Autor Tema: Fabia taster za Fabricki radio  (Pročitano 3973 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Turbo

Odg: Fabia taster za Fabricki radio
« Odgovor #15 poslato: 12. Apr, 2014. 14:00 »
Sta druze prave kod nas u Srbiji nisam bas razumeo, ako mozes objasni...!!!

Prave MP3 emulatore za fabričke plejere koji ne puštaju MP3. Funkcioniše otprilike tako što se nabudži na cd charger ulaz neka spravica koja pušta mp3 sa USB-a ili Aux-a. Zavuče se unutra negde da se ne vidi, samo se konektor postavi na dostupno mesto.

Imaš u privatnoj poruci primer ovoga o čemu pričam :)

Van mreže vule035

« Odgovor #16 poslato: 12. Apr, 2014. 14:39 »
Moja preporuka ti je da lepo odvojiš 80-90 evra i kupiš neki Pioneer za zelenim pozadinskim osvetljenjem koji će odlično da se uklopi u enterijer. Samo ti je potrebna ona plastika tj. radio blenda da popuniš šupljine. Sa ovim playerima dobiješ odmah sve.

http://www.emmi.rs/auto-plejeri-zvu%C4%8Dnici-i-oprema-auto-cd-mp3-player-pioneer-deh-1500ubg.11.html?productId=33528
http://www.emmi.rs/auto-plejeri-zvu%C4%8Dnici-i-oprema-auto-cd-mp3-player-pioneer-deh-1600ubg.11.html?productId=40229
  • Vozi: Škoda Fabia 1.4 MPI 50kW 2002. god.

Van mreže vule035

« Odgovor #17 poslato: 12. Apr, 2014. 17:28 »
Nisam siguran ali mislim da u ovom oglasu na drugoj slici vidim Skoda Symphony, on ti očitava samo obične audio diskove https://www.kupujemprodajem.com/Fabia-Tabla-komplet-volan-i-jos-dosta--3813846-oglas.htm?filter_id=5467190

Nadam se da ne kršim neko pravilo davanjem linka ovog oglasa.

Van mreže BadjaZapočeo temu

« Odgovor #18 poslato: 12. Apr, 2014. 22:22 »
Hvala za oglas druze, prodat za 30 eura :(

Van mreže hatuna1983

« Odgovor #19 poslato: 12. Apr, 2014. 23:08 »
@Badja

Turbo odgovorio, sigurno je i u poruci poslao ono na sta sam mislio.  Ja namjeravam kupit isto, zadrzavas sve funkcije fabrickog cd playera, a pustam mp3 muziku uz kvalitet zvuka mp3 uredjaja. Imas i skupljih uredjaja, ali ti sto se u Srbiji prave su najpovoljniji.
  • Vozi: Škoda Octavia A5 2006 1.9 TDI BJB 77kw Elegance

« Odgovor #20 poslato: 12. Apr, 2014. 23:18 »
Fora je sto ja imam fabricki kasetas.... :(

Van mreže hatuna1983

« Odgovor #21 poslato: 14. Apr, 2014. 20:59 »
Fora je sto ja imam fabricki kasetas.... :(

Onda ti je rjesenje sto neko rece, ona kaseta sa izlazom za mp3 player ili da kupis emulator. Ako ti se taj svidja( a razumijem to, meni se ova cd player fabricki svidja i ne zelim da kupujem neki drugi makar bio pioneer i imao usb ili sd card ulaz).
  • Vozi: Škoda Octavia A5 2006 1.9 TDI BJB 77kw Elegance

Na mreži bugarin

« Odgovor #22 poslato: 14. Apr, 2014. 21:08 »
kaseta-adapter je djubre neopevano, zuji i nervira do zla boga. bilo sta drugo, pa makar i neki kvalitetniji fm transmiter ce bolje raditi posao.
  • Vozi: Octavia mk2 1.9tdi PD

Van mreže dulefontana

« Odgovor #23 poslato: 15. Apr, 2014. 00:01 »
Nasao sam negde temu kako je lik na Jaguarov kasetofon uz lemilicu napravio aux ulaz. Ako nekoga interesuje sutra stavljam link.

« Odgovor #24 poslato: 15. Apr, 2014. 02:38 »
Imam ja transmiter ubode se fleska pa u upaljac i onda muzika p..i ali nije to to ovamo mi fali to prokleto dugme preko njega se traze radio stanice. I onda dok sam po gradu imam tih nekoliko stanica memorisanih ali kad odem dalje.... A transmiter je ok mada zvuk nije bas naj cistiji pogotovo kada se u okolini nadje stanica sa pribliznom frekvencijom. Kad bih bar nasao to dugme ili cd original fabricki.... :(

Van mreže vule035

« Odgovor #25 poslato: 15. Apr, 2014. 18:00 »
Kako je uopšte taj uspeo da isčupa ovaj desni taster nije mi jasno. Čak i levi koji strči ne može da se se izvadi jer izgleda da ima navoj unutar sebe na koji je zašrafljen. Našao sam starog kasetaša ali ovo samo može da se polomi čupanjem.

Na mreži bugarin

« Odgovor #26 poslato: 15. Apr, 2014. 18:04 »
Vadi se tesko samo ako nije razradjeno. Fabricki se desni tockic vadi lako, ispod njega je crvena dioda koja treperi kada se taj tockic izvadi i skine kontakt.

« Odgovor #27 poslato: 15. Apr, 2014. 19:32 »
Kako je uopšte taj uspeo da isčupa ovaj desni taster nije mi jasno. Čak i levi koji strči ne može da se se izvadi jer izgleda da ima navoj unutar sebe na koji je zašrafljen. Našao sam starog kasetaša ali ovo samo može da se polomi čupanjem.

Druze jesam li ja dobro razumeo da ti imas taj kasetas ako ga ne koristis bi li ga prodao, da iscupam to dugme? :)

Van mreže vule035

« Odgovor #28 poslato: 15. Apr, 2014. 20:33 »
Samo zbog ovog tvog posta sam preturao po regalu da ga nađem  :)) Bio mi je u kolima 6 godina isključen a u sredini sam stavio aftermarket radio. Pre godinu dana sam izbacio ovaj star koji je potpuno bio ispravan a u sredini sam vratio onu kadicu za sitnice. Kao ostavio sam da ga čuvam ako nekad prodajem kola pa da ga vratim nazad :) Koja ti cena odgovara?  :)

I da ako ti treba, ovaj je potpuno ispravan. Samo izvadiš taj tvoj i ubaciš ovaj moj kasetaš. Posao 30 sekundi, samo treba tanko parče lima da se otključaju držači na radiju. Isključiš pozadi džekove i uključiš na novi i samo gurneš radio do kraja da se opet zaključa. Da ne bi bezveze rizikovao da polomiš opet dugme. Imam ja neki lim od jednog noža pomoću koga sam ga izvadio.

Ovde gde je obeleženo samo se gurne parče lima dužine jedno 4-5 cm da bi otključao radio. Ne mora da se ima 2 komada, može i sa jednim, samo gurneš do kraja i onda izvučeš radio napred jedno pola cm, pa zatim gurneš u drugu stranu pa nju izvučeš jedno pola cm i onda ceo radio izlazi sam.

« Poslednja izmena: 15. Apr, 2014. 20:44 Vule035 »

Na mreži bugarin

« Odgovor #29 poslato: 15. Apr, 2014. 20:44 »
trabace mu i kod. ako si ga zaboravio ili zagubio nece moci da ga koristi :(