Autor Tema: skup ALPROS 12.04.2014.  (Pročitano 768 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže dusko zemunZapočeo temu

skup ALPROS 12.04.2014.
« poslato: 10. Apr, 2014. 13:00 »
dragi forumasi,
jos jednom da ponovim ...
danas smo dobili pozivnicu  iz auto kuce ALPROS, da dana 12.04.2014. imamo slobodan termin za dugo najavljivanu posetu.
organizacija same poseta podrazumeva da se kao i do sad okupimo u što većem broju i uputimo put Vidikovca.
ova poseta je pripremana i organizovana u skladu sa dogovorima sa moderatorima i ostalim članovima foruma i istina je da je bila najavljivana za mart, ali se zbog sajma automobila ovaj termin prolongirao za mesec april .

za sve potrebne informacije molim Vas da mi se obratite na PP ili lično na poznate brojeve telefona kako bi smo se oko svega ostalog dogovorili .
  • Vozi: skoda 110R, felicia pik up FUN, OCTAVIA TOUR ...

Van mreže Karlheinz

Odg: skup ALPROS 12.04.2014.
« Odgovor #1 poslato: 11. Apr, 2014. 00:24 »
Super, nadam se lepom druženju!
To je u subotu, u 13h.
  • Vozi: Yeti

« Odgovor #2 poslato: 11. Apr, 2014. 06:19 »
zdravo drugari,
Mnogi od Vas su mi se obratili na PP sa pitanjima dalje organizacije za organizovani odlazaku Alpros u subotu, tj sutra...
Ponovno se izvinjavam na ovoj AD HOC organizaciji cele price, ali, nadam se da to nece biti veliki problem svima nama da odvojimo vreme i da se organizujemo ...

O Alrposu nema potrebe da mnogo govorimo, pretpostavljam da vecina forumasa zna za ovu kucu i gde se nalaze... u pitanju je ulica PILOTA MIHAILA PETROVICA 77A na Vidikovcu u blizini Ibarske magistrale...

Ucekivano vreme naseg dolaska je izmedju 13-13.30

Predlazem da se svi okupi nesto ranije na lokaciji koja je sa beogradske strane mostova i svima bliza, da se ne bi okupljali kod Arene pa posle isli kao svadbena povorka ...

Jedan od predloga lokacija za okupljanje bi mogao da bude jUGOPETROLOVA PUMPA  u Zarkovu ...

Takodje molim ostale zainteresovane forumase koji su u mogucnosti da dodju sutra, da mi se jave u toku dana, radi pravljenja  spiska...

Pored foruma, molim zainteresovane da me kontaktiraju na mail

duskozemun@yahoo.com ili na broj 063/618-136

Sve najbolje
Dusko

« Odgovor #3 poslato: 11. Apr, 2014. 19:31 »
Hvala svim zainteresovanim clanovima koji su do sad potvrdili svoj dolazak sutra u Alpros,

Predlazem da se svi skupimo od 12.45 do 13 h  u Zarkovu, kod Jugopetrolove benzinske pumpe (u pitanju su dve benzinske pumpe na izlazu iz Beograda)...

« Odgovor #4 poslato: 12. Apr, 2014. 17:58 »
dragi forumasi,
sa zadovoljstvom vas obavestavam da je prva poseta clanova skoda foruma Alprosu prosla veoma uspesno.
i pored cinjenice da smo sve organizovali u poslednjem trenutku, okupili smo pola tuceta nas i negde oko 13.15 smo stigli na Vidikovac.
ne znam, nisam u toku da li je druzenje jos uvek u toku (napustio sam okupljanje negde posle 15H), ali prvenstveno moram da se zahvalim mom prijatelju Dejanu, Dekiju Radosavljeviću, koji nas je dočekao više nego domaćinski...
O skupu i prijemu koji smo imali danas u Alprosu nadam se da će se i drugi oglasiti i reći svoje utiske, ali ja mogu samo jednom konstatacijom oceniti današnju posetu... prezadovoljan sam učinkom posete...

