Autor Tema: Poplava u AČ + slike  (Pročitano 9536 puta)

0 članova i 7 gostiju pregledaju ovu temu.

Van mreže nikola indjija

Odg: Poplava u AČ + slike
« Odgovor #15 poslato: 16. Maj, 2014. 16:21 »
Zvao danas AC u N Beogradu u Cacku je poplavljeno 250 novih automobila.Kaze da nije bilo moguce ih spasti jer je odjedanput bujica poplavila.Inace moj auto po njegovim recima na svu srecu nije jos stigao iz Ceske i doci ce u Beograd direktno.Po meni ce verovatno kasniti,trebao je da stigne pocetkom juna
  • Vozi: skoda oktavia 3 1.2 tsi 105hp+seat cordoba 1.9sdi+fiat ducato 2.8 jtd

Na mreži hakkler

« Odgovor #16 poslato: 16. Maj, 2014. 16:29 »
TOTAL SHADE..  nadam se da ce uskoro da stane ova luda kisa ...

cca još dan..max 2.
od ponedeljka bi trebalo granut sunce.
btw. kod nas se evo lagano normalizira što se tiče olujnog vjetra.
@filip..
da je hiper popust na takav muljem potopljeni auto...nebi ga uzeo..ni badava.
sent from my right thumb

Van mreže nikola indjija

« Odgovor #17 poslato: 16. Maj, 2014. 20:59 »
Malo pre mi kolega iz Cacka poslao poruku da vire samo krovovi automobila.Znaci skroz su poplavljeni.

Van mreže dusko zemun

« Odgovor #18 poslato: 16. Maj, 2014. 22:46 »
Zvao danas AC u N Beogradu u Cacku je poplavljeno 250 novih automobila.Kaze da nije bilo moguce ih spasti jer je odjedanput bujica poplavila.Inace moj auto po njegovim recima na svu srecu nije jos stigao iz Ceske i doci ce u Beograd direktno.Po meni ce verovatno kasniti,trebao je da stigne pocetkom juna

verujem da ce svim kupcima u skode reci da njihov auto bas nije jos stigao iz ceske... to mi lici na ekipu iz autocacka...
saoasecam se sa njihovom nesrecom koja ih je zadesila, ali neko ce sve to  morati da plati ...
velika steta za skodu, jedino ako se sva vozila ne vrate za cesku i ne srede iznova ...

• Vozi: skoda 110R, felicia pik up FUN, OCTAVIA TOUR ...

Van mreže nikola indjija

« Odgovor #19 poslato: 16. Maj, 2014. 23:53 »
Ja cu traziti carinsku deklaraciju da vidim kada je usla u Srbiju i gde je radjena carina Cacak ili Beograd.Posto su mi rekli da moja nece ici u Cacak.Sve cu znati sl.nedelje,ako pocnu muljanja odustajem od auta.

Van mreže fobia24

« Odgovor #20 poslato: 17. Maj, 2014. 16:59 »
Nemoj brinuti, ako je tebi rok isporuke za početak juna, onda nije još ni došao. Svakako ćeš moći videti po papirima, a mislim da ćeš carinsku deklaraciju svakako dobiti.
verujem da ce svim kupcima u skode reci da njihov auto bas nije jos stigao iz ceske... to mi lici na ekipu iz autocacka...
saoasecam se sa njihovom nesrecom koja ih je zadesila, ali neko ce sve to  morati da plati ...
velika steta za skodu, jedino ako se sva vozila ne vrate za cesku i ne srede iznova ...

Duško, zar se i to radi?

Van mreže nebojsar

« Odgovor #21 poslato: 17. Maj, 2014. 19:35 »
Ja cu traziti carinsku deklaraciju da vidim kada je usla u Srbiju i gde je radjena carina

To ti niko normalan nece dati jer se tu vidi uvozna cena, drugo ni jedna firma ne carini samo jedno vozilo pa ne mozes da znas da je to JCI od tvog vozila. Iskreno mislim da nema potrebe to da radis jer je Autocacak suvise ozbiljna firma da bi se igrala na taj nacin. Uostalom jedna prituzba posle svega ovoga sa poplavom na konto bilo koje firme delovala bi jako negativno ma koliko firma jaka bila. Mislim da ce oni korektno izaci sa predlogom i za dilere i kupce sta i kako.
  • Vozi: Skoda Fabia 1.2 HTP, VW pasat B8 2.0TDI

Van mreže fobia24

« Odgovor #22 poslato: 17. Maj, 2014. 19:57 »
Ja sam pri kupovini moje fabije dobio carinsku deklaraciju, i našao sam je u papirima. Mislim da je obavezno nju priložiti pri registraciji. Niko ne krije cenu, zna se da i dileri rade za novac.

Van mreže nebojsar

« Odgovor #23 poslato: 17. Maj, 2014. 20:55 »
Ja sam pri kupovini moje fabije dobio carinsku deklaraciju, i našao sam je u papirima. Mislim da je obavezno nju priložiti pri registraciji

Pri registraciji moras imati racun odnosno fakturu. Carinsku deklaraciju koliko znam ne. Do sad sam kupio pet vozila sto za sebe sto za firmu i nikad mi niko nije trazio JCI. Moguce kad je u pitanju samostalan uvoz kao dokaz da je vozilo ocarinjeno, to nisam nikad radio pa je moguce da to traze. Doduse i ovo sto sam radio radio sam pre nekoliko godina pa me mozda i secanje vara, ako je neko skorije radio nek me ispravi.
« Poslednja izmena: 17. Maj, 2014. 21:02 nebojsar »
  • Vozi: Skoda Fabia 1.2 HTP, VW pasat B8 2.0TDI

Na mreži MAKS

« Odgovor #24 poslato: 17. Maj, 2014. 21:49 »
Nemas brige dobices i JCI i fakturu iz ceske. :)
Negde sam o tome vec pisao. Naravno nemoj da te iznenadi faktura >:D prema auto cacku koja je niza..... za njihove troskove i zaradu. :-\
  • Vozi: OCTAVIA 1.6 2012 ELEGANCE

Van mreže nikola indjija

« Odgovor #25 poslato: 17. Maj, 2014. 22:02 »
Necu se iznenaditi jer mi je brat od strica ovlasten prodavac i serviser opela i sevroleta,pa mi je rekao koja je zarada,a koliko mi moze spustiti cenu auta u procentima.

Van mreže fobia24

« Odgovor #26 poslato: 18. Maj, 2014. 11:12 »
Pri registraciji moras imati racun odnosno fakturu. Carinsku deklaraciju koliko znam ne.
JCI je dokaz da je plaćena carina.
Nema nikakve slike poplave u AČ?

Van mreže Karlheinz

« Odgovor #27 poslato: 19. Maj, 2014. 11:41 »
Info iz AČ: Salon u Čačku bi trebao da se otvori krajem nedelje, servis malo kasnije, radi se na sanaciji štete. Svi automobili su osigurani.
  • Vozi: Yeti

Van mreže FabiaRojo

« Odgovor #28 poslato: 20. Maj, 2014. 08:50 »
1. Konjevići su poplavili, šta je sa vozilima sa lagera?
2. Šta je najveći uvoznik automobila u Srbiji ,,ŠKODA'' doprineo ovoj humanitarnoj pomoći?

Van mreže nikola indjija

« Odgovor #29 poslato: 20. Maj, 2014. 10:26 »
250 auta mu je poplavljeno,sta da doprinese