ali mi fale neke stvari, a onda to znacajno podize cenu, pa ispadne kao elegance.
  • Vozi: Superb Combi 2.0 Tdi 2017

Van mreže vlada320

« Odgovor #10 poslato: 17. Jul, 2015. 19:49 »
Ne bih da reklamiram, ali ja cenovnike i konfigurator uvek pratim na www.autohermes.rs. Stvarno sve pohvale za azuriranost i tacnost podataka na saitu, sto se za vecinu dilera i uvoznika ne moze reci.

Van mreže HellBlaze

« Odgovor #11 poslato: 20. Jan, 2016. 03:20 »
Apropo cena, Intersrem i Alpros skinuli tj. vratili stare cene na sajt. Bio danas u Interu i pitam a prodavac kaže da su i dalje aktuelne akcijake cene... Skroz im glupa politika.

« Odgovor #12 poslato: 20. Jan, 2016. 22:02 »
Da, ja upravo pregledah cene sa Alprosovog sajta, sve je po 10 ak posto skuplje. Verovatno im dosadilo da se stalno cenkaju na akcijske cene, sad mogu da ispadnu dzekovi, da skinu 10 posto a da i dalje fino zarade :)

Van mreže Karlheinz

« Odgovor #13 poslato: 20. Jan, 2016. 23:34 »
Dve teme spojene u ovu.

Predlog (jedan od postova ovde) za najbolji/najgori Škoda sajt RS dilera, se usvaja .-) i biće kao nova anketa uskoro ovde u okviru ove teme.
  • Vozi: Yeti

Van mreže Karlheinz

« Odgovor #14 poslato: 11. Maj, 2016. 22:07 »
Auto Čačak je "preuzeo" od Alprosa domen www.skoda-auto.rs
Alpros je sada www.alpros-auto.rs
Cena? :-)))
  • Vozi: Yeti