Autor Tema: Druženje van redovnih mesečnih skupova  (Pročitano 4731 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Na mreži AcoSk

Odg: Druženje van redovnih mesečnih skupova
« Odgovor #60 poslato: 01. Jun, 2021. 21:38 »
Nisam napomenuo da je druženje održano u skladu sa svim merama zaštite od korone, većina prisutnih je bila vakcinisana, neki su preležali koronu a ostali su imali brze antigenske testove kojima su dobili mogućnost učešća na ovom skupu, nije vreme za igralje, mira se čuva ti.
Koga boli qrac. Nemoj ovde promovisati vakcine i brnjice molim te.

Van mreže vojkan85

« Odgovor #61 poslato: 01. Jun, 2021. 21:40 »
 =)) =)) =)) =)) =)), TOUCHDOWN, gasi temu!!!
  • Vozi: Škoda Kodiaq L&K 2.0TDI 4x4

Van mreže aleksandarzlatic

« Odgovor #62 poslato: 01. Jun, 2021. 21:44 »
Nije mi jasno zašto ima toliko zavidnih ljudi, pa ne možemo ceo forum da okupimo van redovnih skupova, tema se i zove Druženje van redovnih mesečnih skupova, nije bio organizovan skup Škoda foruma Srbije, zašto vam to smeta?

Uostalom, dajte organizujte skup, evo ja ću doći, potpisujem!

I molim bez psovanja i pljuvanja po našim merama zaštite, to je naše pravo kao i pravo ostalih da se ne štite od korone!
  • Vozi: Renault Kadjar 11.2019. 1.5 DCI 260Nm/115HP Business Edition paket

« Odgovor #63 poslato: 01. Jun, 2021. 21:47 »
Koga boli qrac. Nemoj ovde promovisati vakcine i brnjice molim te.

Ništa ja moj zemljače ne promovišem, a ti nemoj psovati, ružno je, ispadaš primitivac i kvariš ugled mog rodnog grada!

Van mreže bojanriki

« Odgovor #64 poslato: 01. Jun, 2021. 21:49 »
Nema potrebe za takvim rečnikom, koga boli treba da poseti lekara.
Ništa se ovde ne promovise osim dobrog druženja.
Kome se ne svidja nek zaobiđe.  bravo2
  • Vozi: Skoda yeti 2.0 tdi 103kw 4x4 2012

Van mreže ljusasd

« Odgovor #65 poslato: 09. Jun, 2021. 01:23 »
Evo kao neko ko je član ovog foruma poodavno i neko ko je bio član bivšeg Škoda kluba iz kojeg se iznedrio ovaj forum pozivam Vas koji ste koliko vidim zavidni, da organizujete skup Škoda forum Srbija. Ja ću rado prisustvovati i rado ću pripomoći u organizovanju istog.

Tvrdim da će 90 % mojih prijatelja sa kojim sam sam se družio na ovom okupljanju van zvaničnih okupljanja ovog foruma, a koje sam stekao preko ovog kluba i foruma, rado pripomoći u organizovanju.

Ovo je jednostavno okupljanje prvenstveno prijatelja i drugara koji se inače druže privatno,  pa ne vidim razlog za neko podbadanje i provociranje.

Pa niko nije koliko mogu da provalim Vama zamerio kada se međusobno družite.

Evo opet pozivam ekipu koja se buni,  da ako hoče organizuje zvanični skup ovog foruma. Gde god. Mladenovac, Beograd, Čačak, evo kod mene u Smederevu ....

• Vozi: Karoq 1.5 TSI DSG Style 2019: AUDI A6 45 TDI Avant S-line 2018:

Na mreži Buca Skoda Mladenovac

« Odgovor #66 poslato: 09. Jun, 2021. 15:36 »
Ma Ljuso nema nista od toga niko nece da se pokrene oko nekog skupa, vecina je izgubila interesovanje, a i ovaj fejk virus je doprineo dodatno. Meni je bas zao zbog toga posto sam i sam od nedavno na forumu, a slusam price kako je bilo ranije. Vama svaka cast sto se uopste skupljate i imate zelju.

