Autor Tema: Ovo je Srbija - oštećen auto  (Pročitano 3179 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže FavoRAT

Ovo je Srbija - oštećen auto
« Odgovor #15 poslato: 01. Avg, 2014. 22:10 »
Ja svaki holsraf koji izgubim nađem u gumi kasnije, ne znam kao samo uspiju da se tako okrenu i zabodu. Sta li je taj samo htjeo da postigne osim da izazove neciji bijes
i dosta cesto se zabija u zadnju gumu,prodes prednom preko njega pa poskoci i "nacilja" zadnju gumu ;D
Zanima me takav kabriolet. Zelja mi je 90-92 godiste, 320i, automatik. U sustini mi treba samo auto sa dobrom karoserijom, solidnim enterijerom i dobrim krovom. Ostalo se sve moze dovesti u red.

Ako znate nekog da ima takvog i da je voljan da ga proda, javite. Zelja mi je da odradim kompletan "overhaul" jednog takvog primerka.
ma kakav 2.0,kakav kabrio,kakav automatik XD kocka treba da bude 2.5 24v,coupe,saltac,nabavit dosta felgi i sprijateljit se s lokalnim vulkanizerom,i samo u bok! ;D
https://www.youtube.com/watch?v=UmWerYJ4S_o

a vezano za temu,meni su susjedi u Splitu tek kad sam se doselio znali samo izdusit gume,ja ju skinem i napumpam jer sam ocekivao takve stvari,i ne pusta,i to se ponavljalo dok na oglasnu plocu u zgradi nisam stavio obavjest da cu im svima aute zapaliti ako jos koji put naidem na izdusenu gumu.
  • Vozi: '98 Felicia LX 1.6

Na mreži bigor

« Odgovor #16 poslato: 23. Nov, 2014. 22:21 »
Ne znam sta reci sem sramotan cin divljastva. Prije par dana u Leskovcu, a svjedok sam da zena nije nikog zagradila.
Sve i da jeste, bio bi red prvo opomenuti
  • Vozi: skoda oktavia 2.0 AZJ

Van mreže Filip

« Odgovor #17 poslato: 24. Nov, 2014. 00:06 »
strašno, još firmin auto
  • Vozi: Škoda Octavia 1.8 TSI Elegance + Eibach & RS 18" + Revochip

Van mreže krcaerdoglija

« Odgovor #18 poslato: 24. Nov, 2014. 00:59 »
eeee mislim stvarno smo bre najgori!!!NO COMENT
  • Vozi: fabia 1.4 mpi 50 kw 2000

Van mreže Beli82

« Odgovor #19 poslato: 24. Nov, 2014. 01:22 »
Meni se ovo čini malo preterano da bi bilo samo zbog zagrađivanja. Ovo ili ima veze sa sadašnjim (ili bivšim vozačem) ovog vozila tj. njegovom privatnom svađom sa nekim, ili sa firmom koja u poslednje vreme nije baš omiljena zbog nekih novinskih članaka koji pišu o navodnim prevarama i neisplaćivanju dobitnih tiketa. Naravno da je ovo divljaštvo, slažem se sa svima vama, ali pogledajte ponovo slike i zamislite se da li bi ijedan čovek uradio ovako nešto osim ako mu fitilj baš nije dogoreo onako "do nokata". Grebanje ključem bi uglavnom bilo uobičajeno za manje svađe oko parking mesta ili eventualno ispuštanje guma, ali ovo-cepanje guma nožem+ grebanje farbe...neko se nekome opasno zamerio.  wac1

Da me neko ne shvati pogrešno, daleko od toga da ja podržavam ovakvo ponašanje, samo iznosim svoje mišljenje da ovo deluje kao malo dublja stvar od parking-svađe. Možda i grešim, jer nažalost ima dosta ludaka danas na ulicama. Što bi ono  rekla pesma: "ludnica je kanda otključana, širom otvorena-prover'te molim..."
« Poslednja izmena: 24. Nov, 2014. 01:29 Beli82 »
  • Vozi: Fabia MK1 Combi 1.2 HTP-TNG 2006.

Van mreže dusko zemun

« Odgovor #20 poslato: 24. Nov, 2014. 06:13 »
Meni se ovo čini malo preterano da bi bilo samo zbog zagrađivanja. Ovo ili ima veze sa sadašnjim (ili bivšim vozačem) ovog vozila tj. njegovom privatnom svađom sa nekim, ili sa firmom koja u poslednje vreme nije baš omiljena zbog nekih novinskih članaka koji pišu o navodnim prevarama i neisplaćivanju dobitnih tiketa.  Grebanje ključem bi uglavnom bilo uobičajeno za manje svađe oko parking mesta ili eventualno ispuštanje guma, ali ovo-cepanje guma nožem+ grebanje farbe...neko se nekome opasno zamerio.  wac1
nema ovo veze sa pogresnim parkiranjem ... i to jos u Leskovcu... verovatno su druge stvari u pitanju... u potpunosti se slazem sa citatom Beli
  • Vozi: skoda 110R, felicia pik up FUN, OCTAVIA TOUR ...

Van mreže Sreten

Odg: Ovo je Srbija - oštećen auto
« Odgovor #21 poslato: 24. Nov, 2014. 09:09 »
Ne zna se šta je gore, kad ti ovako iseku gume ili kad ga izgrebu ključem...
  • Vozi: Skoda Superb II 1.9TDI, Honda Accord CU2 2.4 i-Vtec, Honda Civic TypeR FN2

Van mreže BALKANIJA

« Odgovor #22 poslato: 24. Nov, 2014. 10:39 »
Da nije imala ovaj logo na vratima prosla bi bez istecenja ! :B=)

Van mreže fobia24

« Odgovor #23 poslato: 24. Nov, 2014. 19:05 »
Svakakvih zveri ima. Zato ja vodim računa da ne smetam nikom ako se parkiram duže negde. Koliko god se čovek sklanjao ovde od drugih, opet te nađu i u najmanju ruku olupaju vratima! >:(

Van mreže krcaerdoglija

• Vozi: fabia 1.4 mpi 50 kw 2000

Na mreži djordjebg

« Odgovor #25 poslato: 24. Dec, 2014. 19:54 »
500L stigao i u Argentinu:) Alal vera.

Van mreže bugarin

« Odgovor #26 poslato: 24. Dec, 2014. 20:20 »
slazem se krco, strasno je sto samozivi kreten parkira gde mu se cefne. ali toga ima i ovde, svaki dan psujem i bogaram idiote.
ima jedna sjajna nalepnica:
  • Vozi: Octavia mk2 1.9tdi PD

Van mreže djordje48

« Odgovor #27 poslato: 25. Dec, 2014. 22:57 »
bar nije morao slovo a na druga vrata =)) :'( :'( :'(

Na mreži bigor

• Vozi: skoda oktavia 2.0 AZJ

Van mreže Nesas

« Odgovor #29 poslato: 29. Dec, 2014. 14:20 »
To ima veze sa politikom, obrazovanjem I pravnom drzavom.