Autor Tema: problem sa codom (bolero-octavia a5)  (Pročitano 2685 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže 0p3rat0rZapočeo temu

problem sa codom (bolero-octavia a5)
« poslato: 10. Jul, 2014. 17:04 »
Pozz drugari,kako doc do coda za bolero player  (octavia a5 je upitanju 2011 god)
Ovlasteni seriv neda  :(   
ovaj je kupljen na otpadu izvadjen iz druge octavie
  • Vozi: Fabia 1.9 SDI,2002 godiste

Van mreže nebojsar

Odg: problem sa codom (bolero-octavia a5)
« Odgovor #1 poslato: 10. Jul, 2014. 17:41 »
Nikako, a bilo kakav hakeraj na takvom uredjaju ti se ne isplati. Da je amundsen ili kolumbus pa i nekako.
  • Vozi: Skoda Fabia 1.2 HTP, VW pasat B8 2.0TDI

Van mreže Filip

« Odgovor #2 poslato: 10. Jul, 2014. 21:05 »
Koji ovlašćeni ne da? I kako nikako doći do koda? I kako se ne isplati, šta čovek da radi, da baci uređaj od 250 Evra?

Ja sam skoro zvao servise jer mi je isto bilo potrebno, najskuplji je bio AČ, 3.000 din, a najjeftiniji Alpros, 1.000 dinara. Idi kod njih sa Bolerom i skinuće ti kod.
  • Vozi: Škoda Octavia 1.8 TSI Elegance + Eibach & RS 18" + Revochip

Van mreže djordjebg

« Odgovor #3 poslato: 10. Jul, 2014. 21:17 »
Zovi manje servise,Alpros Samardzic itd. , neko od njih ce ti obavati. Mozda mozes i kurirom da posaljes posto vidim da nisi iz Beograda. Iako ima puno Skoda nije bas da ima toliko posla za servise, stoga siguran sam da ce rado prihvatiti za 1-2 crvene.

Van mreže 0p3rat0rZapočeo temu

« Odgovor #4 poslato: 12. Jul, 2014. 07:56 »
ovo je pitanje iz usluge,prijatelj(nema interneta kuci) vozi a5 pa izletio mu jeftino ovaj bolero,isao u ovlasteni skodin servis tacnije http://www.brijest.ba/cms/   i rekli mu da oni to ne rade, pa sad trazi gdje sta i kako da dodje do coda
  • Vozi: Fabia 1.9 SDI,2002 godiste

Van mreže nebojsar

« Odgovor #5 poslato: 12. Jul, 2014. 12:52 »
Ja sam skoro zvao servise jer mi je isto bilo potrebno, najskuplji je bio AČ, 3.000 din, a najjeftiniji Alpros, 1.000 dinara. Idi kod njih sa Bolerom i skinuće ti kod.

Zvao si za uredjaj koji si naknadno ugradio ili za uredjaj koji posedujes od kupovine vozila? Ako je zaista tako onda bi se fabricke muzike jednako dobro krale i skidale sa kola kao i sve ostalo sto se krade. Dovezes auto sa ukradenim uredjajem odes u ovlasceni servis i regulare za par hiljada se resis pitanja koda. Nesto mi tu ne stima.
  • Vozi: Skoda Fabia 1.2 HTP, VW pasat B8 2.0TDI

Van mreže Turbo

« Odgovor #6 poslato: 12. Jul, 2014. 13:05 »
Ma to dekodiranje rade na svakom ćošku za 10-20e. Jedan prijatelj iz Niša je kuću sagradio i decu odškolovao na dekodiranju, radi sve već decenijama, sve fabričke i nefabričke uređaje.

Van mreže Filip

« Odgovor #7 poslato: 12. Jul, 2014. 14:10 »
Zvao si za uredjaj koji si naknadno ugradio ili za uredjaj koji posedujes od kupovine vozila? Ako je zaista tako onda bi se fabricke muzike jednako dobro krale i skidale sa kola kao i sve ostalo sto se krade. Dovezes auto sa ukradenim uredjajem odes u ovlasceni servis i regulare za par hiljada se resis pitanja koda. Nesto mi tu ne stima.

Za uređaj koji sam naknadno kupio, naravno, jer za onaj ko neko ima fabrički (od kupovine auta) dužni su da ti daju kod bez naknade.

Pa fabričke muzike se baš odlično kradu. :D Jedino što da ti neko digne ovde, ti prijaviš, pa se pojavi opet ovde, verovatno bi reagovali, za dolaske od preko nisam siguran, a u ovom mom slučaju kada neko ko tamo izvadi i proda radio nema problema jer prijave kvara nije bilo, samo čovek nije hteo da se cima sa odlaskom u servis da nabavlja kod, nego poslao Bolero bez i to je to, skroz čisto.

Van mreže Turbo

« Odgovor #8 poslato: 15. Jul, 2014. 15:27 »
Koji je VW ekvivalent za Oktavijin Bolero? RCD510? Ili RNS?

Van mreže vnov

« Odgovor #9 poslato: 15. Jul, 2014. 16:28 »
RCD510
  • Vozi: KAROQ FL, Ex KODIAQ, Ex Octavia A5 FL 1.4TSI ELEGANCE + RS LOOK

Van mreže Turbo

« Odgovor #10 poslato: 15. Jul, 2014. 17:46 »
Hvala  :)

Van mreže Filip

« Odgovor #11 poslato: 23. Jul, 2014. 11:22 »
Bio za vikend u Alprosu i dobio kod, nikakav problem. Cena 1.300 dinara.

Naravno sve pohvale za celokupno osoblje, ljubaznost, profesionalnost, brzinu i kvalitet, jako sam zadovoljan.