Autor Tema: Poplava u AČ + slike  (Pročitano 9563 puta)

0 članova i 7 gostiju pregledaju ovu temu.

Van mreže vlada320Započeo temu

Poplava u AČ + slike
« poslato: 15. Maj, 2014. 20:30 »
Imam informaciju da je zbog trenutnih vremenskih nepogoda ugroženo poslovanje generalnog zastupnika Škode - Autočačka. Naime, u Čačku je poplavljen parking ove firme, na kome se nalazi veliki broj novih Škoda - automobili plivaju u vodi. Očigledno je šteta velika, a malo preuranjeno je pitanje - šta će biti sa ovim vozilima?
Da li neko ima više informacija o ovom događaju?
Ovo je, ujedno, i upozorenje onima koji čekaju isporuku nove Škode da dobro otvore oči i prekontrolišu auto pre preuzimanja!
« Poslednja izmena: 28. Avg, 2014. 01:40 pedja »
  • Vozi: Mercedes B180 w245 / ex Fabia mk1 1.4 16v

Van mreže nebojsar

Odg: Poplava u AČ + slike
« Odgovor #1 poslato: 15. Maj, 2014. 22:05 »
Imam informaciju da je zbog trenutnih vremenskih nepogoda ugroženo poslovanje generalnog zastupnika Škode - Autočačka. Naime, u Čačku je poplavljen parking ove firme, na kome se nalazi veliki broj novih Škoda

Ajd da se ne radujemo tudjoj nesreci, pogotovo ako je to uvoznik skoda vozila :)

Elem kao i sve u Srbiji sto je na popustu, par stotina evra dole i to je to.

Evo sad upravo videh slike, unicredit lizing vozila su potopljena na njihovom placu u bubanj potoku. Tamo lezi nekoliko oktavija 1.8tsi, ima i nesto fabija. Pre poplave su bile 4-6k, pretpostavljam da ce sada biti znacajno nize.
  • Vozi: Skoda Fabia 1.2 HTP, VW pasat B8 2.0TDI

Van mreže dusko zemun

« Odgovor #2 poslato: 15. Maj, 2014. 22:38 »
informacija iz cacka o poplavama je potpuno istinita,
jutros je bilo oko metar i po vode u servisnoj radionici ...
steta velika ...
  • Vozi: skoda 110R, felicia pik up FUN, OCTAVIA TOUR ...

Van mreže WEST 014

« Odgovor #3 poslato: 15. Maj, 2014. 23:12 »

Van mreže nikola indjija

« Odgovor #4 poslato: 15. Maj, 2014. 23:13 »
Nadam se da moja nije jos stigla,ocekujem isporuku pocetkom juna
  • Vozi: skoda oktavia 3 1.2 tsi 105hp+seat cordoba 1.9sdi+fiat ducato 2.8 jtd

Na mreži hakkler

« Odgovor #5 poslato: 15. Maj, 2014. 23:23 »
auuff  :-\

Van mreže Filip

« Odgovor #6 poslato: 15. Maj, 2014. 23:31 »
u salonu nije strašno, voda je do donje ivice branika, znači nije mogla unutra da uđe, ali na placu iza je loše... tu sam prošao pre 10ak dana i bilo je nekoliko desetina vozila  :-[
  • Vozi: Škoda Octavia 1.8 TSI Elegance + Eibach & RS 18" + Revochip

Van mreže Karlheinz

« Odgovor #7 poslato: 16. Maj, 2014. 09:28 »
Užas! Nadam se da imaju neko osigiranje, ali pitanje da li ono važi u slučaju proglašenja vanrednog stanja?
  • Vozi: Yeti

Van mreže Filip

« Odgovor #8 poslato: 16. Maj, 2014. 10:33 »
osiguranja bi trebalo da pokrivaju prirodne elementarne nepogode nezavisno od vanrednog stanja

a ko kupuje kola pravi je trenutak da zapuca u ČA i gleda nešto malo potopljeno s velikim popustom :D

Van mreže fobia24

« Odgovor #9 poslato: 16. Maj, 2014. 11:23 »
Poplavljeni automobili mogu vezuelno da se srede bez poznavanja. Hemijsko i to je rešeno. Samo, ako voda prodre tamo gde ne treba, stubove, sajtne, onda nije to vredna priča. Hvalili su se neki naši serviseri za pranje kako imaju pune ruke posla dubinskog pranja posle poplava u Nemačkoj ili EU i najezde polovnjaka na domaćim placevima! >:D

Van mreže dusko zemun

« Odgovor #10 poslato: 16. Maj, 2014. 13:00 »
TOTAL SHADE..
samo to mogu reci, prve "zrtve" ovog vremena su se vec javile ..
hidroudar na jednoj fabiji koja je ostala u vodi ...
mozda bi bilo veoma korisno da ako neko ima vremena otvori temu i pocne da pise sta sve moze da se desi sa nasim ljubimcima ovih dana a mi nikako to ne bi voleli ...
trenutno sam i ja u guzvi i haosu da organizujem posao oko sebe, nadam se da ce uskoro da stane ova luda kisa ...
  • Vozi: skoda 110R, felicia pik up FUN, OCTAVIA TOUR ...

Van mreže nebojsar

« Odgovor #11 poslato: 16. Maj, 2014. 13:47 »
osiguranja bi trebalo da pokrivaju prirodne elementarne nepogode nezavisno od vanrednog stanja

Samo je pitanje da li su neocarinjeni automobili osigurani i da li ih je moguce osigurati. Druga stvar je osigurana suma jer za izlivanje vode i poplave ta cifra uvek nesto niza od svega ostalog (pljacka, pozar itd)

Van mreže Filip

« Odgovor #12 poslato: 16. Maj, 2014. 15:30 »
osigurani su oni još u toku transporta

Van mreže Turbo

« Odgovor #13 poslato: 16. Maj, 2014. 16:05 »
U toku transporta moraju biti osigurani, ali to važi samo do prelaska rizika na primaoca. Posle toga cisto sumnjam da su osigurani.

Sent from my HUAWEI P6-U06  

Van mreže nebojsar

« Odgovor #14 poslato: 16. Maj, 2014. 16:06 »
U toku transporta moraju biti osigurani, ali to važi samo do prelaska rizika na primaoca. Posle toga cisto sumnjam da su osigurani.

Upravo tako, onog trenutka kad ih spuste sa kamiona, potpisu cmr prica oko osiguranja u transportu se zavrsava.