0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Ja svaki holsraf koji izgubim nađem u gumi kasnije, ne znam kao samo uspiju da se tako okrenu i zabodu. Sta li je taj samo htjeo da postigne osim da izazove neciji bijes
Zanima me takav kabriolet. Zelja mi je 90-92 godiste, 320i, automatik. U sustini mi treba samo auto sa dobrom karoserijom, solidnim enterijerom i dobrim krovom. Ostalo se sve moze dovesti u red. Ako znate nekog da ima takvog i da je voljan da ga proda, javite. Zelja mi je da odradim kompletan "overhaul" jednog takvog primerka.
Meni se ovo čini malo preterano da bi bilo samo zbog zagrađivanja. Ovo ili ima veze sa sadašnjim (ili bivšim vozačem) ovog vozila tj. njegovom privatnom svađom sa nekim, ili sa firmom koja u poslednje vreme nije baš omiljena zbog nekih novinskih članaka koji pišu o navodnim prevarama i neisplaćivanju dobitnih tiketa. Grebanje ključem bi uglavnom bilo uobičajeno za manje svađe oko parking mesta ili eventualno ispuštanje guma, ali ovo-cepanje guma nožem+ grebanje farbe...neko se nekome opasno zamerio.