Autor Tema: Druženje van redovnih mesečnih skupova  (Pročitano 4788 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže aleksandarzlatic

Odg: Druženje van redovnih mesečnih skupova
« Odgovor #75 poslato: 10. Jun, 2021. 11:42 »
Ja se tebe prijatelju i ne sećam a kamoli da se sećam nekog tvog angažmana na forumu.
Sećanje me dobro služi ali opet se ne sećam tebe.
Drugo, ja tebe ne vređam niti govorim da palamudiš, ne znam te ni ko si ni šta si, sam tvrdiš da si nečim daleko iznad mene, svaka čast, samo ne znam čime...

Voleo bih da se lepo javno predstaviš i kažeš nam svima koliko si dobar, vredan, opasan, pametan i šta god već, a ne da nam prosipaš uvrede i psovke na svaku temu koja ti se ne sviđa.

Možda te zato ljudi i ne zovu na druženja, da li si razmislio o tome?

Ja ti svakako nisam rekao da nestaneš sa foruma već te samo podsetio na svoja prava...

I još nešto: moj auto ima 129 konjića a ne 120, izgleda da nisi dobro zapamtio kad si pročitao, slabo te služi sećanje :)

I da dodam: ako imaš nešto privatno protiv mene, piši mi u PP, poslaću ti moj broj telefona ako ga nemaš pa možemo i uživo da se čujemo, glupo je ovako preko foruma, ispadaš nekulturan iprimitivan, verujem da to ne želiš?
  • Vozi: Renault Kadjar 11.2019. 1.5 DCI 260Nm/115HP Business Edition paket

Van mreže vojkan85

« Odgovor #76 poslato: 10. Jun, 2021. 11:46 »
Selektivno je stvar coveka i toga kakav je, i ako me se ne secas onda nemoj da koristis u pisanju prijatelju jer to svakako nismo niti cemo biti. Da gubim vreme na kucanja sa tobom, ne pada mi na pamet jer vidis ja tvoj broj imam vec godinama i kucali smo se sto na instagramu a sto na Viber-u, tako da ako hoces i mozes naravno, priseti se. Sto se opasnog momka tice daleko sam od toga, niti se kao takav predstavljam, a za 120 za 129 se izvinjavam, moj lapsus.
  • Vozi: Škoda Kodiaq L&K 2.0TDI 4x4

Na mreži Markkoni

« Odgovor #77 poslato: 10. Jun, 2021. 11:47 »
Kao neko ko je sam vodio auto forum, organizovao skupove i sve ostalo, iskomentarisao sam iz razloga što je malo bezveze baciti ovde slike sa okupljanja, a okupljanje dogovarano na Viber grupi.
Naravno da je uvek dobro da se skupi društvo, ja se i dan danas okupljam sa drugarima sa foruma, i generalno iz auto sveta. Ali bi bilo malo bezveze da sad grunem ovde sve te slike sa okupljanja i kazem kako se mi dobro provodimo ljudima koji nisu pozvani na ta okupljanja. Zato sam napisao da je nepotreban post. Više deluje kao provokacija, ali dobro to je moje mišljenje.

Za ovo okupljanje po kafanama organizacija je smešna. Postaviš u temu, napišeš tad i tad, prijave do 5 dana pred okupljanje i to je to. Zakažeš restoran za 30 ljudi i završiš priču. Mislim ja sam to organizovao X puta do sada pa pričam iz ličnog iskustva. Vidiš i sam da je na forumu bilo još ljudi koji su bili raspoloženi da se upoznaju i druže, ali ispadoše zavidni.

« Odgovor #78 poslato: 10. Jun, 2021. 11:52 »
Selektivno je stvar coveka i toga kakav je, i ako me se ne secas onda nemoj da koristis u pisanju prijatelju jer to svakako nismo niti cemo biti. Da gubim vreme na kucanja sa tobom, ne pada mi na pamet jer vidis ja tvoj broj imam vec godinama i kucali smo se sto na instagramu a sto na Viber-u, tako da ako hoces i mozes naravno, priseti se. Sto se opasnog momka tice daleko sam od toga, niti se kao takav predstavljam, a za 120 za 129 se izvinjavam, moj lapsus.

Selektivno pamćenje nije stvar čoveka nego vrednosti čoveka, pojave, događaja i sl. koji treba pamtiti...

Očigledno mi dopisivanje sa tobom nije bilo vredno pomena čim sam te zaboravio...
Dakle imaš precenjeno mišljenje o sebi, jer ja očigledno nisam upamtio ništa bitno za tebe, izvini ako ti to smeta...

Meni svakako nije problem da se dopisujem sa tobom, a obzirom da ne želiš da te zovem prijateljem, onda ne mogu ni da te zovem na ove male skupove u kafanu, šta ćeš, tako je...

@Markonni
Izvini ako je naš post naoišao na smetnju ljudi koji nisu bili, ali ova tema nosi naziv Druženje van redovnih mesečnih skupova, ja je shvatam kao temu druženja koja nisu bila organizovana kao deo Škoda foruma ali jesu kao skupovi vozača Škoda, dakle mali neobavezni skupovi između 2 ili više članova, nema razloga da ikome smetaju, jer onda nema razloga ni da postoji ova tema?

Van mreže vojkan85

« Odgovor #79 poslato: 10. Jun, 2021. 11:55 »
Precenjeno misljenje imam o sebi?  =)) =)) =)), slatko si me nasmejao i pokazao da veze nemas kakav sam privatno ali kako bi i znao. Sto se mene tice, ja ovde prestajem sa odgovorima, ipak je more i sunce nesto sto mi vise prija od tebe. Cmoka cmoka sugaru.

