Simply Clever
Zdravo!
Uloguj se
ili
Registruj.
Novi aktivacioni
Email
?
1 čas
1 dan
1 nedelja
1 mesec
Zauvek
Početna
Forum
Pomoć
Pretraga
Prijavljivanje
Registracija
Škoda Forum
»
ŠKODA Modeli
»
FELICIA 1994-2001
»
blender ne radi
Dole
Autor
Tema: blender ne radi (Pročitano 3385 puta)
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
milan88nis
Style
Ugled: 5
blender ne radi
«
poslato:
22. Apr, 2014. 14:51 »
pozz za swe . problem je u blenderu duga svetla rade, kratka, pozicija swe radi ali nece da blica... moze li da se resi problem ili novi blender ?
dulefontana
Laurin&Klement
Ugled: 41
Odg: blender ne radi
«
Odgovor #1 poslato:
23. Apr, 2014. 09:19 »
Iskreno mislim da ih niko nikada nije rasturao i pokusavao da ih popravi. Mozes da pokusas da ga otvoris i da probas da ga popravis. Verovatno se cesljic previse pomerio i ne pravi kontakt, a i ako nesto pokvaris, i ovako moras da kupis drugi. Stavi polovan.
dusko zemun
Laurin&Klement
Ugled: 35
«
Odgovor #2 poslato:
23. Apr, 2014. 09:32 »
nema popravke dela kojivi nazivate blender...
ako je u pitanju leva rucica migavca na feliciji ...
nikako ne savetujem kupovinu novih VIKA ablendera...
a tesko je naci dobar polovan da valja
Vozi: skoda 110R, felicia pik up FUN, OCTAVIA TOUR ...
milan88nis
Style
Ugled: 5
«
Odgovor #3 poslato:
23. Apr, 2014. 15:30 »
stavio sam polovan drugi radi ....
paliic
Active
Ugled: 1
«
Odgovor #4 poslato:
31. Avg, 2014. 21:44 »
Videh ovu temu, pa rekoh da dodam. Promenio sam do sada 4-5 rucica zmigavca- blendera. Nabavljao sam originalne polovne, jer mala privreda je krs. Medjutim i polovne mi ne traju dugo, oko 7-8 meseci. Simptom kvara je da zalepi dugo svetlo i da ono non stop radi.. i tako na svakom. Poslednji sam stavio neku malu privredu nov, ali rikno za mesec dana - isti simptom. Ima li neko slicno iskustvo?
Vozi: Felicia 1.3 lpg 1997
olajkris
Laurin&Klement
Ugled: 23
«
Odgovor #5 poslato:
31. Avg, 2014. 22:14 »
kakve sijalice imas u farovima. mada ne verujem da je to u pitanju jer ja imam 90/110w narva pa vec koju god nemam nikakvih problema. jedino da negde imas los spoj od blendera do osiguracke kutije pa da zato zalepi ili da nije neko prespojio duga preko blendera direktno. ili sad ne mogu da se setim vidi 9-ti i 10-ti osigurac sa levo na desno gledas. i imas dva reda releja donji red sa leva prvi mislim da je i on za svetla.... i pogledaj sve konektore koji ulaze u osiguracku tablu. kako leze...
paliic
Active
«
Odgovor #6 poslato:
01. Sep, 2014. 20:59 »
Nije nista oko struje cackano nikada. Sijalice su mi wurth, ne znam snagu. Jednostavno istopi se kuciste u jednom delu.. Morace kod elektricara.
Da pitam uz put, ima li ko da prodaje polovan blender?
dulefontana
Laurin&Klement
Ugled: 41
«
Odgovor #7 poslato:
01. Sep, 2014. 21:45 »
Ja bih preventive radi pojacao masu.
Diamond
Style
Ugled: 6
Skoda FOR LIFE!!! ;)
«
Odgovor #8 poslato:
01. Sep, 2014. 22:30 »
Imao sam problem isti, bilo je bas toplo ja krenuo sa posla, kadmalo mi zadimilo izmedju volana i one plastike do table... Iskren da budem, ja se skenjao odma sa strane i gase sve... posle gledam nista... Mislim relativno je malo dima bilo mozda tek kad zapalis cigaru... Tek skontam da imam samo dugo svetlo i to je to... Kupio sam nov... Mala privreda neki AQ (stoji kao Auto Quality) i radi i dan danas... Ne znam sta bih rekao... Ako se to svima desava ne znam koliko smisla ima uzimati polovan... A opet i te male privrede, retko da ista valja... Golicljivo veoma...
Vozi: Skoda Felicia 1.6MPi , Skoda Felicia 1.3 GLX
bigor
Laurin&Klement
Ugled: 39
«
Odgovor #9 poslato:
01. Sep, 2014. 22:58 »
Meni se sve isto dogodilo na Golfu i zakljucio sam da se topi kada su mi upaljene maglenke. Rasklopio, nije bio puno izgorio, tek malo plastika se savila koja drzi kontakte. Malo super lijepka,strpljenja ovo- ono i popravio ali maglenke vise ne palim. Sto pomenu Dulefontana tek mnogo kasnije sam primjetio da mi je masa slaba na karoseriji i sredio je ali ne znam jeli to bio razlog
Vozi: skoda oktavia 2.0 AZJ
paliic
Active
«
Odgovor #10 poslato:
21. Sep, 2014. 08:45 »
Ugradio sam drugi ablender, naravno original ali polovan. Uz to ubaceni su dodatni releji preko kojih sada radi ablender, ispitana instalacija, pritegnuti kontakti. Videcemo nadalje...
Gore