Autor Tema: Tapacirung gepeka, kako skinuti?  (Pročitano 3337 puta)

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Van mreže ToMiZapočeo temu

Tapacirung gepeka, kako skinuti?
« poslato: 28. Jul, 2014. 10:34 »
  Pozdrav onome ko čita!

Treba mi pomoć. Na FABIA Combi modelu kako da odvojim plastični tapacirung od lima!? Uspeo sam da nađem samo jedan "torax" šaf ali očigledno je da ih ima još. Znam da je problem glup i lako rešiv ali se bojim da ne polomim onu plastiku pa ne bih napamet da eksperimentišem. Ako neko zna kako da jednostavno otkačim bio bih mu veoma zahvalan!  8)
« Poslednja izmena: 28. Jul, 2014. 14:31 pedja »
  • Vozi: škoda octavia 1,9 TDi 2004

Van mreže milosgranice

Odg: Tapacirung gepeka, kako skinuti?
« Odgovor #1 poslato: 28. Jul, 2014. 15:10 »
ako si odvio sve srafove samo cupaj jake su zabice pa imas utisak da nesto nisi odvio, zapocni na jednom mestu i teraj polako

mislim da plastika na gepek vratima nema ni jedan sraf samo zabice

a plastika u gepeku ima po dva srafa svaka strana
  • Vozi: fabia 1.9sdi

Van mreže Nesas

« Odgovor #2 poslato: 29. Jul, 2014. 17:27 »
Jedino moze tako, ali pre nego to sve vratis malo masti ( Malo) stavi na zabice da sledeci put lakse skliznu.  ;)

Van mreže ToMiZapočeo temu

« Odgovor #3 poslato: 30. Jul, 2014. 13:17 »
 Da krenem :-) danas sam pokušao da skinem tapacirung (bočni desni) u prtljažniku i...stao. Došao sam do 6. šafa koji sam skinuo i tapacirung nije hteo da mrdne. Postojao je i 7. "šaf-čep" (plastični) ispod naslona za ledja ali ni njegovim uklanjanjem nisam ništa postigao. Morao sam pre toga skinuti i deo tapacirunga kod leptir-prozora na desnoj strani i on je ceo na žabice pričvršćen a ispod njega se nalazi jedan od šafova. E sada, ko se odluči za ovu avanturu moram mu skrenuti pažnju da žabice koje se tu nalaze jesu jake ali su krte tako da treba obratiti pažnju pri skidanju. Ja sam jednu malo oštetio ali nije strašno.
  Neko će se pitati zašto ja sve ovo radim. Zbog jedne vrlo glupe stvari koja mi se desila. Prilikom povlačenja zastora iznad prtljažnika žabica, koja služi da zakoči zastor, mi je ispala iz ležišta i pala iza tapacirunga. Pošto me nervira rupa koja zjapi ispod petih vrata rešio sam da izvadim i sredim tu žabicu. E to se sad malo zakomplikovalo. :-)
  Postoji li neka caka koju nismo pomenuli a da neko zna?
  • Vozi: škoda octavia 1,9 TDi 2004