Autor Tema: Octavia A7 - škripi sedište !  (Pročitano 4582 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže SuperB

Odg: Octavia A7 - škripi sedište !
« Odgovor #15 poslato: 21. Jul, 2014. 17:38 »
Samo da se javim. Kontaktirao sam Škoda Auto preko FB, poslao im link za video koji sam snimio. I vrlo brzo su mi odgovorili, iako je bila nedelja poslepodne, i dali mi e-mail adresu na koju da pošaljem detaljnije opis problema, video i broj šasije. Danas sam to i uradio i sada čekam.

Odlično, dobar potez, ako te upute da se javiš serviseru u Srbiji onda imaš direktan email ako u servisu hteli da nešto improvizuju da se žališ, a možda oni kontaktiraju servisera kako da reše problem pa te onda upute da se to reši! Izguraj to do kraja! 

Van mreže SuperB

« Odgovor #16 poslato: 19. Avg, 2014. 09:35 »
Šta bi sa sedištem? :)

Na mreži varicakZapočeo temu

« Odgovor #17 poslato: 22. Avg, 2014. 11:21 »
Rekli su da su kontaktirali uvoznika i da će mi se javiti. Nisu mi se javili iz AČ, a ja sam u nekoj gužvi. U međuvremenu sam skapirao da mi škripi sedište, deo koji se oslanja na držač pojasa. O tome sam čitao na Briskoda, ali nikako da detaljno pročitam rešenje. Svakako mislim da će sačekati redovan servis, videćemo još.

Van mreže Stevan

« Odgovor #18 poslato: 05. Sep, 2014. 15:23 »
Provjeri da zvuk tj. "skripa" ne potice od kucista za pojas, odnosno od djela uz desnu stranu vozacevog sjedista u koji se utakne sigurnosni pojas. To je slucaj kod mene, a isto sam mislio da skripi sjediste.
Na Hrvatskom forumu (forum.hr) jednom clanu je odobrena zamjena sjedista. Medjutim, kod njega je problem odsivanje tapacirunga. Da li je iko razmisljao o presvlakama ? Ovakve rade u Bosni.
  • Vozi: Skoda Octavia 1.6 tdi 2014. god.

« Odgovor #19 poslato: 06. Sep, 2014. 19:39 »
Znam na šta misliš i to je uzrok. Škripi baš taj deo od pojasa. Pišu ljudi o tome i na Briskoda. Ja sam maksimalno spustio sedište i sada više nema te škripe. Inače javili su mi se iz Alprosa da su nabavili nekakvu penu koju je propisala Škoda i da mogu da dođe da mi to srede. Videću kada ću da odem da vidim o čemu se radi i da li ću uopšte nešto preduzimati oko toga.

Van mreže fobia24

« Odgovor #20 poslato: 06. Sep, 2014. 20:00 »
Svakako treba to da rešiš jer je auto u garanciji i ne sme bilo šta da se čuje.

« Odgovor #21 poslato: 06. Sep, 2014. 20:27 »
Rešiću sigurno samo je pitanje da li ću pre prvog redovnog servisa ili ne.

Sent from my GT-I9300  

Na mreži hakkler

« Odgovor #22 poslato: 17. Sep, 2014. 23:29 »
Rekli su da su kontaktirali uvoznika i da će mi se javiti. Nisu mi se javili iz AČ, a ja sam u nekoj gužvi. U međuvremenu sam skapirao da mi škripi sedište, deo koji se oslanja na držač pojasa. O tome sam čitao na Briskoda, ali nikako da detaljno pročitam rešenje. Svakako mislim da će sačekati redovan servis, videćemo još.

Pa nije valjda da ovako jako škripi? :D

http://www.youtube.com/watch?v=0bD8yzclvQ0&feature=youtu.be

Van mreže olajkris

« Odgovor #23 poslato: 17. Sep, 2014. 23:45 »
pa to na snimku kada tako jako skripi to se vise cuje kod kopce pojasa kao da trlja pa zato cvrci ili sta vec...