Autor Tema: prijedlog za svjetlo u gepeku  (Pročitano 2472 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže 0p3rat0rZapočeo temu

prijedlog za svjetlo u gepeku
« poslato: 21. Apr, 2014. 12:17 »
pozz raja,evo javljam se da vidim sa vama da bacite koji prijedlog za osvjetljenje u gepeku,koji bi najbolji nacin bio da se to izvede,na lijevoj strani ima ono ostavljeno mjesto gdje bude sijalica (iskruzeno) .planirao sam ubaciti neku led diodu nazad ,sta mi je potrebno jos neki prekidac ili ? nisam bas strucan oko toga pa ako je neko radio slican posao neka malo pojasni :) hvala
  • Vozi: Fabia 1.9 SDI,2002 godiste

Na mreži krcaerdoglija

Odg: prijedlog za svjetlo u gepeku
« Odgovor #1 poslato: 21. Apr, 2014. 12:20 »
jel hocesh da dodash josh jedno svetlo ili samo da pojacash postojece?
  • Vozi: fabia 1.4 mpi 50 kw 2000

Van mreže tasa

« Odgovor #2 poslato: 21. Apr, 2014. 20:50 »
Pa po pitanju bih rekao da ima rupu ali da nema svetlo. Mozda ti fali sijalica, a ako stavis sijalicu i ne radi ti svetlo, onda trazi problem u bravi gepeka, mikroprekidac u problemu ;)
  • Vozi: fabia sedan 1.9sdi, 2002, passat b6 2.0tdi 2008 Sportline

« Odgovor #3 poslato: 21. Apr, 2014. 23:35 »
ne,ima prostor za svjetlo odnosno rupa gdje je nekad prije kod prethodnog vlasina bilo svjetlo,kod mene je samo prazan prostor pa zato pitam kako bi se dalo izvest da tu stavim neku diodu led il nesto kako bi se dalo spojit to sve da funkcionira ako neko zna nek pise :D

Van mreže sasacalko

« Odgovor #4 poslato: 22. Apr, 2014. 06:54 »
Proveri da ti svetlo nije samo spalo. Tako je bilo kod mene. Skini beli plastično poklopčić svetla i u noć otvori gepek, ako primetiš svetlo, znači da je samo spalo, izvuci ga nečim i vrati na mesto. :)

« Odgovor #5 poslato: 22. Apr, 2014. 12:54 »
nije ispalo,nego ga nema uopste,ima samo onaj prorez na sivom tepihu u ćošku gdje bi trebalo biti svjetlo medjutim nema nista zato sam i pitao jel ima neko rjesenje da se tu nesto ugradi neka led dioda ili nesto.
ovako to izgleda kod mene

windows screen capture

free upload

Van mreže tasa

« Odgovor #6 poslato: 22. Apr, 2014. 20:43 »
Ne znam jel ova kratka fabia ima mesto za dzek sa strujom u gepeku kao sto ima sedan ili karavan? Ako ima, onda ti je problem resen.
  • Vozi: fabia sedan 1.9sdi, 2002, passat b6 2.0tdi 2008 Sportline

« Odgovor #7 poslato: 23. Apr, 2014. 00:43 »
ne znam jbg,kod mene je kratka..a vidim ima ovo mjesto za svjetlo medjutim neko prije mene je izvadio ili nije ni on imao rasvjete u gepeku  :-\

Van mreže dulefontana

« Odgovor #8 poslato: 23. Apr, 2014. 09:22 »
Juce sam gledao kod mene na Oktaviji, i npr. sa leve strane postoji kabl i postoji svetlo, dok sa desne strane postoji samo prorez gde moze da se ubaci svetlo, ali uopste ne postoji kabl. Videcu da kupim jos jedno svetlo i razvuci cu zice sa leve strane na desnu. Vidi ako mozes da odes malo dublje, mozda je kabl upao negde.
Sto se tice ugradnje dioda, ja bi ih stavio sa donje strane te plastike gde ti stoji zvucnik. Ne bi se uopste videle, a toliko su jake da bi lepo bacilo svetlost, i to bih uradio i sa leve i sa desne strane.

Van mreže Neba

« Odgovor #9 poslato: 23. Apr, 2014. 12:27 »
Ne znam jel ova kratka fabia ima mesto za dzek sa strujom u gepeku kao sto ima sedan ili karavan? Ako ima, onda ti je problem resen.

Moja "kratka" Fabija nema dzek sa strujom u gepeku (mada je neka siromasna verzija sa opremom) ali ima sijalicu.
  • Vozi: Fabia 1.9 SDI