0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Ne kažem da je ultra sportista, ali po performansama zaostaje kod konkurenata, i pod perf. ne mislim na 0-100, nego na ukupni auto kao gotov proizvod. Jedini adut mu je stvarno neverovatna cena(kod nas, ne znam da li je tako i preko). Da ne bude zamene, vrlo rado bih posedovao jednu, iako je verovatno ne bih kupio pored konkurenata, da kupujem, što trenutno nije slučaj.
Napravila bi fabrika 260ks da tako nešto može da traje i da se koristi u punom opsegu upotrebe. Tom RS-u verovatno nedostaju kovani klipovi, ojačane klipnjače, radilica, bregaste, i ko zna koliko još stotina stvari, da bi taj motor mogao sa 260ks da radi kako treba i koliko treba, što sve imaš u duplo skupljem modelu sa "istim" tim motorom i 270-275ks. Verovatno si i sam upoznat o ogromnim razlikama između 2.0TFSI motora sa 220 i 270ks.
I dalje mislim da tom RS-u as is 4x4 ne bi doprineo, tj. više bi odmogao nego pomogao, u nekoj varijanti ~300ks svakako DA, posebno što VW generalno nije neki majstor da napravi dobar prednji pogon sa velikom snagom, a da to ne košta pet planina para, pa onda tura 4x4 i gde treba i gde ne treba, a i tu bi se slikali da nije Audija. Renou na primer to ide od ruke daleko bolje, i jeftinije, oni hendluju 200-300 ks na prednjoj osovini bez problema, čak i bez LS diferencijala A i relativno je koliko je brza, BMW-ov 2.0 dizel sa 36ks manje diše za vratom po performansama, za ne toliko više para.