Autor Tema: dodatne pregrade u kabini fabija mk2  (Pročitano 4238 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže djordje48Započeo temu

dodatne pregrade u kabini fabija mk2
« poslato: 23. Apr, 2014. 17:09 »
porucio sam u cirincu male pregrade za gepek između koševa i fijoku ispod suvozačevog sedišta. rekli su mi da nije moguća naknadna ugradnja fijoke ispod vozačevog sedišta. zna li neko da li je to tačno? mrezica za policu gepeka je bila bas skupa preko 3000 din. nisam pitao koliko je polica za naočari, ali ona mi nije bila bas preko potrebna. naslon za ruku između prednjih sedista sam nasao jos odavno na otpadu za 90 eura. jedino jos ne mogu da zatvorim one dve velike rupe u plastici ispred suvozača, to je na fabiji classic.... :(

Van mreže Apatinac

Odg: dodatne pregrade u kabini fabija mk2
« Odgovor #1 poslato: 05. Jan, 2015. 23:34 »
nikad nije kasno nadam se barem .Ja sam to u moju naknadno stavio.Obe fioke ispod sedista a skinuo sam ih za 10 minuta jer sam toliko imao vremena da ih skinem sa sluzbene ;-) Tako da je moguca naknadna ugradnja i uz to jos nisam vadio sedista nego sam imao male gedore sa zglobom pa mi je bilo malo lakse a ako jos uvek imas interesa mogu ti sutra pogledati koji je broj na njoj pa da ti posaljem
  • Vozi: Octavia II 1,6 tdi

Van mreže djordjebg

« Odgovor #2 poslato: 06. Jan, 2015. 09:39 »
Za Fabiju 2 nisam siguran, ali za Fabiju 1 je moguce ugraditi fijoku ispod sedista, kako vozaca tako i suvozaca.
Veoma korisna stvar.
http://www.briskoda.net/forums/topic/169223-mk1-underseat-box/

Ako postoji kao rezervni deo tj. nije bila u sklopu samog sedista moguce je.

Oko 2000 hiljade je za Fabiju 1 u AC, na otpadima ne verujem da ima.

Van mreže djordjebg

« Odgovor #3 poslato: 06. Jan, 2015. 09:56 »

Van mreže Apatinac

« Odgovor #4 poslato: 06. Jan, 2015. 10:23 »
moze ja sam kod moje ugradio naknadno skinuo sam one blende i stavio sam fioke
  • Vozi: Octavia II 1,6 tdi