Moja želja i težnja da se počne i sa organizacijom ovakvih vidova okupljanja uprkos veoma skomnoj pripremnoj organizaciji, je ispunjena.
Takođe, nadam se da su i svi ostali učesnici okupljanja zadovoljni i da smo se svi obogatili nekim novim znanjem...

Od strane našeg domaćina Dejana Radosavljevića informisani smo o brojnim novitetima iz ŠKODA sveta.. počev od novih tendencija i pristupa klijentima, kako vlasnicima vozila, tako i budućim... tako i razmenom brojnih informacija vezanih za postprodajne aktivnosti u skoda programu.

da ovaj post ne bi prerastao u esej...
ovoliko za sad...

Van mreže fabian

« Odgovor #5 poslato: 12. Apr, 2014. 21:23 »
Svaka cast nasem domacinu iz Alprosa Dejanu Radosavljevicu na danasnjem  prijemu.Bilo je zadovoljstvo neformalno razgovarati sa prodavcima i serviserima omiljenog nam brenda auta.S obzirom na nove tendencije iz Skode nadam se nastavku saradnje Skoda foruma i AK Alpros...
  • Vozi: oktavia,1.9tdi,2005,elegance.superb2.0tdi,2011.

Van mreže bugarin

« Odgovor #6 poslato: 12. Apr, 2014. 22:09 »
nemam reci............
nacin na koji smo docekani, ugosceni, koliko nam je paznje poklonjeno..........
osim Gdina Dejana, koji nam je bio oficijelni domacin, uz nas je bio i momak (msm da se zove Dragan, neka mi oprosti ako sam pogresio) sa kojim smo razgovarali o svim tehnickim detaljima.
veoma konstruktivni razgovori i razmene misljenja, iskustava i ideja u krajnje neformalnoj atmosferi.
nadam se da ce se druzenja i komunikacija nastaviti na obostranu korist.
na kraju, sto ne znaci da je najmanje bitno, zelim da zahvalim i kolegi dusko zemun zahvaljujuci cijim kontaktima i dobroj volji je i doslo do svega ovoga.

• Vozi: Octavia mk2 1.9tdi PD

Van mreže jovan.ilic.89

« Odgovor #7 poslato: 12. Apr, 2014. 22:25 »
Ја такође могу само да похвалим овај сервис. Имам искуства са овлашћеним сервисима у Тузли, Бања Луци, ACS45 на Новом Београду и наравно сервисом из наслова. Најбоље сам прошао управо у Алпросу - љубазност је била на нивоу, као и квалитет и брзина услуге. Е сада, стицајем околности власник и неколико запослених су ми земљаци, тако да сам добио и одређени попуст на руке и дијелове, мада то уопште нисам узимао у обзир приликом преношења утисака, али зашто да не споменем... Вјеровали или не, људи из Алпроса су једини који су ми одговорили на поруку путем e-mail-а, а писао сам многима (и то прије било каквог упознавања и сервисирања возила код њих)!!!

Давно ја рекох да су то добри људи :) Елем, жао ми је што нисам могао доћи, био сам ван Београда, иначе не бих пропустио прилику да видим екипу којој сам можда и досадио честим посјетама :D

Van mreže Karlheinz

« Odgovor #8 poslato: 12. Apr, 2014. 23:30 »
Lepo&Korisno :-)
Ja takođe nisam bio u BG, ali saradnja sa Alpros kućom neće stati nadam se na ovome, a već su u toku neki dogovori za jedan događaj za oko 2 meseca.  O tome u drugoj temi uskoro. ;-)
Hvala domaćinima!
  • Vozi: Yeti

Van mreže Neba

« Odgovor #9 poslato: 13. Apr, 2014. 01:05 »
Evo i ja da napisem koju rec :)

Ljudi su nas stvarno domacinski docekali, bar ja sam se osecao kao da sam tamo svaki dan.

