Autor Tema: More! Gde, kako, utisci, preporuke...  (Pročitano 60851 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Peja

Odg: More! Gde, kako, utisci, preporuke...
« Odgovor #270 poslato: 23. Feb, 2017. 08:18 »
@Karlheinz
Nikakva noc :) u povratku se vracam danju.

@Filip
U belov svratio prosle godine, kvalitativno hrana nije losa, ali ako vec jedem rostilj, voleo bih daje sa rostilja a ne sa tiganja.

@ IGOR
Ma koja Austrija  ^-^ bilo bi to i previse da se vozi, 2100km :)

Krecem na more iz Nisa i vracam se u Nis. Znaci, negde u MKD mi je polovina puta.
  • Vozi: Kodiaq 2.0 TDI DSG FWD

Van mreže zix

« Odgovor #271 poslato: 23. Feb, 2017. 08:34 »
Džep-usluga, cene -katastrofa. Za Predejane je sve tako kako piše u prethodnim postovima.
Što se tiče razvoja našeg turizma, raspitaj se za restoran Groš u Leskovcu (nije na autoputu+2*4km). A u Mkd predlažem restoran vinariju-Popova kula- Demir kapija (nije na autoputu+2*1.5km).
  • Vozi: Škoda Yeti 1.2 TSI 2012.

Van mreže Filip

« Odgovor #272 poslato: 23. Feb, 2017. 09:00 »
U Belov 113 jedino sta valja je pogled. Hrana nista posebno, ja bar nisam odusevljen. Stajao tamo tri puta, od toga dva puta na klopu i treci put samo na pipi i kaka zbog dece. Red za klonju uvek barem 5-6 minuta.
I ono sto me posebno nervira u Belovu, sa jedne strane provalija,sa druge magistrala - a  vetar siba jace nego na Lefkadi :-)

A sto se tice Predejana, ne bih se slozio sa Filipom da im je hrana losa, parking je veliki i uvek se moze pronaci mesto, wc je takodje ogroman i nikada nije guzva u istom. Peja posle dugog puta iz AT, moze iskoristiti i da se istusira u Predejanima, a ako mu nije zao love, moze i da prenoci u istom.

hrana nije ekstra, ali je opet barem 5 puta bolja nego u Predejanu /ne preterujem/, red za wc nikad nisam čekao, možda i nekad jeste gužva, ali što ti kažeš "uvek" nije sigurno

provalija je lepo ograđena ogradom i zidom  i sasvim je bezbedno, nije to litica pobogu, magistrala je s pored širokog parkinga i skroz izvan ograde restorana, uostalom nije to igralište, drži decu pobogu :) vetar, uopšte nisam primetio, visoke planine su okolo i odmah u zaleđu, mesto je dole je kanjonu

u Predejanu je hrana nikakva, pljeskavica baš grozna, to je prava reč, poredim je sa onom užasnom Perperovom na sajmu automobila, a wc im je poslednjih puta bazdeo još od stepenica, na parkingu ima mesta, kao i xy kerova
  • Vozi: Škoda Octavia 1.8 TSI Elegance + Eibach & RS 18" + Revochip

Van mreže IGOR 955

« Odgovor #273 poslato: 23. Feb, 2017. 12:33 »
Mogli bi tako u nedogled, nekome se dopada, nekome ne...Ako cemo realno, u Makedoniji imas ukupno tri mesta da stanes, a da pritom ne silazis sa auto puta. Treba izabrati najmanje zlo...

Drugacije razmisljaju ljudi koji imaju decu, drugacije oni koji ih nemaju. Nemoj me pogresno shvatiti Filipe, ne mislim nista licno, niti mislim konkretno na tebe, ali kad imas decu to je potpunk druga prica i nikad im ne znas sledeci korak. Iz tog razloga Belov nema moj glas - previse je opasnosti na jednom mestu...
  • Vozi: Škoda Oktavia A5 1.9 TDI 2004

Van mreže Filip

« Odgovor #274 poslato: 23. Feb, 2017. 13:36 »
septembar 2016.

• Vozi: Škoda Octavia 1.8 TSI Elegance + Eibach & RS 18" + Revochip

Van mreže dexterslab011

« Odgovor #275 poslato: 27. Maj, 2017. 11:45 »
Je l bio neko skoro u Porecu sa SRB tablama? Kakva su iskustva generalno? Planiram da svratim u Porec u avgustu, da mi to bude 2. more. Posto drugar ima kucu.
  • Vozi: Skoda Fabia 1.0 2016

Van mreže bugarin

« Odgovor #276 poslato: 27. Maj, 2017. 12:30 »
Prosle godine bio u hotelu u zelenoj laguni, tj porecu nedelju dana. Auto bio ispred hotela na parkingu. Ima i slika u mojoj garazi. Nakon toga jos par dana bio u rijeci, auto bio na parkingu ispred stambene zgrade i po javnim parkinzima po gradu ( trzni centri, gradske plaze itd). Jedan dan i na javnom parkingu u puli, drugi po ostrvu krk.......
U samom gradu porecu svega koji sat, ali tamo ionako ides samo u nabavku.
  • Vozi: Octavia mk2 1.9tdi PD

Van mreže dexterslab011

« Odgovor #277 poslato: 27. Maj, 2017. 19:10 »
Hvala na odgovoru 😀Drugar ima vilu u Porecu ima i parking, al nije ogradjen, pa rekoh cisto da pitam. Idem u HR svake godine, ali imam svoju garazu.
  • Vozi: Skoda Fabia 1.0 2016

Van mreže Buca Skoda Mladenovac

« Odgovor #278 poslato: 28. Maj, 2017. 05:40 »
Grcka - Sitonija ! Nema lepsih plaza :)
  • Vozi: Octavia vRS mk1

Van mreže Lemilica

« Odgovor #279 poslato: 28. Maj, 2017. 12:35 »
Ja posjedujem apartmane na otoku Viru, oko 26km udaljenost. od Zadra! Pa ako tko planira ići u tome pravcu da zna
 :)

upload image online

photo uploading

Van mreže bugarin

« Odgovor #280 poslato: 28. Maj, 2017. 12:36 »
Jesu sve skode tvoje, ili si pravio skoda meet :))
  • Vozi: Octavia mk2 1.9tdi PD

Van mreže zix

« Odgovor #281 poslato: 28. Maj, 2017. 12:48 »
Bravo za škode.
  • Vozi: Škoda Yeti 1.2 TSI 2012.

Van mreže Lemilica

« Odgovor #282 poslato: 28. Maj, 2017. 12:49 »
Fabia bila moja, ostalo gosti koji su se baš pogodili sa octaviama :)

Na mreži observer

« Odgovor #283 poslato: 28. Maj, 2017. 14:09 »
Je l uslov za boravak posedovanje Skode :D?
  • Vozi: VW Golf 7 1.2 TSI Trendline 2017

Van mreže Lemilica

« Odgovor #284 poslato: 28. Maj, 2017. 15:48 »
Tko dodje sa skodom ima gratis pranje vozila ako si ga sam opere :)