Autor Tema: sporo sporo ubrzava  (Pročitano 3217 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže drenZapočeo temu

sporo sporo ubrzava
« poslato: 06. Maj, 2013. 21:21 »
oktavija mk1 1.6 sr 8v benzin do 3000 obrtaja solidno ali preko tesko,odnosno do 80kmh ili 100kmh solidno ali preko100kmh tesko  stali je pomoc ranije nije bilo tako  :-[
  • Vozi: oktavia A5 2005 1.9 tdi pd

Van mreže pedja1693

Odg: sporo sporo ubrzava
« Odgovor #1 poslato: 10. Maj, 2013. 03:18 »
Usled nekog problema koji je uocio kompjuter moguce je da je auto usao u safe mode. Mora na dijagnostici da se vidi sta je uzrok safe modu i onda cete znati zasto se to i desilo.

Van mreže drenZapočeo temu

« Odgovor #2 poslato: 10. Jun, 2013. 21:35 »
da javim resio sam problem u pitanju protokomer , mozda nekom pomogne i trebalo bi svi da jave kada rese problem, ostaje mi da pojurim polovan protokomer
  • Vozi: oktavia A5 2005 1.9 tdi pd

Van mreže fox

« Odgovor #3 poslato: 31. Jul, 2013. 12:41 »
i ja trenutno imam isti problem sa mojom skodom oktavijom 1.9 tdi 81 kw, auto mi slabo ubrzava iznad 3000 obrtaja, mada sam primetio kada se popnem na vecu nadmorsku visinu auto bolje vuce, mislim da mi turbina radi, cuje se na 1800 obrtaja.Nekad otvori turbinu auto povuce kao lud mada cesto prebacuje u safe mod.Pre neki dan na auto putu isao sam konstantno preko 3000 hiljade obrtaja, ali posle odrecenog vremena kada sam stao kod Bubanj Potoka na onoj uzbrdici auto nece preko 90 Mislim da imam isti problem sa protokomerom, danas vozim u servis pa cu da vidim.

Na mreži hakkler

« Odgovor #4 poslato: 31. Jul, 2013. 17:23 »
navjerojatnije daj  je maf senzor.

mogao si ga prije odlaska u servis odstekati pa ako ide bolje nego s njim..onda je do njega.
ako je isto..onda svasta moze biti..zacepljena krilca na turbini..sama turbina..egr itd.