Simply Clever
Zdravo!
Uloguj se
ili
Registruj.
Novi aktivacioni
Email
?
1 čas
1 dan
1 nedelja
1 mesec
Zauvek
Početna
Forum
Pomoć
Pretraga
Prijavljivanje
Registracija
Škoda Forum
»
ŠKODA forumi
»
Ostalo u vezi Škoda vozila
»
Problem sa servisom + poplava auta u AutoČačak-u
Dole
Autor
Tema: Problem sa servisom + poplava auta u AutoČačak-u (Pročitano 2185 puta)
0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
mihajloalasp
AS Petrović since 2014
Laurin&Klement
Like ukupno: 58
L&K ugled:
72
AS Petrović
Problem sa servisom + poplava auta u AutoČačak-u
«
poslato:
18. Jun, 2014. 11:26 »
Evo da i ja napišem nešto na ovu temu, pošto je i moja Fabia poplavljena u Auto Čačku. Šteta doduše nije velika, voda je bila tek do polovine donjeg dela sedišta. Auto je poslat u Auto Čačak pre mesec ipo dana da se radi limarija (zamena krila, vrata, branika i farbanje), naravno to se odužilo, a ovde nisu hteli da mi daju nikakvu informaciju kada će auto da mi bude završen. Posle dve-tri nedelje takvog zavlačenja i raznih priča, majka nabavi broj šefa servisa u Čačku, od koga smo dobili informaciju da je auto završen, ali da oni ne rade jer mora da dođe njihovo osiguranje iz Češke da proceni štetu. Kaže javiće se u ponedeljak da javi kada će da vrate auto. Nema ništa od toga. Onda dođemo do broja vlasnika Auto-Čačka, i čovek kaže sledeće. Poplavljeno je 270 novih vozila, nekoliko desetina polovnih i onih koji su bili na popravci. Ne zna se kada će vozila da budu gotova, jer on nema nameru da plaća štetu iz svog džepa, osiguranje od vremenskih nepogoda nemaju, država neće da plati štetu, i vozila će tako da stoje sve dok se ne nađe neko da plati. Na pitanje da li može auto da se vrati u takvom stanju (meni makar nije problem sam da uradim servis i da operem to, obzirom da nema mnogo posla i nije velika šteta), rekao je da ne može. A onda kaže ako se zna ko plaća štetu od poplave oni odmah uzimaju da rade auto, a to zadovoljstvo košta oko 25.000 dinara, i najverovatnije moram sam po auto u Čačak
Prvo što ja taj auto ne smem da vozim dok ga ne iskontrolišem sam, a drugo ko zna koliko bi me šlep služba odrala za to. Opšti haos....
«
Poslednja izmena: 24. Jul, 2014. 11:40 pedja
»
Vozi: Octavia mk1, Superb mk2, Favorit 3X
djordjebg
Laurin&Klement
Like ukupno: 11
L&K ugled:
47
Odg: Problem sa servisom + poplava auta u AutoČačak-u
«
Odgovor #1 poslato:
18. Jun, 2014. 11:50 »
Jesi li clan AMSS? Ja bih se uclanio na tvom mestu, za 2000 bi imao bar to slepovanje do kuce.
AC je po svemu sudeci u ozbiljnim problemima, ko zna sta ce na kraju ispasti, steta je zbilja enormna.
mihajloalasp
AS Petrović since 2014
Laurin&Klement
L&K ugled:
72
AS Petrović
«
Odgovor #2 poslato:
20. Jun, 2014. 13:41 »
Evo kako se moja priča sa auto čačkom završila...
Vlasnik auto Čačka je rekao da će se javiti do ponedeljka da se dogovore oko plaćanja (dogovoreno je bilo da majka plati oko 20.000 dinara za servis i pranje). Poslali smo mu i zapisnik od osiguranja (jedan je uništen u poplavi) i pismenu potvrdu da je majka saglasna da štetu od poplave plaća ona. Oni prekjuče javljaju da auto ne može da bude gotov u narednih par meseci ?!?!?!?! zbog nekih njihovih razloga. Ko koga bre ovde sad zajebava? Sve se završilo tako što su moji otišli jutros rano za Čačak zajedno sa šlep službom da dovezu auto, iako nije u voznom stanju jer na trapu ništa nije rađeno (nije zamenjena viljuška i felna koji su stradali u sudaru) i ispušteno je ulje iz motora. Pošto im auto treba (a već dva meseca su bez njega), pitali smo vlasnika da li možemo da dođemo po auto takav kakav je, na šta je on rekao da može. Moji odu jutros, kad sad od jednom ne može, jer prvo osiguranje mora da isplati za popravku (koja nije cela završena), ili da mi platimo popravku (1000+ evra) i da vozimo auto. Mnogo mi je krivo što nisam i ja krenuo, pa da vidim dal ne mogu da uzmem auto i ko će da mi zabrani...
fobia24
Laurin&Klement
Like ukupno: 611
L&K ugled:
42
«
Odgovor #3 poslato:
20. Jun, 2014. 15:24 »
Bezobrazluk za takvo ponašanje! Prvo AČ ne može da zadržava vozilo, a ako insistiraju na tome, ko zna hoće li da zloupotrebe svoje osiguranje i prikažu svoju štetu većom, a kasnije popravku svale na vlasnika. Kako su oni nadležni za čitav region i imaju ogromne finansijske kapacitete, to za njih nije ništa da i sami snose, ali kod nas vlada ono pravilo, što više para imaš, to si veća stipsa!
