Autor Tema: Problem sa strujom na dnevnim svetlima  (Pročitano 1511 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže fobia24Započeo temu

Problem sa strujom na dnevnim svetlima
« poslato: 07. Jun, 2014. 23:00 »
Večeras sam primetio da mi levo dnevno svetlo gori konstantno, ali sa manjom snagom. To su naknadno ugrađena led svetla. Desno se gasi normalno, ali levo gori uvek polovično, bez obzira da li je na kontaktu ili je prekidač na ON ili OFF. Verovatno negde dobija struju. Pošto idem na more na dve nedelje, ali ne ovim kolima, jel smeta nešto elektronici ako mu skinem klemu kad bude trebalo da stoji? To zato jer možda neću stići da se pozabavim ovim problemom i navatam majstora koji je ugrađivao svetla da to reši pre mog puta.

Van mreže nemanja_vr6

Odg: Problem sa strujom na dnevnim svetlima
« Odgovor #1 poslato: 08. Jun, 2014. 21:13 »
ne smeta nista, samo pazi ako radio ima kod . ako imas kod onda  nema frke a ako nemas...

Na mreži bugarin

« Odgovor #2 poslato: 08. Jun, 2014. 21:51 »
ne smeta nista, samo pazi ako radio ima kod . ako imas kod onda  nema frke a ako nemas...

nema veze, ovo je fabia dvojka. ima noviji racunar i softver, i kod radia se nalazi u centralnom racunaru. kad ponovo spoji aku, ecu ce prepoznati hu. a i ne znam sto sam ovo pisao, jer je fobia prvi vlasnik i ima kod sigurno :)
  • Vozi: Octavia mk2 1.9tdi PD

Van mreže fobia24Započeo temu

« Odgovor #3 poslato: 08. Jun, 2014. 23:30 »
Hvala na odgovorima. Nema kod radio, naknadno je ugrađen Pioneer jer je auto stigao bez radija. Skinuo sam klemu, uzeo mazdu. Saznao sam da je razlog crkavanje leve lampe, isti slučaj na svom autu je imao i prijatelj koji mi je ugrađivao. Pošto mi izgeda nie dao garanciju iz kutije jer sam ostavio njemu sve pre ugradnje, sada je nemam kod sebe. Sutra ću pokušati da kupim identičan model led dioda, novi par u istoj radnji, uzeti garanciju, a onda kad se vratim sa mora reklamirati ovu pokvarenu sa novom garancijom. :)