Autor Tema: potraga za majstorom!  (Pročitano 1645 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže ivanZapočeo temu

potraga za majstorom!
« poslato: 25. Maj, 2014. 21:58 »
Prijatelji, potreban mi je automehanicar sa iskustvom u Beogradu kod koga bih mogao da odrzavam fabiu?
ako neko zna provereno, neka javi.. Hvala!

Van mreže dusko zemun

Odg: potraga za majstorom!
« Odgovor #1 poslato: 25. Maj, 2014. 22:08 »
Prijatelji, potreban mi je automehanicar sa iskustvom u Beogradu kod koga bih mogao da odrzavam fabiu?
ako neko zna provereno, neka javi.. Hvala!

a za koji model fabije ?
godiste
?

• Vozi: skoda 110R, felicia pik up FUN, OCTAVIA TOUR ...

« Odgovor #2 poslato: 25. Maj, 2014. 22:14 »
fabia je 2005god htp  :))

Van mreže dusko zemun

« Odgovor #3 poslato: 25. Maj, 2014. 22:32 »
fabia je 2005god htp  :))

za taj model je potrebno vise srece nego dobar majstor ...
stvarno, zelim vam puno srece u eksploataciji tog motora...
samo da ne krene da trosi ulje ... posle je sve domino efekat...
  • Vozi: skoda 110R, felicia pik up FUN, OCTAVIA TOUR ...

Van mreže Filip

• Vozi: Škoda Octavia 1.8 TSI Elegance + Eibach & RS 18" + Revochip

« Odgovor #5 poslato: 26. Maj, 2014. 21:03 »
Hvala Filipe, provericu..

Na mreži bigor

« Odgovor #6 poslato: 26. Maj, 2014. 21:14 »
Ako budes isao, javi nam kakvi su utisci
  • Vozi: skoda oktavia 2.0 AZJ

Van mreže Filip

« Odgovor #7 poslato: 26. Maj, 2014. 21:50 »
Hvala Filipe, provericu..

nema na čemu, bićeš zadovoljan, ako se budeš odlučio slobodno se pozovi na mene
  • Vozi: Škoda Octavia 1.8 TSI Elegance + Eibach & RS 18" + Revochip

Van mreže Dada

« Odgovor #8 poslato: 28. Maj, 2014. 21:53 »
Ako nemas pare za ovlasceni (ja bih ti preporucio da izbegnes te kvazi majstore)ja mogu da ti preporucim mog majstora kod mene u rakovici,posten,vredan i lepo radi,ja sam prezadovoljan sa njim i sto je jos bitnije nije derikoza i vacaros

Zaboravih da ti kazem da vozim isti auto i isti model kao i ti .Motor je odlican,ne znam sto ga ovi "strucnjaci" ne vole
« Poslednja izmena: 28. Maj, 2014. 22:03 pedja »

Van mreže vlada320

« Odgovor #9 poslato: 28. Maj, 2014. 22:59 »
Ako nemas pare za ovlasceni (ja bih ti preporucio da izbegnes te kvazi majstore)ja mogu da ti preporucim mog majstora kod mene u rakovici,posten,vredan i lepo radi,ja sam prezadovoljan sa njim i sto je jos bitnije nije derikoza i vacaros

Pa, da li je ustanovio zašto ti auto trese na ler - gasu, pošto ga već preporučuješ? I ja sam iz Rakovice, pa bih voleo da znam na kog majstora misliš (pošalji mi na PP - hvala!)
« Poslednja izmena: 29. Maj, 2014. 10:26 pedja »
  • Vozi: Mercedes B180 w245 / ex Fabia mk1 1.4 16v

Van mreže Dada

« Odgovor #10 poslato: 29. Maj, 2014. 10:21 »
Nisam išao kod njega zbog ovog problema, jer sam u finansijskom kanalu (a i ide mi registracija motora) pa moram da malo sačekam, a i ovaj kvar ne utiče na vožnu i bezbednost pa nisam hteo da žurim sa popravkom. Hteo sam samo ovako na forumu da saznam šta je tačno, a vozim ga kod majstora kad malo stanem na noge. Ovaj majstor mi je radio samo mehaniku i za to mogu da kažem da je korektno uradio i da me nije odrao i zavlačio. Do sada me nije zajebao, što ne znači da neće, a kad i ako me bude zajebao onda ćao. Nema lep salon i nema čekaonicu gde ti nude kafu i čaj i sve ostalo, a ovamo radni sat naplaćuju kao da su im ruke zlatne. Govorim o ovlašćenim serviserima, da ih nazovem tačnije oni su menjači delova, jer ni jedan dobar majstor neće da im radi za platu od 30000-40000din, dolaze klinci koji se tu uče, ili neke neznalice koje nemaju ili neće negde drugde da rade. Ima i dobrih majstora u ovlašćenim servisima ali oni su baš retki. Meni je ovaj majstor popravljao ozbiljan auto(BMW), pa računam da može i ovu igračku škodicu bez problema. Ponavljam ako ti nije bitan lep servis, našminkano kao u apoteci onda je dobar, ali svakom je nešto drugo bitnije, neko voli sjaj neko voli što jeftinije da prodje, pa birajte. Svako neka troši svoje pare kako hoce

Van mreže Karlheinz

« Odgovor #11 poslato: 29. Maj, 2014. 10:28 »
Ovaj majstor mi je radio samo mehaniku i za to mogu da kažem da je korektno uradio i da me nije odrao i zavlačio.
Možda ovde pročitaš neka iskustva i informacije:
http://forum.skodaforum.rs/dobra-losa-iskustva-kontakt-info/

To je deo foruma koji je baš namenjen pisanju dobrih i loših iskustava (kontakt informacije, reklama...) za neki servis, prodavnicu, a takve informacije će sigurno nekome koristiti...
Zamišljen je tako da brzim pregledom možeš da pronađeš i pročitaš informacije o nekom servisu koji ti je potreban a neko sa foruma je već bio tamo.

Ili ovu temu za večno pitanje "Koji Škoda servis":
http://forum.skodaforum.rs/dobra-losa-iskustva-kontakt-info/gde-ici-na-servis/msg17968/#msg17968

iz koje će postovi da se "sele" u odgovarajuće teme.

Uglavnom, moraš sam da pročitaš npr. taj deo Škoda foruma i dođeš do zaključka gde da ideš.
Svi koji žele da napišu nešto o bilo kom Škoda servisu (i drugom) mogu to takođe tamo da učine.
« Poslednja izmena: 08. Nov, 2014. 12:52 Karlheinz Hell »
  • Vozi: Yeti

Van mreže Dada

« Odgovor #12 poslato: 29. Maj, 2014. 10:39 »
Hvala Pedja, dao sam i Vladi podatke pa dok još neko ne potvrdi moja iskustva ne bih ga javno reklamirao, jer sto ljudi sto ćudi, bolje da sačekamo još nečije mišljenje.