Autor Tema: Alufelne za Octavia III A7  (Pročitano 3881 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže whynotZapočeo temu

Alufelne za Octavia III A7
« poslato: 13. Maj, 2014. 12:27 »
Ja sam kupio istu... Prošle nedelje su mi ukrali ratkapne, pa razmišljam da uzmem alu felne... Ima li neko ideju gde bih mogao da ih kupim?
  • Vozi: Octavia 2014

Van mreže nebojsar

Odg: Alufelne za Octavia III A7
« Odgovor #1 poslato: 13. Maj, 2014. 14:41 »
Ja sam dodatni set za superba, 17-ice uzeo u bomradu na bežaniji. Momci su bili skroz ok, imaju sa vremena na vreme i nove felne. Sajt ažuriraju tako da ono čega ima na sajtu ima i uživo. Neke felne su kao nove, neke se moraju raditi (ja sam svoje radio) ali ima svega za svačiji džep.
  • Vozi: Skoda Octavia 3 1.6TDI Elegance, Hyundai i30 1.4CRDI

Van mreže Turbo

« Odgovor #2 poslato: 13. Maj, 2014. 15:03 »
Ja sam kupio istu... Prošle nedelje su mi ukrali ratkapne, pa razmišljam da uzmem alu felne... Ima li neko ideju gde bih mogao da ih kupim?

Ako te baš svrbe pare, idi u Bomrad, ali po mom mišljenju oni daleko preteruju sa cenama. Moj savet ti je da skupiš cifru koju nameravaš da daš i da redovno pratiš sajtove tipa moajuto(mada ima totalno glupu i neintuitivnu pretragu), polovniautomobili, i kupujemprodajem, i da čekaš da naiđe šta ti odgovara.

Proveri detaljno dimenzije točka, znam da je raspon rupa 5x112, za centralnu rupu ali bitno da na toj felni koju kupuješ nije manja, ako je rupa na felni veća to se lako rešava ubacivanjem plastičnih ili metalnih prstenova, kao i ofset(ET) točka. I tu bez brige budi sa odstupanjima do 10mm, ali samo ako je ET na tim kupljenim felnama za 10 manji nego što je na fabričkim felnama(može i u plus ali to znači da će točak biti uvučeniji, što je ružno)

Van mreže Filip

• Vozi: Škoda Octavia 1.8 TSI Elegance + Eibach & RS 18" + Revochip

Van mreže nebojsar

« Odgovor #4 poslato: 13. Maj, 2014. 16:01 »
Ako te baš svrbe pare, idi u Bomrad, ali po mom mišljenju oni daleko preteruju sa cenama. Moj savet ti je da skupiš cifru koju nameravaš da daš i da redovno pratiš sajtove tipa moajuto(mada ima totalno glupu i

Pa kako se uzme, ide leto, alu felne su na ceni, moze da ceka do jeseni da kupi po pravoj ceni nesto. Mene su 4 17-ice izasle tamo 300 eu, morao sam na sredjivanje laka da dodam 50 evra (odradio kod Danka) i dobio perfektne felne za 3 dana. Svakako si u pravu po pitanju toga da moze da se dobije vise za manje para, pitanje je samo koliko ce da ceka...

« Odgovor #5 poslato: 22. Maj, 2014. 10:49 »
Hvala za savete!

Van mreže Karlheinz

« Odgovor #6 poslato: 22. Maj, 2014. 12:18 »
http://www.kupujemprodajem.com/Skoda-Octavia-2014-ALU-felne-MINORIS-12623808-oglas.htm?filter_id=10732483
Danas su 349 eur, pala cena? Dobra ponuda, cena visoka ali korektna s obziom da je nov model...
  • Vozi: OctaviA5 1.9TDI 2008 Elegance+

« Odgovor #7 poslato: 23. Maj, 2014. 12:01 »
Video sam ove na oglasima. kad se malo bolje pogleda, vidi se da su dve potpuno izguljene. A i ima mnogo lepših...

Van mreže nebojsar

« Odgovor #8 poslato: 23. Maj, 2014. 14:46 »
Video sam ove na oglasima. kad se malo bolje pogleda, vidi se da su dve potpuno izguljene. A i ima mnogo lepših...

Plus treba otici do Novog Pazara :)

Van mreže Stevan

« Odgovor #9 poslato: 05. Sep, 2014. 19:30 »
Pa vrede li ove felne iz Novog Pazara 350 e ? Meni se svidja ovaj model, a i to su fabricke felne od nove Octavie, stare samo godinu dana ...
  • Vozi: Skoda Octavia 1.6 tdi 2014. god.

Van mreže djordjebg

« Odgovor #10 poslato: 05. Sep, 2014. 21:38 »
Ne vrede jer je 4. felna prilicno izguljena, mogao je bar nju da sredi do sada. Da su perfektne vredele bi toliko ovako, ni slucajno.

Van mreže nebojsar

« Odgovor #11 poslato: 05. Sep, 2014. 21:49 »
Ne vrede jer je 4. felna prilicno izguljena, mogao je bar nju da sredi do sada. Da su perfektne vredele bi toliko ovako, ni slucajno.

Odneses sve cetiri kod Danka u Zemun, Sve ti sredi za 50 evra i budu kao da su iz fabrike izasle, nema teorije da primetis da su radjene.  Samo je bitno da nisu pucale ili da ih neko nije nestrucno radio, to je onda skuplje za popraviti.

Van mreže djordjebg

« Odgovor #12 poslato: 05. Sep, 2014. 22:53 »
Ja kad sam zvao cena je bila 100 ako me secanje sluzi. Uz cenu felni to mi se ne cini malo. Ako je 50 za sve 4 to je ok, ali onda mi nije jasno zasto ih sam prodavac nije sredio. Cak ne moraju sve 4 da se rade, jedna, maksimalno dve. KAda se vec bavi preprodajom felni toliko je mogao da ucini, tada mi ova cena imala vise rezona.