Autor Tema: Daljinsko otkljucavanje ne funkcionise  (Pročitano 2449 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže NesasZapočeo temu

Daljinsko otkljucavanje ne funkcionise
« poslato: 28. Jul, 2014. 20:02 »
Da li je neko imao ili nesto zna o ovome, naime danas zateknem otkljucan auto, sve je tu nije kradja. Zakljucam otkljucam normalno radi daljinski. Popodne nece, sija lampica u daljinskom, blinkaju migavci , cuje se zvuk alarma al ne otkljucava niti zakljucava brave. Sa kljucem radi . kad otkljucam vozaceva vrata samo se ona otvore I onda krece alarm prekinem ga na daljinski al samo na kratko. kad to uradim sa suvozaceve strane alarm se ne oglasava. Nisam pametan kao da ne prepoznaje daljinski, inace sam probao I sa rezervnimn isto se ponasa. To sto hvata signal od daljinskog jel moze da crkne od groma, ili da nema I ono bateriju, ili osigurac. Oprostite ako sam izvalio neku glupost-nisam pametan   >:(

Van mreže gane

Odg: Daljinsko otkljucavanje ne funkcionise
« Odgovor #1 poslato: 28. Jul, 2014. 21:20 »
Mislim da je problem u mikroprekidacu u vozacevoj bravi
  • Vozi: skoda fabia 1.9 tdi

« Odgovor #2 poslato: 28. Jul, 2014. 22:15 »
Hvala gane, vidim da mi vise ne blinkce ona dioda u vratima, da mozda nije spala zica sa buksne. Pogledacu sutra pa javljam. Imas li sliku tog mikroprekidaca da vidim sta trazim. Hvala

Van mreže gane

« Odgovor #3 poslato: 28. Jul, 2014. 22:42 »
Nemam,ali prvo pogledaj da li ti rade unutrasnja svetla i svetlo u vratima.Imas na petoj stranici problem sa vozacevim vratima tu ima slika i resenje za taj prekidac
  • Vozi: skoda fabia 1.9 tdi

« Odgovor #4 poslato: 29. Jul, 2014. 00:17 »
Hvala sutra javljam sta sam nasao I uradio. Pozz

« Odgovor #5 poslato: 29. Jul, 2014. 10:21 »
Problem resen sta je biolo  ne znam. Inace svetlo je radilo kada se otvore prednja vrara. Otkljucam kljucem suvozaceva vrata, malo se alarm oglasi dok ga nisam upalio. Probam prozore da otvorim oni nece, proverim osigurac br 5 i 10 skinem pa ih vratim jer su ok. Skinem tapacir sve mi stoji ok. Vidim da mi je prljavo mnogo tamo gde je jezik koji zabravi bravu i to ocistim kad proradi sve. Ostaje mi da na oba ocistim brave, pacu videti dal je to bio uzrok. Uglavnom probao sam vise puta i jos radi.

« Odgovor #6 poslato: 29. Jul, 2014. 17:23 »
Danas opet pocne alarm da me zeza, ocistim onaj prekidac na masi ispod haube jer pre neki dan mi bilo vode na haubi, kada sam je podizao pokvasio sam taj prekidac.Ocistim ga smirglom I posle WD sprej- vise ne zeza. Nisam se odmah setio njega. Mozda ovo nekom bude korisno