« Odgovor #80 poslato: 10. Jun, 2021. 12:03 »
Evo našao sam gde si ti mene na Instagramu u porukama nazvao prijateljem?

I stvarno u čemu je problem?
Čime sam ja tebe uvredio da me ovako javno prozivaš?

Ti si mene cimao na Instagramu, pitao o čipovanju, sve sam ti lepo objasnio, i to mi je hvala?

Ako te ne poznajem, to je zato što te nisam viđao na skupovima, na koje ja vrlo često idem, a ti izgleda ne???

Ako imaž žarku želju da me upoznaš, slobodno me pozovi, imaš moj broj telefona?

I daj sredi tu limariju na autu molim te, nije ti baš ujednačena boja...

Van mreže vojkan85

« Odgovor #81 poslato: 10. Jun, 2021. 12:09 »
Tacno, samo kurtoazije bas kako i ti meni pises ovde. I toliko o tome koliko ne znas ali dobro, rekao sam nesto i necu da nastavljam dalje. Sto se auta tice, Skoda sport na 1.2 i obrivice na halogene...a da "spojler", kako njega da zaboravim. Sto se mog auta tice nemam apsolutno nikakve potrebe da ista ujednacavam jer nema sta da se ujednaci. Farbani branici jesu jer sam ih ja licno ostetio, kod farbe uzet i napravljen po fabrici, tako da gledaj ti svoj "sportak" od 1.2 zapremine.

« Odgovor #82 poslato: 10. Jun, 2021. 12:27 »
Preporučio bih ti Bugi Trade kod Autoćaćka na Zrenjaninskom putu, oni farbaju savršeno i ne bi se videla neujednačenost boje da su ti oni radili.

Sve preporuke za njih!

Ugodan dan ti želim.

Na mreži Buca Skoda Mladenovac

« Odgovor #83 poslato: 10. Jun, 2021. 13:07 »
Au ludaci sta napraviste. Nista ako uopste smislimo neki skup ocekujem da vidim 1.2tsi vs 1.6tdi na 402  =))
  • Vozi: Octavia vRS mk1

« Odgovor #84 poslato: 10. Jun, 2021. 13:10 »
Nema tu šta da se vidi osim prašine iza sportskog 1.2 ;)

Dobro je da je TDI siv, neće mnogo da se zaprlja :)

Na mreži Buca Skoda Mladenovac

« Odgovor #85 poslato: 10. Jun, 2021. 13:16 »
Krece dirty talk pre main event-a  =))
  • Vozi: Octavia vRS mk1

« Odgovor #86 poslato: 10. Jun, 2021. 13:17 »
Nemoj brate, nema vojkan85 vremena za naše skupove, zauzet je čovek nečitanjem foruma i neodgovaranjem na poruke ;)

Van mreže Super 20

« Odgovor #87 poslato: 10. Jun, 2021. 13:34 »
Au ludaci sta napraviste. Nista ako uopste smislimo neki skup ocekujem da vidim 1.2tsi vs 1.6tdi na 402  =))

=)) =)) =))
  • Vozi: Superb

Na mreži Markkoni

« Odgovor #88 poslato: 10. Jun, 2021. 13:34 »
@Markonni
Izvini ako je naš post naoišao na smetnju ljudi koji nisu bili, ali ova tema nosi naziv Druženje van redovnih mesečnih skupova, ja je shvatam kao temu druženja koja nisu bila organizovana kao deo Škoda foruma ali jesu kao skupovi vozača Škoda, dakle mali neobavezni skupovi između 2 ili više članova, nema razloga da ikome smetaju, jer onda nema razloga ni da postoji ova tema?

Nemaš razloga meni da se izvinjavaš. :)
U pravu si, to jesu takvi skupovi, lokalni, ali koje je red najaviti na forumu ako sa foruma potiče ideja. Tipa ljudi iz Zaječara, Užica, Kruševca, Subotice hoće da naprave neko druženje, objave na temi da se okupljaju određenog dana, pridruži im se ko može iz okoline itd. Doduše naslov teme je takav da može da se odnosi na bilo kakvo druženje, sakupljača salveta ili bilo šta drugo, ali zamisao je jasna.
Naravno da nikome ne smeta druženje bilo koga, naprotiv, nadam se da je jasno na šta sam mislio.

« Odgovor #89 poslato: 10. Jun, 2021. 13:42 »
Svaka najava na forumu povlači daleko ozbiljniju organizaciju, šta ako se recimo prijavi 100 ljudi a kafana ne može toliko da primi...?

Realno, ova tema opisuje druženja koja su sponatan i neorganizovana, ni mi se ne dogovaramo danima, nego neko u sredu/četvrtak pita hoćemo li, javimo se ko hoće i odmah se rezerviše sto za par ljudi...

Kad bi se organizovalo na forumu, to bi onda bilo organizovano, po zakonima Srbije takvi se skupovi moraju i prijavljivati policiji, i imati zaštitu i obezbeđenje skupa i svašta drugo...

To je u ovim sadašnjim uslovima korone nemoguća misija a i zabranjena...?

U ovoj temi su ljudi takođe pisali da su se kojekuda sastajali, razgledali kola, družili, ne videh da je iko pitao a što nisu ostale zvali...?

Imam utisak kao da nekim ljudima smeta što se nas 10-15 ljudi družimo međusobno intenzivnije nego sa ostalima, pa nemoguće je da se svi družimo sa foruma, lepo je da se viđamo, naravno...

Hajde, lično bih voleo da se neko prihvati organizacije većeg skupa irado bih pomogao,  iako iz iskustva znam da bi bilo dosta onih koji ne bi ni planirali doći na skup a mešali bi se porukama o tome kako ga treba organizovati, tj samo bi smetali, to znam iz ranijih iskustava...