Autor Tema: Wagen Fest - Škoda Skup 01.06.2014.  (Pročitano 2660 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže ZakZak

Odg: Wagen Fest - Škoda Skup 01.06.2014.
« Odgovor #15 poslato: 13. Maj, 2014. 23:01 »
Neki Yeti obavezno.
  • Vozi: Škoda YETI 1.2 TSI

Van mreže KarlheinzZapočeo temu

« Odgovor #16 poslato: 13. Maj, 2014. 23:33 »
Obavezno neki Yeti.
Najbolje bi bilo 3-4 različite Škode, nešto od stare garde + nešto novije...
Npr: favorit+fabija+oktavija+yeti

Cilj ovog prvog pojavljivanja u masi VW grupacije je: pokazati da postoji Škoda Forum, organizovani skup ljudi koji cene Škodu i za koje je ona malo više od automobila.

Po meni, Škode na Wagen festu (za Škoda forum prvi), uopšte ne moraju da budu u full tuning&styling fazonu.
Realno, malo škoda ima(mo) u koje su njihovi vlasnici imali para i strpljenja da ulože i dovedu ih u pravi T&S fazon i naprave ih prema svom ukusu i budu sasvim originalni. Za prvo pojavljivanje važno je, po meni, nešto sasvim drugo, a to je promocija Škoda Foruma i njegovih članova, tačnije ljudi koji poseduju i voze Škode. Pokazati da Škoda nije sporedni auto brend, već da i u Srbiji ona polako osvaja i prisvaja zajednicu ljudi koji su spremni da se odreknu malo slobodnog vremena i provedu vreme zajedno ... čineći tako Škoda klub, pa makar i na internetu.

• Vozi: Yeti

Van mreže nikolaj

« Odgovor #17 poslato: 14. Maj, 2014. 10:20 »
Ne zaboravimo po mogućstvu Superb-a ( nebojsar i SuperB ), kao najvišu klasu škodinih modela, naravno ako su vlasnici raspoloženi.
  • Vozi: Škoda Yeti 1.2 TSI Active, 2011.

Van mreže dulefontana

« Odgovor #18 poslato: 14. Maj, 2014. 13:17 »
Onda i Feliciju, pocetak saradnje sa VAG-om, i stare Skode ipak je Skodin stand... Preterujete. Moj predlog Uros, Kassad, Alpros.

Van mreže Turbo

« Odgovor #19 poslato: 14. Maj, 2014. 13:45 »
Može, ja sam za, samo aj da vidim oko ispita i eventualnih obaveza tih dana, da to odložim ako bude bilo potrebno nešto. Javim do večeras, ali 99% ću moći.

Van mreže madndaoa

« Odgovor #20 poslato: 14. Maj, 2014. 16:08 »
Predlog automobila za WF br.2:
-Turbo, Fabia Mk.2
-vnov, OktaviaRS look Mk.2FL
-Robocop, Yeti
-madndaoa, FavoritGLX

• Vozi: BMW 320i

Van mreže bugarin

« Odgovor #21 poslato: 14. Maj, 2014. 16:27 »
evo ovako, posto se jos ne zna da li cemo u izlozbenom delu imati 3 ili 4 mesta, moje misljenje je sledece:

ako budemo imali 4 mesta

madndoa - kao vozilo koje dokazuje da je skoda pravila automobila i pre nego sto je VW usao u pricu, a i pre nastanka samog vw-a (kad vec nemamo neku octaviu sa polovine proslog veka)
turbo ili fobia - meni je licno fobijina atraktvinije zbog boje (privlaci paznju), al opet i turbo je odradio dosta toga na kolima....................
kassad - atraktivan auto, atraktivna boja..............zver za svakog golfa koje god generacije bio (bar za mene)
jedan yeti - nikolaj ili neko drugi, ko je vec zainteresovan. bitno je samo da auto ne bude ucukan, i da izgleda lepo.

alpros sa novim octyjem ako dodje, smislicemo nesto. mozda ne mora ni da bude u izlozbenom delu, dovoljno je sexy da privuce paznju na bilo kom delu parkinga :)
  • Vozi: Octavia mk2 1.9tdi PD

Van mreže fobia24

« Odgovor #22 poslato: 14. Maj, 2014. 17:44 »
Robocoprs-ov jeti jeste najatraktivniji i najbolji na Forumu, a verovatno i u Srbiji, ali ne bih računao na njegov auto ukoliko ga pozivate preko Foruma. Ja mogu da ga pitam ukoliko odlučite da želite baš njegov auto, što opet ništa ne garantuje.
Ukoliko Uroš bude sprečen, ja mogu da izložim moj, ali bih voleo pre toga da odem na reklamaciju folije i zalepim stranu koja se na spoju odlepljuje. Po meni imamo i treću alternativu jer je i fabija Jovanilića takođe jako lepa, samo što on nije još postavio slike.

