Autor Tema: Kamera za auto, iskustva, koju kupiti?  (Pročitano 21792 puta)

0 članova i 13 gostiju pregledaju ovu temu.

Na mreži Lignjoslav

Odg: Kamera za auto, iskustva, koju kupiti?
« Odgovor #75 poslato: 24. Maj, 2025. 22:29 »
@Manwe Ja sam imao tu situaciju koju opisujes, policija je uvazila video kao dokaz i uspeo sam da naplatim stetu.

Evo snimka https://www.youtube.com/watch?v=ajQ9t317jFs

Mana ove kamere je sto joj treba ~5 sekundi da se ukljuci nakon potresa, sada da kupujem verovatno bih uzeo neku koja se aktivira na pokret.
  • Vozi: Rapid Spaceback 1.0 tsi 2019- , Fabia htp mk1 2014-2019

Van mreže Manwe

« Odgovor #76 poslato: 24. Maj, 2025. 23:17 »
Odlicno!
  • Vozi: Skoda Kodiaq Sportline MK1 FL 4x4 200KS

Van mreže marko nis

« Odgovor #77 poslato: 25. Maj, 2025. 14:11 »
Ja sam uzeo viofo a229 pro gde su prednja i zadnja kamera sa sony starvis2 senzorom. Na to sam dodao filter refleksije za obe kamere, hardwire kit, karticu od 256gb, set lopova za osigurače i bežično bluetooth dugme za slučaj nesreće.
Sve je bilo 330e. I sam sam ugradio za šta mi je trebalo 2-3 sata da to bude kako treba, bez cvrčaka od lošeg puta ili da negde štrči kabl.
Kamere rade odlično, slika je kvalitetna.

Pozdrav i ja sam uzeo Viofo a229 pro ali 3 kanala kameru ali je jos nisam namontirao, kako se ona pokazala u radu, kako radi parking mod, kakvi su snimci?
  • Vozi: Skoda fabia vrs mk1

Na mreži sebekkg

« Odgovor #78 poslato: 25. Maj, 2025. 19:01 »
Snimci su odlični ali nemoj uzimati bez hw kita i podesi na više volta zaštitu jer ako spustiš dosta onda će i lepo da isprqzni akumulator ako auto ne voziš često.

Van mreže sasanova

« Odgovor #79 poslato: 23. Sep, 2025. 21:22 »
Mene je izasla oko 130e (obe kamere, ozicenje i kartica) pre 3 god kupljena na Aliexpresu. Takodje sam sam ugradio, nije tesko, ima dosta tutorijala na internetu.

@bog_daaan Kako Time-lapse utice na praznjenje akumulatora, koliko dugo moze da snima bez prestanka?

Kakva ti je situacija sa akumulatorom posle višegodišnje upotrebe?
Deluje mi da je ta kamera best buy...
  • Vozi: Škoda Superb 2.0 150ks 2023g

Van mreže sasanova

« Odgovor #80 poslato: 23. Sep, 2025. 21:24 »
Ja imam 70mai Pro Plus+ (prednja) i 70mai RC06 (zadnja) i mogu da preporucim. Povezane su na akumulator i ako ti je napon dobar palice se i kada je auto parkiran (aktiviraju se na potres). Evo jednog snimka sa mog auta :(

https://www.youtube.com/watch?v=ajQ9t317jFs

Jel ovo sa snimka zadnja ili prednja kamera?
Kakva je tebi situacija sa akumulatorom posle višegodišnje upotrebe?

Kapiram da se na baviš tim, ali bi na osnovu ova 3-4 posta tebi pre dao da mi ugradiš kameru (i platio naravno) nego većini električara... Majke mi.  =))
Koga god da sam pozvao, kao ne bave se time...  >:(

Na mreži Lignjoslav

« Odgovor #81 poslato: 24. Sep, 2025. 14:27 »
Zadnja kamera je u pitanju. Kvalitet snimka je losiji od prednje, ali svakako zadovoljavajuci. Ovde mozes videti razliku https://www.youtube.com/watch?v=_yFElg0R59k&list=PLQ8rQxStvozlvZRIKy_6s5ZJVq9DT0b_6&index=6

Akumulator je jos uvek fabricki, 6 god star, kapacitet se smanjio na 75%. Nisam imao nikakvih problema sa njim zbog kamera.

Hvala na ponudi, vrlo rado bih pomogao, ali zaista imam previse obaveza. bravo2 Javice se sigurno jos neko od clanova sa preporukom za elektricara.
  • Vozi: Rapid Spaceback 1.0 tsi 2019- , Fabia htp mk1 2014-2019

Na mreži zzeelljjkkoo

« Odgovor #82 poslato: 24. Sep, 2025. 15:18 »
@sasanova
Надам се да ће @maradona ово да прочита. Колико се сећам он је хвалио електричара који је њему урадио ожичење за камеру, па нека га препоручи ако мисли да заслужује.
  • Vozi: Fabia IV 1.0 MPI 80ks Ambition 2023

Van mreže sasanova

« Odgovor #83 poslato: 24. Sep, 2025. 17:21 »
Zadnja kamera je u pitanju. Kvalitet snimka je losiji od prednje, ali svakako zadovoljavajuci. Ovde mozes videti razliku https://www.youtube.com/watch?v=_yFElg0R59k&list=PLQ8rQxStvozlvZRIKy_6s5ZJVq9DT0b_6&index=6

Akumulator je jos uvek fabricki, 6 god star, kapacitet se smanjio na 75%. Nisam imao nikakvih problema sa njim zbog kamera.

Hvala na ponudi, vrlo rado bih pomogao, ali zaista imam previse obaveza. bravo2 Javice se sigurno jos neko od clanova sa preporukom za elektricara.

Odličan je snimak za zadnju kameru.
Važi hvala ti, nema frke.  :)

Koga god da sam zvao, svi su kao ne radimo to... Kao da je ne znam šta. Pa me to malo zbunulo.
Možda se i sam latim na kraju, videćemo.  :)

Na mreži zzeelljjkkoo

« Odgovor #84 poslato: 24. Sep, 2025. 18:30 »
@sasanova
Иди на почетак 5е странице у овој теми, има податак за електричара.
  • Vozi: Fabia IV 1.0 MPI 80ks Ambition 2023

Van mreže sasanova

« Odgovor #85 poslato: 25. Sep, 2025. 15:33 »
Danas je odradjena kompletna ugradnja kamere, sakrivanje kablova + hard wiring.

Nisam hteo da se petljam u elektriku, pa sam sve odradio kod autoelektričara “Roljić”, u Jakovu. Ovim putem bih pozdravio Igora i sve zaposlene. Maksimalno profesionalno odradjeno, a cenovno ispod ovog ranga koji se spominjao na forumu, veoma sam zadovoljan celokupnim iskustvom.

Evo i fotka parking moda, čisto da upotpuni post:

IMG-9482" border="0

Jel si i dalje zadovoljan?  :)
Sve ok?

Koliko je trajala ugradnja ako se sećaš?

Nije mi baš usput Jakovo ali bi potegao put ako su ljudi ok.