Autor Tema: Cup holder- drzac za case  (Pročitano 2093 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže mirekZapočeo temu

Cup holder- drzac za case
« poslato: 07. Mar, 2014. 22:10 »
Dragi forumaši,

Ako neko može da mi pomogne to ste sigurno vi. Ubih se tražeći gde mogu da nabavim držače za čaše za moju škodu. Vec dva puta mi se prosula kafa po sedistu , pošto rupa koja se nalazi iza rucne i nije bas neko sjajno rešenje. Evo i neku sliku sam našao na netu.
  • Vozi: Škoda Octavia 1.6 tdi CR PDF 2011 greenline

Van mreže tasa

Odg: Cup holder- drzac za case
« Odgovor #1 poslato: 07. Mar, 2014. 23:06 »
Imas opciju koja stoji pored radija, uspravno, u skodi taj deo kosta oko 50 jura  ;)
  • Vozi: fabia sedan 1.9sdi, 2002, passat b6 2.0tdi 2008 Sportline

Van mreže MAKS

« Odgovor #2 poslato: 07. Mar, 2014. 23:08 »
Imas onu opciju da okacis plasticni drzac za prozor i ono drzi i te kako dobro. Mislim da ga ima kod onih iz jajinaca. Proveri nisam siguran.
  • Vozi: OCTAVIA 1.6 2012 ELEGANCE

Van mreže mirekZapočeo temu

« Odgovor #3 poslato: 08. Mar, 2014. 01:00 »
Inače u medjuvremenu sam saznao na netu da su ovo držači od lupa i pola, i da mogu da se upakuju na mesto fiokice, pitanje je samo da li mora da se dodatno "budži" deo ispod kasetofona. Tako da verovatno može neka polovna varijanta da se nadje povoljnije. Hvala vam u svakom slučaju. evo i slika iz vw lupo.
  • Vozi: Škoda Octavia 1.6 tdi CR PDF 2011 greenline

Van mreže t.salai

« Odgovor #4 poslato: 08. Mar, 2014. 03:27 »
Iz mojih skromnih saznanja to je 1 din drzac i mini pretinac standardiziran od pola-lupa, dakle plug&play je princip postavljanja. Na briskoda.com ima par topica oko ovih postavljanja.
  • Vozi: Skoda Fabia - 1.9 TDI vRS - OEM+

Van mreže djordje cacak

« Odgovor #5 poslato: 08. Mar, 2014. 19:05 »
Imas i opciju da nepijes kafu u autu.  ;)
  • Vozi: Fabia 1.4 MPI 8v 200 god

Van mreže ivan4994

« Odgovor #6 poslato: 31. Mar, 2014. 21:19 »
ja sam to mesecima jurio i na kraju sam nasao na otpadu polovni nosac, kostao me 10 evra. uspravni je, stoji sa desne strane kasetofona, a levi ne postoji (bar je tako meni rekao taj lik sa otpada). a i da postoji, ne bi bio praktican jer bi udarao kolenom u njega, zuljao bi te i sl. ugradnja je prilicno laka. prilicno fina i korisna stvar, samo je treba pronaci, posto sam je ja jedva nasao, tek na cetvrtom ili petom otpadu... inace, te polovne za pola ili lupa su uzasno skupe, meni su trazili i 50e. nove za fabiu su oko 6000-7000 din. u auto cacku
  • Vozi: fabia mk1 sedan 1.4 16v 74kw