Zahvaljujem se gospodinu Dejanu koji nam je posvetio svu mogucu paznju, kao i elektonicaru koji koji su ostali sa nama i dosta preko radnog vremena kuce Alpros.

Bilo je dosta razgovora od sitnica na kojima fabrika stedi, uzroku skupljanja vode u zadnjim vratim, broju slojeva laka, kupovine rezervnih delova koji ne postoje kao originalni delovi, sta pruza sadasnji model test voznje mogucnosti organizovanja test voznji na neki drugaciji nacin itd itd itd...

pohvala i Dusku na organizaciji!
  • Vozi: Fabia 1.9 SDI

« Odgovor #10 poslato: 13. Apr, 2014. 09:58 »
Dobro jutro dragi forumasi,
Jutro je uvek mudrije od veceri ...
zeleo bih na kraju da dodam jos koju recenicu o nasem prvom organizovanom (naravno...posle poseta BG Car show, koji doduse nije bila organizovana poseta ovog tipa) nekom od servisera ili dilera u Srbiji ...

Licno sam veoma zadovoljan prvim efektima koje je ova poseta i ovakav nacin okupljanja izazvao...

Jos jednom zelim se zahvalim svima onima (da ih sad licno ne imenujem), koji su imali veliku zelju da dodju, a opet u ovako kratkom vremenskom intervali nisu mogli da se organizuju... ipak je bila i subota, a i jedan od vecih svetaca i da ssad ne nabrajam...

Hvala svima koji su nasli vremena da komentarisu jucerasnju posetu Alprosu, jos jednom se zahvaljujem domacinama na stvarno odlicnom prijemu.

Jedna lasta ne cini prolece, i  voleo bih da se trend okupljanja na ovaj nacin nastavi... Takodje, postoji mnogo jos ideja kako bi nasa druzenja mogli da podignemo na visi nivo ...

Stojim na raspolaganju i nadam se da cemo zajednickim idejama i radom uspeti da obogatimo sadrzaje skoda foruma ...

ukoliko neko ima zeljuda predstavi nekog od servisera ili dilera iz svog kraja, slobodno neka iznese predlog, kontakt, dolazi lepo vreme ... prpavo vreme za okupljanja ...
a malo je potrebno samo dobre volje da bi se ovakva ili slicna akcija ponovila ...

Na mreži MAKS

« Odgovor #11 poslato: 13. Apr, 2014. 13:32 »
Nazalost nisam moga  da odem juce. Drago mi je da je sve proteklo ok.
Naravno negde sam pisao o sukobu sa prodavcem u istoj kuci ali se sve dobro zavrsilo zahvaljujuci jednoj divonj dami. I dalje odrzavam auto tamo i za sad je ok.
Nadam se da ce ovim primerom poci i ostali dileri skode u nasem gradu a i sire.
 :) :) :)
  • Vozi: OCTAVIA 1.6 2012 ELEGANCE

Van mreže Neba

« Odgovor #12 poslato: 05. Jun, 2014. 19:18 »
Nisam znao gde da ovo napisem, al eto mozda je najbolje ovde kao nastavak posete :)

Svratio sam do Alprosa radi stelovanja rucne kocnice i sreo sam gospodina Dejana. Vrlo srdacan susret, prosetali smo kroz servis gde me je predstavio ostalim zaposlenima kao clana Skoda foruma. Pogledao sam kako izgleda sprzena lamela, razgovarali smo i o automobilima iz poplavljenih podrucja kojih ima 6-7 u Alprosu, izmedju ostalog jedna gotovo nova O3.
Takodje bilo je reci i o nedavno odrzanom wagen festu gde je bio postavljen stand iz Alprosa.
Uglavnom u tih 5-10min mnogih tema smo se dotakli...
  • Vozi: Fabia 1.9 SDI