Autor Tema: Radio + tablet = muzika  (Pročitano 1658 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže BadjaZapočeo temu

Radio + tablet = muzika
« poslato: 03. Jul, 2014. 18:42 »
U kolima imam fabricki radio, interesuje me postoji li varijanta da se poveze nekako radio sa tabletom. Tako da mogu tablet da koristim za pustanje muzike u kolima a i kao navigaciju. Ako postoji moze li neko da mi objasni kako?
Unapred Hvala
« Poslednja izmena: 22. Jul, 2014. 01:28 pedja »

Van mreže dulefontana

Odg: Radio + tablet = muzika
« Odgovor #1 poslato: 03. Jul, 2014. 19:43 »
Jel imas izlaz za charger?

Van mreže tutinburg

« Odgovor #2 poslato: 04. Jul, 2014. 16:35 »
Ja sam problem resio ovako :
 1. CD radio koji ima mogucnost reprodukcije sa USB-a i AUX-a , i to bas ovaj
      http://www.winwin.rs/auto-cd-mp3-player-kenwood-kdc-317ur-usb-aux-fm-1177849.html
 2. Tablet ili Android ili meki mp3 uredjaj je u ovom slucaju povezati decija igra, potreban je samo jedan kabel, ja inace     koristim kabel i povezem HTC sa CD radiom na AUX ulaz. Samim tim imam navigaciju, slusam muziku ako zelim, a prilikom voznje kad primim poziv cujem sagovornika preko zvucnika u autu pa je ovo po meni i najbolje resenje jer imam sad i hendsfri, dakle ne placam nikakve kazne prilikom telefoniranja u voznji.
 3. Da napomenem : - prvo prikljucim HTC pa startujem muziku (po zelji, moze i bez muzike), pa ukljucim navigaciju navigaciju i sve radi kao svajcarski sat. Dakle nema kalova i ostalog majstorisanja i bla bla bla .... A posto bi ti prikljucio Tablet mislim da je ovo najbolje resenje. Ali ako tvoj CD radio nema AUX prikljucak - onda mi je zao, Pravac u prodavnicu bas kao i ja sto sam uradio i resen problem - ne moras uopste da kupujes ovakav CD kao ja , to je bio samo savet .... svako uzima ono sto mu je srcu najdraze i sto mu odradi super posao ...

pozdrav
  • Vozi: Skoda Fabia 1,4 mpi

Van mreže hatuna1983

« Odgovor #3 poslato: 25. Avg, 2014. 18:13 »
Da li neko zna moze li ovo stvarno raditi na fabrickom Symphony CD-u?

http://www.ebay.com/itm/Mini-ISO-8-pin-3-5mm-AUX-Audio-Cable-Adaptor-for-Audi-Skoda-VW-MP3-iPod-iPhone-/321364983828?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item4ad2d88014&vxp=mtr

Razumijem da bez emulatora ako i radi nece raditi komande sa radija ali me interesuje da li uopste moze raditi recimo mp3 player da spojim na ovo?
  • Vozi: Škoda Octavia A5 2006 1.9 TDI BJB 77kw Elegance