Autor Tema: Kontakt brava  (Pročitano 1508 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže sasacalkoZapočeo temu

Kontakt brava
« poslato: 29. Jun, 2014. 21:10 »
           Dešava mi se povremeno, kada dam kontakt počne da treperi sijalica za ključ, kao da nije dobar kod. Zaverglam, upali i odmah ugasi. Oduzmem kontakt, dam ponovo i onda očita kod ključa i upali bez problema. Problem se javlja na nekih dvadesetak paljenja. Da li je neko imao sličan problem? Koristiću narednih dana drugi ključ, ali mislim da je problem do brave. Koliko bi mogla da košta opravka? (ključ je bez baterije, za alarm imam privezak).

Van mreže Karlheinz

Odg: Kontakt brava
« Odgovor #1 poslato: 22. Jul, 2014. 00:14 »
Sa drugim ključem isto?
  • Vozi: Yeti

« Odgovor #2 poslato: 23. Jul, 2014. 00:27 »
sa drugim ključem nema prioblema. sad opet koristim prvi ključ, već dva dana i nema problema. nije mi jasno!!!

Van mreže olajkris

« Odgovor #3 poslato: 23. Jul, 2014. 00:40 »
Jel ti taj prvi kljuc ispadao?

« Odgovor #4 poslato: 23. Jul, 2014. 15:30 »
nije, ne sećam se. za sad nema problema.

Van mreže vlada320

« Odgovor #5 poslato: 23. Jul, 2014. 22:43 »
I kod mene se to povremeno dešava, retko, ali desi se. Čim primetim da ne upali iz cuga, odmah pogledam da li blinka lampica sa ključem, vratim kontakt, pa dam ponovo i onda upali kao mina. Inače, ja mislim da je to do ključa, jer nisam menjao bateriju 4 godine - od kada sam kupio auto. Mada, daljinac na tom istom ključu otvara centralnu bravu i sa velike udaljenosti bez problema. Drugi ključ sam koristio kratko vreme i koliko se sećam, sa njim mi se to nije desilo.
S obzirom da imam 3 ključa (2 sa daljincem i 1 običan) za auto, ne pridajem tome puno značaja, retko se dešava, ako počne češće - zameniću bateriju. Nju sam odavno i hteo da zamenim, ali me je više ljudi ubeđivalo da ništa ne diram sve dok ključ radi.
  • Vozi: Mercedes B180 w245 / ex Fabia mk1 1.4 16v