0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.
Iz moje karte možeš videti koliko je koštala povratna za mene i vozilo. S obzirom da je Skiatos na 2/3 puta do Skopelosa, nerealno je da bi cena bila ~200€. Naravno, mnogo znači ranija rezervacija, i to preko npr. Booking.com, jer dosta pojeftinjuje kartu(rezervacija ne košta, a otkaz je besplatan).Naravno, za Skiatos možeš i drugačije da planiraš odmor, jer ima aerodrom.
Bila je oko 200 E, sigurno, zato sam i odustao.A znači i odmor tek u septembru, takođe i da je auto kraći od 4,25m.
manje goriva cu sipati u Grckoj gde je oko 0.6evra skuplji litar u odnosu na MK
...moram reći da je hrvatsko primorje nešto stvarno sasvim drugačije, oduševljen sam. Nigde nije bilo problema sa BG tablicama, prošao sam od Ljubljane preko Postojne do Zadra i nazad u Srbiju preko Zagreba, malo su mi svirali u Rijeci ali to je verovatno zato što sam zakampovao u brzoj traci sa 90 na sat Ono je neviđena lepota i mir na ostrvu Ugljan, prelepo toplo more, prečisto, toliko toga za videti, domaćini fantastični, tako lep doček nisam iskusio nigde do sada. ... i vraćam se u sredu opet na par dana, i nadam se da ću u septembru moći da odem tamo na pravi odmor, jer sam oduševljen u svakom smislu. Autoput preko Velebita je ne-ve-ro-va-tan, ono je bolje nego Via Egnatia. Svuda sam peglao 150-160, što je po GPS-u oko 140-150, nema gužve, vozi se brzo, nema šlepera i autobusa.
Eh, ostrvo Ugljan nosi lepa sećanja, kada sam pre ravno 32 godine sa društvom tamo kampovao.
Najnoviiji IGO sa mapama sa kraja 2013, kaže da je drugi put (Skopje-Grevena) kraći za 45 min.Цитат: Neba август 09, 2014, 11:09:50 поподне manje goriva cu sipati u Grckoj gde je oko 0.6evra skuplji litar u odnosu na MKzar nije oko 0,35 (MK~1,1eur, GR~1,4eur)
da li ima stalnog vetra i talasa na Lefkadi inace, posebno na zapadnoj strani, gde su sve te bitne i lepe plaze? ovo me interesuje jer vetar i talase NE podnosim, volim mirno more i puno da plivam, privlaci me tirkizna boja vode, ali na vecini slika sa znamenitijih plaza ovog ostrva uglavnom vidjam talase pa ovo zato pitam