Autor Tema: zadnji prozori se sami spustaju?  (Pročitano 1296 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže ivan4994Započeo temu

zadnji prozori se sami spustaju?
« poslato: 09. Jun, 2014. 15:22 »
mnogi ce reci da je tema bezveze i slazem se sa tim, ali mene to bas nervira. na svakih 4-5 dana prozori se, verovatno u toku voznje, sami spuste za otprilike centimetar i vise. u pitanju su prozori sa rucicom, znaci bez elektropodizaca su. molim vas, ako iko zna kako ovu glupost da resim neka mi kaze, bicu mu vecno zahvalan... pozdrav!
  • Vozi: fabia mk1 sedan 1.4 16v 74kw

Van mreže nemanja_vr6

Odg: zadnji prozori se sami spustaju?
« Odgovor #1 poslato: 10. Jun, 2014. 23:07 »
moguce je da su sami podizaci dotrajali i onda od truckanja po nasim putevima prozori se spuste...
proveri sa nekim iskusnim majstorom  mozda ces morati da ih zamenis novim...

Van mreže ivan4994Započeo temu

« Odgovor #2 poslato: 11. Jun, 2014. 14:25 »
moguce je, mada se oni realno jako retko koriste, jer imam klimu a i pozadi se vozi dete... ponadao sam se da im je ovo neka brzo-lako-jeftino resiva boljka!  :) pomerio sam rucicu na kontra stranu, jer mi je palo na pamet da je rucica usled truckanja padala i po sili inercije malo po malo otvarala prozor... mnogi ce sad reci da malo preterujem, ali da im se desilo sto se meni desilo... lepo sam oterao auto na puskiranje, posto sam imao pozdrav od ptice, tj jata ptica na soferci, i lepo ispuskirao auto, ali kad sam otvorio vrata imao sam sta i da vidim: zadnja sedista, pola neba, decje sediste(sreca pa cerkica nije bila tu)zadnja ploca(posto je sedan) sve mokro! naravno, moja je greska, ja sam ispao konj... i sad trazim resenje... oteracu ga sigurno u servis, samo da mi ne kazu, to ti je tako i go fuck yourself!
  • Vozi: fabia mk1 sedan 1.4 16v 74kw

Na mreži bigor

« Odgovor #3 poslato: 11. Jun, 2014. 14:34 »
Od nagađanja nema nista, vec ti to otvori pa pogledaj da sta nije popustilo, neki sraf ili nesto
  • Vozi: skoda oktavia 2.0 AZJ

Van mreže Turbo

« Odgovor #4 poslato: 11. Jun, 2014. 16:50 »
Nije ništa popustilo, kod mene je tako od prvog dana, samo što ne spadne baš cm, nego možda 2mm. Ali ja svakih par dana nategnem na gore. Inace česta pojava kod podizača na kurblu, nezavisno od marke i modela.

Sent from my HUAWEI P6-U06  

Na mreži hakkler

« Odgovor #5 poslato: 11. Jun, 2014. 18:00 »
meni u 8 godina nisu popustili..doduše možda su do sada 5,6 puta bili uopće otvarani tj. spušteni do kraja ::)

sent from my right thumb