Autor Tema: Maglenka pozutela od sunca  (Pročitano 1848 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže sale89Započeo temu

Maglenka pozutela od sunca
« poslato: 18. Jun, 2014. 21:03 »
De ste prijatelji ,desava li se jos nekome ovo i imate li neko resenje za ovo ? :) Mislio sam da srebrnim sprejom ofarbam taj deo ali ne moz da se rastavi maglenka :( Msm mozda i mozea ja ne znam kako :)

Van mreže olajkris

Odg: Maglenka pozutela od sunca
« Odgovor #1 poslato: 18. Jun, 2014. 22:47 »
za sprej mislim da je bolje da nadjes neki kvalitetan. jer sam cuo od nekih da ovi jeftini brzo propadnu. ali meni to vise lici kao da je stojala voda u njoj.

Van mreže dulefontana

« Odgovor #2 poslato: 18. Jun, 2014. 22:54 »
ali meni to vise lici kao da je stojala voda u njoj.
I meni se tako cini. Vidi Sale ako mozes skini je pa pogledaj da li moze nekako da se skine staklo, mada mislim da ne moze. Ja bih je skinuo, izvadio sijalicu, i pokusao da uguram sundjer u nju, i probao da je operem, naravno Axel Sgraso, Feri, Mer, Cilit Bang i Domestos pomesao i sa tim prao. :D

Van mreže olajkris

« Odgovor #3 poslato: 18. Jun, 2014. 22:57 »
pazi nekad hoce sa trljanjem i da se skida to srebrno....

« Odgovor #4 poslato: 18. Jun, 2014. 23:18 »
Ma ja samo da nekako skinem staklo posle sam na konju :) Mada mislim da ne moze da se skine :) Zatamnicu obe maglenke da se bar ne vidi to zuto :)

Van mreže olajkris

« Odgovor #5 poslato: 18. Jun, 2014. 23:38 »
ako je lepak kao zvaka samo malko tvrdja grejanjem moze da se skine tj odvoji staklo.

Van mreže dulefontana

« Odgovor #6 poslato: 18. Jun, 2014. 23:55 »
Ali grejanjem moze da se izdeformise maglenka, ako se ne pazi.

Van mreže dusko zemun

« Odgovor #7 poslato: 19. Jun, 2014. 06:44 »
De ste prijatelji ,desava li se jos nekome ovo i imate li neko resenje za ovo ? :) Mislio sam da srebrnim sprejom ofarbam taj deo ali ne moz da se rastavi maglenka :( Msm mozda i mozea ja ne znam kako :)

made in PRC

• Vozi: skoda 110R, felicia pik up FUN, OCTAVIA TOUR ...

Van mreže t.salai

« Odgovor #8 poslato: 19. Jun, 2014. 10:31 »
Moze da se rastavi, moj kum je uspio moje stare da rastavi da ih pripase na Golfa 2. PRobaj izreckati spuzvu na komadice pa uguraj u maglenku kroz otvor za sijalicu i muckaj  :)
  • Vozi: Skoda Fabia - 1.9 TDI vRS - OEM+

« Odgovor #9 poslato: 19. Jun, 2014. 11:13 »
Sve je to super ali nije to zuto voda nego se ono srebrno izlizalo tako da sundjeri ne pomazu ,mora sprej da pomogne :) Pokusacu nekako da ih rastavim pa sta bude

Sent from my GT-S7500   2

Van mreže dulefontana

« Odgovor #10 poslato: 19. Jun, 2014. 14:59 »
Jesi siguran da se izlizalo? Sto nisi onda bre lepo napisao da je otpao sloj i da pitas kako da je restauriras? :D

Van mreže vlada320

« Odgovor #11 poslato: 19. Jun, 2014. 15:01 »
Kod mene je slična situacija, naročito sa desnom. I kako se ni te fabričke maglenke nisu pokazale kao kvalitetne, ne verujem da su one sa dalekog istoka mnogo lošije od njih. Tako da planiram kupovinu novih u GBG Lukasu za 2100din po komadu, čim finansijska situacija dozvoli.
Što se tiče rasklapanja starih maglenki - nisam baš optimista. Mislim da to žuto nije površinska skrama koja se može skinuti, već se sočivo raspada od starosti i drugih faktora. Čak i da nisam za to u pravu i nekako rastavim maglenku i očistim sočivo, plašim se da bih prilikom sklapanja iste morao da koristim silikon i lepak i da bi se videlo da je budženo, odnosno opet estetski ne bi lepo ispalo, tako da sam ja pristalica zamene za nove.
  • Vozi: Mercedes B180 w245 / ex Fabia mk1 1.4 16v

« Odgovor #12 poslato: 19. Jun, 2014. 17:47 »
Otpao je sloj evo reko saaaam haha :) Videcu sta cu :)

Sent from my GT-S7500   2

Van mreže vlada320

« Odgovor #13 poslato: 19. Jun, 2014. 18:00 »
Tako se i meni činilo, kao da je zarđalo i trulo, a ne požutelo od sunca.  :-\
  • Vozi: Mercedes B180 w245 / ex Fabia mk1 1.4 16v

Van mreže dulefontana

« Odgovor #14 poslato: 19. Jun, 2014. 18:29 »
Onda ga rasturaj, ako pukne ne gine ti kupovina, ili da nalepis zutu foliju pa budu skroz zute :D