Van mreže bugarin

« Odgovor #23 poslato: 14. Maj, 2014. 18:15 »
yeti robocoprs-a ne moze ni da bude izlozen na mestu gde ce biti izlozena ova 4 vozila. vozilo koje ce biti izlozeno na tom mestu MORA da ima oznaku skodaforuma: ram za tablice, pozeljno je i nalepnica ali nije obavezno. robocoprs, citiram njegove reci: ne zeli da lepi nalepnice po kolima, a zbog prednjih parking senzora ne moze da stavi ramove za tablice.

tamo idemo kao SKODAFORUM a ne kao pojedinci. ono zbog cega smo prihvatili poziv kolega sa VW foruma da se pojavimo na WF je promocija skodaforuma, a ne promocija pojedinaca tj njihovih vozila.

ako sam ja mogao da zavucem ruku u SVOJ dzep i da izfinansiram te ramove i podelim ih clanovima, onda clanovi mogu da ucine za forum toliko da stave te ramove, makar na WF.

naravno, wf je okupljanje relativno otvorenog tipa i svako moze da dodje, imao obelezja nekog kluba-foruma ili nemao. ali na mestu gde ce stajati vozila koja predstavljaju skodaforum, NE MOZE da bude vozilo bez osnovnih obelezja foruma.

toliko od mene (zasad :) )

Van mreže Turbo

« Odgovor #24 poslato: 14. Maj, 2014. 20:53 »
Jel se misli na one outline nalepnice? Ranije ih mislim nije bilo za F2? Ako sad ima, će da zalepimo :-)

Sent from my HUAWEI P6-U06  

Van mreže dulefontana

« Odgovor #25 poslato: 14. Maj, 2014. 21:12 »
Imas okvire, ne brini

Van mreže nikolaj

« Odgovor #26 poslato: 14. Maj, 2014. 21:58 »
jedan yeti - nikolaj ili neko drugi, ko je vec zainteresovan. bitno je samo da auto ne bude ucukan, i da izgleda lepo.

Hvala, ali moj auto definitivno nije za izlaganje na ovakvom skupu. Prvo zato što je učukan, što reče bugarin, sa dve strane, a drugo sa starim audijevim felnama stvarno nije reprezentativan. S'obzirom na takav stav robocaprs-a predlažem ZakZak-ov matobraon Yeti, mada i on ima audijeve felne.
Uzgred da napomenem da stari član Škoda foruma Skodamanijak (koga ste pominjali), učestvuje u temi Wagenfest 5, ali na VW forumu.  ???
  • Vozi: Škoda Yeti 1.2 TSI Active, 2011.

Van mreže bugarin

« Odgovor #27 poslato: 14. Maj, 2014. 22:10 »
ja bio ubedjen da si to sredio :))

nebitno, ideja o kojoj smo pedja i ja razgovarali juce je da imamo i jedan "off-road" :)
znaci:
jedan vintage - favorit
jedan gradski - fabia
jedna zverka - octy rs
i jedan MPV - yeti

tako bi imali zastupljene sve grupe, osim luxuznog superba :(

ja bih najvise voleo da moj auto bude u tom delu parkinga, ali ni moj auto nije reprezentativan ni u jednom pogledu i glupo bi bilo da se guram di mi nije mesto :)

Van mreže KarlheinzZapočeo temu

« Odgovor #28 poslato: 15. Maj, 2014. 00:36 »
jos ne zna da li cemo u izlozbenom delu imati 3 ili 4 mesta
saznaću pa javljam
ali ne bih računao na njegov auto ukoliko ga pozivate preko Foruma. Ja mogu da ga pitam
zašto?
Ne zaboravimo po mogućstvu Superb-a ( nebojsar i SuperB )
dobra ideja. nebojsar? superb?
član Škoda foruma Skodamanijak (koga ste pominjali), učestvuje u temi Wagenfest 5, ali na VW forumu.
da, video sam i ja...
  • Vozi: Yeti

Van mreže Turbo

« Odgovor #29 poslato: 15. Maj, 2014. 00:58 »
Ja sam slobodan prvog, ako bude mesta naravno. Neću sam da se pozivam, može i glasanje da se napravi za svako od upražnjenih mesta.

Sent from my HUAWEI P6-U06