Facebook profil Škode ljudi i šaljite primedbe... imao sam problem oko naručivanja novog dela za Škodu, dobio sam tapacir za vrata sa drugim dezenom od ostatka unutrašnjosti vozila. Kada sam se obratio jednom od naših ovlašćenih uvoznika Škode preko kojih sam naručio taj deo dobio sam odgovor da su oni naručili deo po kataloškom broju moje Škode i da su tako dobili iz Češke i da tu nema žalbi i da je to to iako ja vidim da to nije to. Poslao sam žalbu na facebook profil Škode i u roku od nekoliko sati dobio sam odgovor sa email-om osobe u Češkoj koja je zadužena za prijem reklamacija za kupovinu delova. Poslao sam mu email na engleskom jeziku sa kompletnim objašnjenjem i fotografijama razlike u dezenu. Zamolio me je da sačekam nekoliko dana da proveri sve, nakon dva dana dobijam email da je nastala greška u magacinu, da je kontaktirao servis u Srbiji, da će me oni kontaktirati i da oni šalju ispravan deo iz Češke uz veliko izvinjenje za neprijatnost koju sam doživeo od njih. Sutradan me putem email-a kontaktira uvoznik iz Srbije i obaveštava da će problem biti ispravljen i da po mogućnosti pošaljem pogrešan tapacir putem kurirske službe o njihovom trošku i da će mi oni poslati novi takođe o njihovom trošku što je i nakon nekoliko dana urađeno. Na kraju sve je bilo korektno, ali sam se morao ipak žaliti što preporučujem svima vama ukoliko želite da dobijete pravi odgovor.
Evo ga i link za facebook profil Škode
https://www.facebook.com/skoda?ref=ts&fref=ts