Autor Tema: Oktavia 2 FL policija  (Pročitano 2208 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže fobia24Započeo temu

Oktavia 2 FL policija
« poslato: 13. Apr, 2014. 15:53 »
Uskoro kreće da krstari oktavija 2FL sa policijskim obeležjima i kamerama koje ne registruju prekršaje, već neregistrovana vozila i ona za kojima postoji potraga. C:-) Nisam siguran samo jel u pitanju jedno ili više vozila.

Van mreže Karlheinz

Odg: Oktavia 2 FL policija
« Odgovor #1 poslato: 13. Apr, 2014. 18:36 »
Odakle su "izvukli" sada FL O2 kad se ne prave već godinu dana i više?  :))
  • Vozi: Yeti

Na mreži bugarin

« Odgovor #2 poslato: 13. Apr, 2014. 19:38 »
neka zaplena, preraspodela vozila iz voznog parka................ko ce ga znati :)
  • Vozi: Octavia mk2 1.9tdi PD

« Odgovor #3 poslato: 13. Apr, 2014. 23:46 »
I mene je začudilo. Možda su je uzeli odavno i opremali za tu namenu. Ima detaljnije u Reviji SAT Plus.

Van mreže ljusasd

« Odgovor #4 poslato: 14. Apr, 2014. 19:15 »
Vrlo je moguće da su je uzeli ranije za tu namenu, a možda je ostao neki lager kod uvoznika. Inače ja sam pre nedelju dve u postu Rapida napisao da sam video na naplatnoj rampi Šimanovci  u patroli Policijskog Rapida. Bele boje sa rotacijama i natpisom Policija. Moguće je da su uzeli više i Rapida i Oktavia 2 tada.
  • Vozi: Karoq 1.5 TSI DSG Style 2019: AUDI A6 45 TDI Avant S-line 2018:

« Odgovor #5 poslato: 14. Apr, 2014. 21:42 »
Svaka im čast ako su i neku škodu uključili u patrolu, a ne samo pežo i fiat! ;)

Na mreži hakkler

« Odgovor #6 poslato: 14. Apr, 2014. 22:11 »
Uskoro kreće da krstari oktavija 2FL sa policijskim obeležjima i kamerama koje ne registruju prekršaje, već neregistrovana vozila i ona za kojima postoji potraga. C:-) Nisam siguran samo jel u pitanju jedno ili više vozila.

potpisujem svrhu ove octavije. Reda treba biti..znam da je kriza svugdje..i da ljudi nemaju ni za poštene gume ni ljetne niti zimske..ali ako nemaju za osiguranje i regu..ne trebaju niti sudjelovati u prometu..i svojom pojavom ugožavati ostale koji plačaju za to.

I kod nas ima kombi  ;)..ili čak tri takva (sa opremom u vrijednošču 10tak ovih octavija)
http://autoklub.jutarnji.hr/policijski-superkombi-vrijedan-1-3-milijuna-kuna-strah-i-trepet-za-prekrsitelje/1146728/

bio prije nekih 2mj. stacioniran u blizini gdje živim...pošto ima nekih koji su zadnji put regali auto dok je Tito bio precjednik  ;D

Van mreže nebojsar

« Odgovor #7 poslato: 15. Apr, 2014. 09:47 »

Koji kreteni ovi is uprave saobracajne policije. Za te pare su mogli na svaki ulaz u više gradova da postave kamere za očitavanje tablica, videli bi i neregistrovane i bez registracije i one koji ne zadovoljavaju osnovne propise (razvaljena karoserija, bez svetala, itd), nemam ništa protiv Oktavije samo joj je svrha totalno van konteksta vremena u kome živimo (ipak je 21 vek)
  • Vozi: Skoda Fabia 1.2 HTP, VW pasat B8 2.0TDI

Van mreže Filip

« Odgovor #8 poslato: 15. Apr, 2014. 11:00 »
ako je u njoj, a verovatno jeste, 1.9 tdi nije ni čudo što neće da je koriste kao presretač, nego za slikanje, ipak za fotografiju treba mirna ruka, dok auto skoro stoji :D
  • Vozi: Škoda Octavia 1.8 TSI Elegance + Eibach & RS 18" + Revochip

Van mreže nebojsar

« Odgovor #9 poslato: 15. Apr, 2014. 19:27 »
ako je u njoj, a verovatno jeste, 1.9 tdi nije ni čudo što neće da je koriste kao presretač, nego za slikanje, ipak za fotografiju treba mirna ruka, dok auto skoro stoji :D

Kod mene na zrenjanincu su ukrstili vidno polje, na 200 m jedni preko puta drugih danas sa radarima, parkirani sa strane. Njima treba bus plus kartica jer im fiati koje koriste koriste kao kucice za slikanje :)
  • Vozi: Skoda Fabia 1.2 HTP, VW pasat B8 2.0TDI