0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Da pokušam da pojasnim. Škoda Octavia 1.2tsi elegance + metalok boja + bolero + podna zaštita karoserije + Simply clever (dvostrana pokrivka poda prtljažnika) 16.900 tako da sam dobio opreme u vrednosti od 624eur gratis. Meni dobro....
E sad, zanima me da li se nulti servis, tehnički pregled, paket obavezne opreme i slično podrazumevaju ili i njih treba da stave u specifikaciju vozila? Ja bih na primer voleo da budem prisutan kad sa auta budu skidali one zaštitne folije i najlone... pa ne znam da li je to moguće... mislio sam na tako neke stvari. Izvinjavam se ako sam bio nejasan.
@hakklerKod nas u Elegance opremu ulaze zadnji parking senzori, tako da je to rešeno. Test vožnju Škode nisam imao, ali sam probao Audi A3 Sportback sa tim motorom, što je najsličnije onome što me interesuje.Hvala na komentarima. Verovatno da neću moći da prisustvujem, ali eto, jednostavno bih to voleo, ali nije strašno i ako ne može. Za tehnički i opremu ću pitati, pa ćemo videti već šta će biti. U subotu kad sam išao da se raspitam, rečeno mi je da će iz proizvonje izaći u 17. nedelji.