Autor Tema: podizac za zadnje stakklo  (Pročitano 1118 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže BadjaZapočeo temu

podizac za zadnje stakklo
« poslato: 01. Jun, 2014. 20:32 »
Javio mi se problem da kada pretisnem podizac bilo na vozacevoj strani ili na zadnjim vratima suvozaceve strane staklo krene  spusti se par cm i stane i tako da bih isto otvorio moram 10ak puta da stisnem dugme isto je i kod zatvaranja i problem mi se javlja samo na tom prozoru ostali rade ok. Dali neko zna sta je ocigledno nisu taster, motor ili radi ili ne a ovo secka Pomozite::::

Na mreži bugarin

Odg: podizac za zadnje stakklo
« Odgovor #1 poslato: 01. Jun, 2014. 20:36 »
mozda nesto glavi pa elektronika iskljuci nepajanje motora da ne bi doslo do havarije :(
  • Vozi: Octavia mk2 1.9tdi PD

« Odgovor #2 poslato: 01. Jun, 2014. 20:53 »
Pa neznam, ali zvuk niukom slucaju nije kao da se motor muci samo jednostavno stane....

« Odgovor #3 poslato: 01. Jun, 2014. 21:44 »
Sad citao nesto na netu pa probao da spustim sve prozore pomalo i da zakljucam vrata kljucem sa spoljne strane klucem i da se prozori automatski zatvore, svi se zatvore ali ovaj uopste ne funkcionise. A na dugme ide po 2cm pa stane kao da je izbagovao. Kako ovo da resim ljudi?

Van mreže milosgranice

« Odgovor #4 poslato: 02. Jun, 2014. 21:34 »
otkaci zice i spoji direktno i vidi kako radi, ako radi onda rasturanje mozda je Bugarin u pravu. I mene zeza taster nekad radi nekad ne ali pomaze metoda popravke starih televizora, samo zveknem po njemu. Sad kad razmislim mnogo sam lenj, zvekecem ga vec godinu dana.
  • Vozi: fabia 1.9sdi

Van mreže nemanja_vr6

« Odgovor #5 poslato: 02. Jun, 2014. 22:02 »
probaj da takozvano programiras prozor tako sto ces  da spustis do kraja pa pritisnes taster i driziz pritisnut na spustanje 5 sekundi pa ga podignes do kraja pa drzis taster za podizanje 5 sekundi... ako to ne urodi plodom...
 postoji mogucnost da iz nekog razloga vuce previse struje i da ga elektronika gasi zato sto misli da se zatvorio ili otvorio do kraja. razloga za to moze biti vise.... ili negde glavi(sam mehanizam motora sa zubcanicima treba ocistiti mozda kederi a mozda i sam podizac sa sajlama) ili je crkla elektronika ...

« Odgovor #6 poslato: 02. Jun, 2014. 23:14 »
Cudno je da se motor cuje sasvim ok i nemuci se uopste, isto reaguje na oba tastera i na samim vratima i na zadnjim vratima. Nista ne skripi po zvuku ne sticem utisak da nista zapinje da se muci da nesto nije ok. Probao sam vise varijanti koje sam nasao na netu za to resetovanje ali nepomaze. Palo mi je napamet da skinem kleme sa akumulatora i da ostavim da prenoci mozda se tako resetuje. Nebih bas da skidam panele i cela vrata razmontiram dok neutvrdim da je neophodno. Sta mislite dali ce se resetovati skidanjem klema.?