A npr sad u nedelju sam svratio na tuning skup u Sabac, 760 auta je bilo. Sto znaci da je svaki vid skupa dozvoljen.
  • Vozi: Octavia vRS mk1

Van mreže Darko83

« Odgovor #67 poslato: 09. Jun, 2021. 21:29 »
Bilo bi extra da moze neki skup neko druzenje i roštiljanje  bravo2.
  • Vozi: Fabia Monte Carlo 1.2 TSI

« Odgovor #68 poslato: 10. Jun, 2021. 08:45 »
Uvek može ali slabo se iko prihvata organizacije takvog skupa.
Svi mi iz ove grupe koja se pre par dana okupila na nezvaničnom druženju smo dosta često bili prisutni na ranijim skupovima, čak smo neke i organizovali, ali to nije baš tako jednostavno, došlo je dosta novih ljudi i niko ne želi sad da se prihvati organizacije skupa a voli da proziva druge...

Organizacija druženja male grupe zahteva vremena a organizacija velikog Škoda forum skupa zahteva bar mesec dana...

Hajde ako se neko prihvati organizacije, pomoći ćemo kao stari i iskusni članovi...

Od mene naravno kao i obično štampa oznaka za automobile na skupu, diplome za izbor najboljih automobila, najčistijih, najpapuča foruma....

Ko će da se prihvati?

Realno, idealan mesec za skupove je oktobar, prva polovina, sad krenite i biće sve kako treba

Na mreži dixon

« Odgovor #69 poslato: 10. Jun, 2021. 09:10 »
Их ал испаде фрка.. и чисте спрдње сам написао коментар...

Van mreže vojkan85

« Odgovor #70 poslato: 10. Jun, 2021. 09:13 »
Vidis da je to 1000 i 1000 sklekova =))

« Odgovor #71 poslato: 10. Jun, 2021. 09:25 »
Vidis da je to 1000 i 1000 sklekova =))

Hajde polako organizuj skup, svi ćemo te podržati, nemoj samo na rečima da delaš, pokaži i dokaži kako se pravi ozbiljan Škoda skup i rado ćemo se odazvati.

I bitno: nemoj da zaboraviš hranu :)

Van mreže vojkan85

« Odgovor #72 poslato: 10. Jun, 2021. 11:14 »
E te Pedjine fore, mani me toga. Sigurno cu posao da ostavim zbog foruma, verujem da bi i ti isto uradio zar ne? Bolje da ne pricam koliko je ljudi zajebao na forumu tako da Zlaticu, gledaj svoja posla.

« Odgovor #73 poslato: 10. Jun, 2021. 11:32 »
Nisam to znao da je nekoga zajebao...
Imaš li neke konkretne dokaze?

A obzirom da nemaš vremena jer si veliki radnik, biznismen i ko zna šta još, onda nećemo ni da te uznemiravamo niti pozivamo na skupove da ne bi gubio svoje dragoceno vreme...

Mada, ni prisutnost na forumu nije obavezna, samo da znaš...

Ali svakako, ako već imaš vremena da komentarišeš tuđe organizacije nađi malo vremena i da svojim primerom pokažeš kako treba organizovati skupove, bilo bi korektno prema ostalim kolegama sa foruma...

Izvini ako ti trošim vreme na čitanje ovih odgovora, ali ima i tome pravo rešenje: prestani čitati objave na forumu :)

Van mreže vojkan85

« Odgovor #74 poslato: 10. Jun, 2021. 11:37 »
Nisi znao? U izgleda da sa godinama gubis i pamcenje, na vreme kreni da saniras to. Sto se velikog rada tice, ne bih da mesam tvoju i moju struku, daleko si iza mene jbg. Trece, ne mozes ni ti ni bilo ko da mi kaze da li cu biti na forumu ili ne. Mnogo volis da se pravis pametan i da palamudis. Stiskaj tu tvoju belu cipovani bombonicu od 120 konja a mene u sirokom luku zaobidji. Aj pa prestani da me smaras, cao zdravo.