Autor Tema: Felicia, indikator rezervoara  (Pročitano 2517 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže djordjebgZapočeo temu

• Laurin&Klement
  • Ugled: 47
Felicia, indikator rezervoara
« poslato: 08. Maj, 2014. 23:05 »
Na autu, indikator rezervoara ocitiva do 1/2 rezervoara, posle toga ne radi. JEl ovo poznat problem?

Van mreže dulefontana

• Laurin&Klement
  • Ugled: 41
Odg: Felicia, indikator rezervoara
« Odgovor #1 poslato: 08. Maj, 2014. 23:41 »
Koji je motor u pitanju? Moj savet ti je da izvadis plovak, stavis auto na kontakt i pomeris plovak u skroz gornji polozaj. Ukoliko ne pokaze da je pun onda krenes prvo od plovka. Proveris da li se plovak napunio gorivom. Ocistis deo gde klizac seta po namotajima, i ako je moguce same namotaje. Koliko se secam, clan olajkris je to radio kod sebe i negde je postojalo detaljno uputstvo sta i kako, samo ne znam da li je na ovom ili na starom forumu. Opet kroz maglu, secam se da je jedan clan imao problem sa nekim gumenim delom koji je skliznuo sa plovka i namestio se tako da je blokirao plovak da ide dal na dole ili na gore. Kada sve to ocistis probas ponovo, ukoliko i dalje nece ja bih skidao tablu i probao da zamenim sam pokazivac.

Van mreže djordjebgZapočeo temu

• Laurin&Klement
  • Ugled: 47
« Odgovor #2 poslato: 09. Maj, 2014. 00:04 »
motor je ovaj!:)

Van mreže dulefontana

• Laurin&Klement
  • Ugled: 41
« Odgovor #3 poslato: 09. Maj, 2014. 01:32 »
Karburator. Kontaktiraj clana olajkris

Van mreže olajkris

• Laurin&Klement
  • Ugled: 23
« Odgovor #4 poslato: 09. Maj, 2014. 05:35 »
Evo prijatelju link. Ima i na ovom i na starom forumu. Slike i uputstvo koliko god sam mogao detaljno nadam se da ti pomoci....

http://forum.skodaforum.rs/felicia-pick-up/ciscenje-i-popravka-plovka-za-feliciu-1-3-glx/

Van mreže sasacv

• Active
  • **
  • Ugled: 1
« Odgovor #5 poslato: 01. Jun, 2018. 21:05 »
Odskora sam vlasnik Skode, tako da nisam siguran kako to ide, oko rezerve goriva ...

Naime, ne pali mi se lampica za rezervu, iako je skala usla u opseg sa crvenim crticama.
Ja i drugar mostili, kontakte konektora za pumpu (plovak), kazaljka reagovala na "pun rezervoar" ali se lampica ni tako nije palila.
Da li uopste postoji lampica u ovom pravougaoniku i kada bi trebalo da se pali - kad kazaljka udje u opseg crvenih crtica ili jos nize - nisam smeo bas da testiram to, obzirom da je auto MPI.

Ako postoji, da znam, pa da skidam tablu i proverim u cemu je problem - ili mozda postoji i poseban osigurac samo za tu lampicu ?
  • Vozi: Felicia Lxi 1.3 50kw MPI 2001

Van mreže Marjanke

• Laurin&Klement
  • Ugled: 14
« Odgovor #6 poslato: 01. Jun, 2018. 22:02 »
Za sta ce ti, samo da te nervira?

Послато са SM-J500FN  

Van mreže Bobi

• Laurin&Klement
  • Ugled: 28
  • Moj Skoda Club Aleksinac...
« Odgovor #7 poslato: 01. Jun, 2018. 22:19 »
Nema osigurač za to ali postoji sijalica za rezervu u tom žutom pravougaoniku (1,2W snaga). Imaš i konektore koji znaju da prave problem a nalaze na vozačevoj strani tamo gde je ručica za otvaranje haube pa levo na stubu ispod plastike...a zna i štampana ploča kilometar sata da ima hladne lemove...stara boljka. I još treba da se upali rezerva čim pipne crveno polje...
  • Vozi: Skoda Octavia MK1 1.6L MPI ' 98 benz+tng