Autor Tema: Octavia A7 - škripi sedište !  (Pročitano 4581 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Na mreži varicakZapočeo temu

Octavia A7 - škripi sedište !
« poslato: 18. Jul, 2014. 19:25 »
Našao sam šta ispušta iritantan zvuk. Deo sedišta koji je izdignut da pruža bočnu podršku. Označio sam strelicama.

« Poslednja izmena: 26. Jul, 2014. 10:47 pedja »

Odg: Octavia A7 - škripi sedište !
« Odgovor #1 poslato: 18. Jul, 2014. 19:41 »

Van mreže SuperB

« Odgovor #2 poslato: 18. Jul, 2014. 22:02 »
Jel taj problem uopšte rešiv ili ćeš moratida se navikavaš na taj zvuk? ???

« Odgovor #3 poslato: 18. Jul, 2014. 22:17 »
Auto je u garanciji i nemam nameru da se navikavam na bilo šta. Neka rešavaju kako znaju.

Sent from my GT-I9300  

Van mreže SuperB

« Odgovor #4 poslato: 18. Jul, 2014. 22:29 »
A suvozačevo sedište ima isti problem?

Van mreže fobia24

« Odgovor #5 poslato: 18. Jul, 2014. 22:42 »
Naravno da je rešiv problem, zamenom sedišta. Kod mojih ništa ne škripi, niti je normalno trpeti takve zvuke.

« Odgovor #6 poslato: 19. Jul, 2014. 07:29 »
Ne, suvozačevo ne škripi. Preporuka za servis, gde ići?

Sent from my GT-I9300  

Van mreže SuperB

« Odgovor #7 poslato: 19. Jul, 2014. 09:12 »
Onda novo sedište, bez toga ne prihvataj ništa, ako hteli nešto da improvizuju ne daj, obrati se odmah pismeno direktrno Škodi u Češkoj.

« Odgovor #8 poslato: 19. Jul, 2014. 13:19 »
Tako sam nešto i ja mislio. E sad ako neko zna, da li garanciju mora da potvrdi uvoznik ili je dovoljno diler? Da pojasnim, ja imam vezu kod jednog dilera i on pristane da mi se promeni sedište. Da li to mora da potvrdi i AČ ili ne? Ako mora onda mi je bolje da odmah idem direktno kod njih ili još bolje pojurim neku vezu.

Sent from my GT-I9300  

Van mreže nebojsar

« Odgovor #9 poslato: 19. Jul, 2014. 14:49 »
Tako sam nešto i ja mislio. E sad ako neko zna, da li garanciju mora da potvrdi uvoznik ili je dovoljno diler? Da pojasnim, ja imam vezu kod jednog dilera i on pristane da mi se promeni sedište. Da li to mora da potvrdi i AČ ili ne? Ako mora onda mi je bolje da odmah idem direktno kod njih ili još bolje pojurim neku vezu.

Ako imas vezu nek ti zameni, on to posle pravda AČ svojim kanalima, dakle ti nemaš ta o tome da razmišljaš.
  • Vozi: Skoda Fabia 1.2 HTP, VW pasat B8 2.0TDI

Van mreže fobia24

« Odgovor #10 poslato: 19. Jul, 2014. 23:24 »
Mislim da ne mora jer i dileri odmah pristupaju uklanjanju kvarova u garantnom roku.

Van mreže djordjebg

« Odgovor #11 poslato: 19. Jul, 2014. 23:34 »
Postavi pitanje na Briskodi, imas i klip te ce ti sigurno neko odgovoriti. Sasvim moguce da je ovo jedna od decjih bolesti ovog modela te da nisi jedini. A ako jev vec tako, ni zamena nece pomoci...
Sto se reklamacije tice ne verujem da ce to bas tako proci, prvo sediste kao rezervni deo ne poseduje niko u Srbiji te se to mora naructi iz Ceske i cekati 2-3 nedelje. Sve porudzbine idu preko AC i mislim da oni moraju to aminovati. Ako imas vezu pokusaj prvo na taj nacin.
Verujem da te nervira ali nije to bas takav problem, iskreno oko toga se ne bih previse cimao.:)

Van mreže SuperB

« Odgovor #12 poslato: 20. Jul, 2014. 09:29 »
Verujem da te nervira ali nije to bas takav problem, iskreno oko toga se ne bih previse cimao.:)

Nije veliki problem sačekati 2-3 nedelje za isporuku novog sedišta, a meni bi inače to "žuljanje"  bilo veliki problem, novo vozilo, nije jeftino plaćeno, a treba da mi škripi godinama, a verujem da će se sve više i više čuti!

Van mreže djordjebg

« Odgovor #13 poslato: 20. Jul, 2014. 13:59 »
Slazem se da vredi probati, samo da smo u uredjenoj zemlji to bi bilo lako izvodljivo, sa drpicima iz AC koji ljudima vracaju poplavaljena vozila bez trunke srama nista nije sigurno.
Slazem se da i takve stvari znaju da iritiraju, stoga neka covek pokusa. To je na kraju samo sediste, bolje da se cuje ono nego lanac kao u prethodnoj ediciji tog motora.:)
SAmo neka obrati paznju kod narucivanja da bude isti dezen, da ne prodje kao Superb sto je prosao, pa da reklamira u Ceskoj. ;)

« Odgovor #14 poslato: 21. Jul, 2014. 13:57 »
Samo da se javim. Kontaktirao sam Škoda Auto preko FB, poslao im link za video koji sam snimio. I vrlo brzo su mi odgovorili, iako je bila nedelja poslepodne, i dali mi e-mail adresu na koju da pošaljem detaljnije opis problema, video i broj šasije. Danas sam to i uradio i sada čekam.