Žalosno je to što umesto da su zahvalni tržišnim udelom u zemlji koja ima sopstvenu autoindustriju, oni se ponašaju tako da oteraju sve buduće kupce. Ko ima živaca da o tome obavesti i Škodu i Češkoj, da znaju kako im se generalni zastupnik ophodi prema najvećoj svetinji-kupcu!
Turbo
Laurin&Klement
Like ukupno: 3
L&K ugled:
16
«
Odgovor #4 poslato:
20. Jun, 2014. 17:06 »
Mihajlo odmah mejl Škodi da šalješ. Ako je potreban prevod, slobodno mi pošalji otkucano na srpskom a ja ću ti prevesti odmah. Siguran sam da ćeš rešiti problem. Ja sam uspeo da ih tako prisilim da rade ono što su dužni.
Sent from my HUAWEI P6-U06
dalje:
http://forum.skodaforum.rs/ostale-razne-teme/primedbe-i-zalbe-za-skodu/
«
Poslednja izmena: 24. Jun, 2014. 01:36 pedja
»
zare
Laurin&Klement
Like ukupno: 28
L&K ugled:
18
«
Odgovor #5 poslato:
20. Jun, 2014. 18:41 »
Obzirom kakva je "firma" ni malo me ne cudi to sto se dogadja. Pocevsi od "sitnica" da ti u servisu stave tudje i drugacije (makar po oznaci) kuciste filtera, ne vrate zastitu ispod motora i slicne "sitnice".
mihajloalasp
AS Petrović since 2014
Laurin&Klement
L&K ugled:
72
AS Petrović
«
Odgovor #6 poslato:
27. Jul, 2014. 18:42 »
Nastavak priče:
Dakle, voda je bila samo do polovine donjeg dela sedišta (gornji deo na kome se sedi nije bio u vodi), u poplavi je stradala samo papučica gasa, prekidač stop svetla i maglenke su se napunile vodom. Od delova je sve zamenjeno pa i maglenke (na moje insistiranje nisu ih prali nego su zamenjene novim). Auto je bio ceo rasturen, sedišta i tepih oprani mada ne najbolje, ali bolje i to nego ništa. E sad, dok nismo otišli tamo auto nisu hteli da pipnu, iako smo našli vezu kod oba vlasnika. Auto je mogao da bude gotov još pre mesec dana, ali je smrad koji radi na prijemu vozila odlagao to, navodno nisu mogli da komuniciraju sa servisom u Čačku, bla bla. Onda sam mu rekao da ja odavde ne idem dok ih on ne pozove i ne kažu šta mi se dešava sa autom, jer ako ja mogu da ih dobijem na telefon može i on. A on će na to: O, pa vi ste ih zvali?. Pa mamu mu jbm, koga je on našao da zajebava? Onda je majka pre 3 nedelje išla u Čačak, auto su tek tad počeli da rade (tek su tada menjali viljušku i amortizer), a pranje tek pre 2 nedelje. Naravno, dok ne odeš tamo ništa ne pipaju, pa sam slao dedu iz Kruševca da svakih 2-3 dana ide tamo (ne plaća bus a i penzioner je pa mi je tako bilo lakše) da ih proverava jer u suprotnom ništa neće da pipnu. U subotu smo ponovo išli u Čačak, jer se govnar od šefa servisa ne javlja na telefon, i auto je stvarno završen što se tiče limarije i mehanike (mogu da kažem da su ga vrhunski odradili), opran je, odrađen servis, ali čekaju novu turu delova zbog papučice gasa jer je navodno nigde nema. Mene ta zajebancija ne košta ništa, sve troškove snosi Auto Čačak pa čak i mali servis. Izdata je nova servisna knjiga, sve ponovo popunjeno i pečatirano, na zamenjene delove 24 meseci garancija. Delove očekuju u utorak, i auto bi već od ponedeljka trebalo da bude kod mene. Dakle, ko god ima problema sa njima, lično u Čačak i kod vlasnika, pripretite im tužbom i odmah kreću da rade. Još neke informacije koje sam saznao su da je 40ak auta završeno 60-70% (oprani i rade) ali se čekaju još neki delovi. A ovom smradu sa prijema vozila u Nišu ću da dam jednu fizioterapiju kad preuzmem auto jer me je zavlačio dva meseca i još me pravio budalom...
Gore