Autor Tema: Trese u leru  (Pročitano 24720 puta)

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Van mreže DadaZapočeo temu

Trese u leru
« poslato: 28. Maj, 2014. 11:25 »
Kao sto naslov kaze auto mi trese u leru,bas lose radi a broj obrtaja miruje,ne osciluje,fiksiran je kao i sto treba.Auto lepo ide,ubrzava sve je ok i nema drugih problema samo mi se trese u leru.Molim za pomoc

Na mreži Karlheinz

Odg: Trese u leru
« Odgovor #1 poslato: 28. Maj, 2014. 12:10 »
Koji beše auto, motor, godište, km... treba to uvek napisati ili u potpisu bar da ti stoji.
  • Vozi: Yeti

« Odgovor #2 poslato: 28. Maj, 2014. 12:32 »
Da da u pravu si,fabia mk1 1.2http 47kw 2005god

Van mreže Nesas

« Odgovor #3 poslato: 28. Maj, 2014. 14:24 »
Daj jos informacija, ako stoji auto u mestu i motor se zatrese kao da hoce da se ugasi,ili neka druga vibracija od motora, ili bucno radi. Ja imam  takav auto sa tim motorem, kada radi na lleru na 500-600 obrtaja ima tih blagih oscilacija i to je ok ako je jace izrazeno onda i obrtaj mora da oscilira. Koliko je auto presao i kada su menjane svecice. Pozz

« Odgovor #4 poslato: 28. Maj, 2014. 15:06 »
Broj obrtaja je konstantan i ne osciluje, nije bitno da li je auto vruc ili hladan uvek se trese na leru, trese se kao da vibrira, ceo auto se trese, kao da je hladan, ali broj obrtaja ne varira,ne raste niti pada. Motor lepo radi,nije bučan i sve drugo je uredu,i u toku vožnje lepo ide i ubrzava,samo na leru radi kao čudno.Ne guši se ništa drugo, samo se trese kao da cupkaš nogom

« Odgovor #5 poslato: 28. Maj, 2014. 15:10 »
Prešao je 113000 km, lepo pali i lepo ide,u vožnji nema seckanja ni štucanja. Menjane su na velikom servisu na 105000km

Na mreži bugarin

« Odgovor #6 poslato: 28. Maj, 2014. 15:10 »
na prvu loptu reko bih da je neki od nosaca.
mada meni i fabija i oktavija s vremena na vreme zatresu na leru, kao da proguta knedlu a ne osciluju obrtaji.
  • Vozi: Octavia mk2 1.9tdi PD

« Odgovor #7 poslato: 28. Maj, 2014. 15:23 »
Moguće da je nosač u pitanju,jer da su dizne,ili nešto oko ubrizgavanja osetilo bi se u vožnji,meni se ništa drugo ne manifestuje samo to drmanje-ljuljanje baš kao da nogom cupkaš u mestu dok sediš,e to je pravi opis