Autor Tema: Poplava u AČ + slike  (Pročitano 9578 puta)

0 članova i 7 gostiju pregledaju ovu temu.

Van mreže Karlheinz

Odg: Poplava u AČ + slike
« Odgovor #30 poslato: 20. Maj, 2014. 11:50 »
Info iz AČ NBGD:

- nije bilo vremena za izvlačenje auta, samo neke vrednije tehnike, voda je nadošla za 15 min
- voda je bila u salonu 85cm, u servisu 180cm
- trenutno se čisti i sređuje salon do puta
- poplavljeno je oko 130 novih i oko 90 polovnih vozila
- postoji snimak TV Galaksije u kakvom je stanju bio ceo objekat i vozila
- svi novi auti koji stižu su preusmereni u BG, a za koji dan nastavlja se prodaja i u Čačku
- servis neće biti tako brzo osposobljen, treba par nedelja
- poplavljeni auti će biti sređeni, ili korišćeni kao test, ili event. prodati uz info kupcu da je auto bio poplavljen
« Poslednja izmena: 20. Maj, 2014. 12:13 pedja »
  • Vozi: Yeti

Van mreže nebojsar

« Odgovor #31 poslato: 20. Maj, 2014. 12:29 »
Dakle bice nešto jevtinijih vozila što je dobra prilika za neke škoda fanove da se ponove.
  • Vozi: Skoda Fabia 1.2 HTP, VW pasat B8 2.0TDI

Van mreže Karlheinz

« Odgovor #32 poslato: 20. Maj, 2014. 12:45 »
Slike iz AČ, salon+hotel+unutra, Čačak:

Van mreže Karlheinz

« Odgovor #33 poslato: 20. Maj, 2014. 12:47 »
Slike, unutra + vozila:
(slike sam upravo dobio iz AČ, Čačak)

Van mreže olajkris

« Odgovor #34 poslato: 20. Maj, 2014. 13:27 »
Tuga....

Van mreže skodilak

« Odgovor #35 poslato: 20. Maj, 2014. 15:17 »
Steta !

Na mreži zare

« Odgovor #36 poslato: 20. Maj, 2014. 16:32 »
Strasno. Samo ja mnogo vise brinem za one jadnike koji sada imaju kuce na sred jezera i one kojima je kliziste unistilo sve sto su imali.
AC ce da se izvuce, nije problem za njih ...

Van mreže DUTJA ZP

« Odgovor #37 poslato: 20. Maj, 2014. 21:53 »
Steta u AC samo novih vozila je 5,5 miliona eura.
Nazalost jedna od sluzbenih superba fl je otisla prosle nedelje na reklamaciju, mogu samo reci da auto ne lici ni na sta a imao je ful opremu, steta je 100% tako da ako AC ne nadoknadi novim vozilom,nadoknadice ga nas kasko tako da ipak nije sve tako crno (iako taj superb jeste  ;D ).
mozda se moze iskoristiti za delove karoserija i neki delovi ali od unutrasnjosti ama bas nista koza se toliko rastegla,oljustila popucala....greota

Van mreže fobia24

« Odgovor #38 poslato: 20. Maj, 2014. 22:21 »
Ako su osigurani, neće njih toliko pogoditi koliko gubitak vremena do sanacije. Svakako, jaka je to firma, pokriva ceo region. Uskoro će biti opet u vrhu nadam se, a do tada će FAS trljati ruke.

Van mreže Turbo

« Odgovor #39 poslato: 21. Maj, 2014. 00:10 »
130 vozila, 5.5 miliona evra? Prosečna cena Škode 42300€? Jel imaju uopšte auto koji toliko košta, možda neki Superb VR6 sa svim opremom.

Sent from my HUAWEI P6-U06  

Van mreže dulefontana

« Odgovor #40 poslato: 21. Maj, 2014. 00:45 »
Nisu samo kola ucestvovala u steti, a objekat, servis, magacin...

Van mreže Turbo

« Odgovor #41 poslato: 21. Maj, 2014. 09:00 »
Jasno, nego rečeno je šteta samo u novim vozilima 5.5 miliona. Par postova unazad.

Sent from my HUAWEI P6-U06  

Van mreže dulefontana

« Odgovor #42 poslato: 21. Maj, 2014. 09:03 »
My bad.

Van mreže DUTJA ZP

« Odgovor #43 poslato: 22. Maj, 2014. 00:04 »
Nisam ni sumnjao da ce Turbo imati neku zamerku  :o ne znam odakle info da je 130 vozila,ja to nisam rekao,ja sam samo preneo sta je receno u Auto Cacku i to ne na Nbg niti telefonom vec direktno u Konjevicima,e sad ako lazu oni lazem i ja vas.
Mozda su oni zeleli da zvuci uverljivije steta otkud ja znam,nemam nista od toga ni da im je manja ni da im je veca,ali d je strasno,strasno je.

A i vidim da su @nikola indjija dali info da je potopljeno 250 novih vozila,a pedji da je OKO 130 tako da mislim da nije do mene vec do AC
« Poslednja izmena: 22. Maj, 2014. 00:11 DUTJA ZP »

Van mreže Turbo

« Odgovor #44 poslato: 22. Maj, 2014. 09:54 »
Nisam ni sumnjao da ćeš ti misliti da je svaki moj post usmeren protiv tebe lično. ;-)  Ništa nisam zamerao, samo sam primetio, ukrstio dve dostupne informacije, nisam tvrdio da je iko u pravu ili u krivu, samo ukazao na potencijalnu nedoslednost. Pretpostavivši da Peđa nije sam smislio broj već da su mu dali info iz AČ, pošto je verovatno s njima u kontaktu i u vezi sa forumom i ostalim stvarima.
Eto i da je 250 automobila, opet je 5.5mil previše, jer je i to oko 20.500€ u proseku po autu, a Škodina prodaja ovde mahom otpada na službene Fabije od 8500€.

Huawei P6 via TT