Autor Tema: More! Gde, kako, utisci, preporuke...  (Pročitano 60738 puta)

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Van mreže vlada320

Odg: More! Gde, kako, utisci, preporuke...
« Odgovor #90 poslato: 11. Mar, 2016. 19:30 »
Rezervisao u avgustu apartman u Sartiu.

Neces se pokajati, ko jednom dodje na Sitoniju, uvek se vraca tamo. Lepo jedan dan napravite krug oko celog poluostrva, pa vidite, mozda vam se neko mesto vise svidi, za sledeci put. Saznao sam u medjuvremenu da jedino u Toroniju ne duva vetar, ali je malo mesto sa ogranicenim brojem sadrzaja, a ima i dosta komaraca.
Racunaj da u Sartiju ima previse sadrzaja za decu, sto se negativno odrazava na finansije roditelja.
  • Vozi: Mercedes B180 w245 / ex Fabia mk1 1.4 16v

Na mreži zare

« Odgovor #91 poslato: 11. Mar, 2016. 19:48 »
Ja ću u julu prvi put u Stavros...nemam pojma šta da očekujem  ???

Naplašili me ljudi sa vetrom koji duva svaki dan, tako jako da nosi suncobrane  wac1

Vreme će pokazati...
Tamo skoro uvek duva vetar, nije to nista neobicno ali ne stalno da nosi suncobrane :). Ali posto ides u julu sigurno ce biti toplo, tada taj vetar lepo rashladjuje ;).

Ja sam vise puta bio u Nea Vrasni, to je na 6-7 km od Stavrosa i nikada nisu leteli suncobrani. Ali zato jesu u Pefkohoriju, sve je to lutrija, nikada ne znas kakvo ce vreme biti.

Van mreže Filip

« Odgovor #92 poslato: 11. Mar, 2016. 20:31 »
Rezervisao u avgustu apartman u Sartiu.

spakuj dasku za surf :D ja sam se tamo samo dva puta okupao, vetar nije prestajao da duva, kao ni talasi, ali okolina je divna :)
  • Vozi: Škoda Octavia 1.8 TSI Elegance + Eibach & RS 18" + Revochip

Van mreže Peja

« Odgovor #93 poslato: 11. Mar, 2016. 20:40 »
Ja skoro pa odustao od letovanja ove godine, ne osecam se bezbedno zbog ove situacije sa izbeglicama i gomilanjem u Grckoj.
  • Vozi: Kodiaq 2.0 TDI DSG FWD

Van mreže nikola indjija

« Odgovor #94 poslato: 11. Mar, 2016. 20:52 »
spakuj dasku za surf :D ja sam se tamo samo dva puta okupao, vetar nije prestajao da duva, kao ni talasi, ali okolina je divna :)
Valjda cemo naci neko mesto bez vetra na sitoniji.Planiram proaktivni odmor tj.da se vozikamo
  • Vozi: skoda oktavia 3 1.2 tsi 105hp+seat cordoba 1.9sdi+fiat ducato 2.8 jtd

Van mreže nikola indjija

« Odgovor #95 poslato: 11. Mar, 2016. 20:54 »
Filipe@ gde planiras na letovanje?

Van mreže Filip

« Odgovor #96 poslato: 11. Mar, 2016. 21:11 »
Valjda cemo naci neko mesto bez vetra na sitoniji.Planiram proaktivni odmor tj.da se vozikamo

ima takvih mesta, ja sam Sitoniju obišao uzduž i popreko, šteta što više nema mojih slika s putopisa na prvim stranama ove teme, ali ako želiš mogu nešto od toga da ponovim i dam ti neku ideju koje plaže da obiđeš :)

ja sam se isto tako organizovao i vozio po celom poluostrvu, skoro svaki dan menjao mesta za kupanje

još uvek ne planiram, rano mi je, i dalje sam u zimskom fazonu :D

kada ideš, početkom ili krajem avgusta?

« Odgovor #97 poslato: 11. Mar, 2016. 21:17 »

Ja skoro pa odustao od letovanja ove godine, ne osecam se bezbedno zbog ove situacije sa izbeglicama i gomilanjem u Grckoj.
.                                                                       Odgovor na prozivku koja je meni upucena: "Gastarbajter nema primedbe na snagu :) "  A da se ukljucim u diskusiju vezano za ljetovanje istovremeno : Greska u procjeni; Nisam gostujuci radnik nego imam drzavljanstvo zemlje u kojoj zivim i necu da vozim moju Octaviju u Grcku sa gajbom paradajiza i kartonom konzervi; ljetujem na Kipru od 8.avgusta 15 dana i letim avionom a aranzman nisam kupio u Srbiji.

Skickat från min iPhone med Tapatalk

Van mreže Peja

« Odgovor #98 poslato: 11. Mar, 2016. 22:00 »
 =))
ma bre, ja za sebe kazem da kao gastarbajter sa vozilom koje je natovareno do fabričkih limita 4x godišnje gazim distancu u cugu od 1498 km sa 1.6 tdi i nisam primetio da je mrcina koja se vuče

U Grcku nista, a iz Grcke, malsline, Ouzo, malsinovo ulje... domaće ne sa free shop-a
« Poslednja izmena: 11. Mar, 2016. 22:03 Peja »

Van mreže nikola indjija

« Odgovor #99 poslato: 11. Mar, 2016. 22:50 »
ima takvih mesta, ja sam Sitoniju obišao uzduž i popreko, šteta što više nema mojih slika s putopisa na prvim stranama ove teme, ali ako želiš mogu nešto od toga da ponovim i dam ti neku ideju koje plaže da obiđeš :)

ja sam se isto tako organizovao i vozio po celom poluostrvu, skoro svaki dan menjao mesta za kupanje

još uvek ne planiram, rano mi je, i dalje sam u zimskom fazonu :D

kada ideš, početkom ili krajem avgusta?
Ako imas slika postavi.Svi znamo da su ti slike kao kod fotografa. Od 8 avgusta rezervisan apartman

Van mreže Filip

« Odgovor #100 poslato: 12. Mar, 2016. 14:48 »
imam slike, samo da ih proberem, hvala za ovo, nadam se kao kod nekog boljeg fotografa :D

Van mreže IGOR 955

« Odgovor #101 poslato: 13. Mar, 2016. 17:02 »
Evo jedne od mene....Paralia / jul 2015

• Vozi: Škoda Oktavia A5 1.9 TDI 2004

Van mreže aleksandarzlatic

« Odgovor #102 poslato: 14. Mar, 2016. 20:37 »
Preporucujem Tasos, za svakoga ima po nesto, ja sam isao preko agencije Nikana (nadam se da administratori nece gledati kao reklamu vec preporuku) sajt je www.nikana.gr.
Preko njih smo bili 2014 godine na Tasosu, mesto Potos, bilo na, je super, uzivali, svrckali se po raznim plazama i platili dobrih 20-30% jeftinije nego kod domacih agencija...

Mi idemo na Tasos od 31.08.2016. do 10.09.2016. ako neko ide u istom terminu neka se javi :)
  • Vozi: Renault Kadjar 11.2019. 1.5 DCI 260Nm/115HP Business Edition paket

Van mreže Peja

« Odgovor #104 poslato: 07. Maj, 2016. 14:57 »
da li ici na Tasos preko BG ili klasika kroz MKD?