Autor Tema: Druženje van redovnih mesečnih skupova  (Pročitano 4770 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Na mreži Buca Skoda Mladenovac

Odg: Druženje van redovnih mesečnih skupova
« Odgovor #90 poslato: 10. Jun, 2021. 13:56 »
Nisu zabranjeni skupovi. Napisao sam iznad bas , nedelja Sabac 760 auta je bilo na skupu
  • Vozi: Octavia vRS mk1

Van mreže aleksandarzlatic

« Odgovor #91 poslato: 10. Jun, 2021. 14:06 »
Nisam baš informisan u moru informacija može i ne može...

Iz iskustva znam da se svaki Ško da skup vrlo teško organizuje i zato mi smetaju oni zluradi komentari tipa "Što niste zvali mene?" jer baš to znače iako pitaju kao za "ostale"...

Svaki put kad se organizovao neki skup, 30% ljudi je znalo da komentariše šta, kako i gde treba a večina od tih hejtera nije ni dolazila na skupove...

I zato hejterima uvek poručujem. "Napravite skup idoći ću!".

Nadam se da ćemo se uskoro videti na nekom skupu...
  • Vozi: Renault Kadjar 11.2019. 1.5 DCI 260Nm/115HP Business Edition paket

Na mreži Markkoni

« Odgovor #92 poslato: 10. Jun, 2021. 14:13 »
Jeste, 300 ljudi će se prijaviti sigurno. :) Naravno uvek će se naći opravdanje, no nebitno, jasno je svima šta je ko mislio. Važno je da ti znaš da sam ja želeo da dođem, ali sam pitao za druga. :D

Van mreže aleksandarzlatic

« Odgovor #93 poslato: 10. Jun, 2021. 14:39 »
Zvaću te lično sledeći put ;)
  • Vozi: Renault Kadjar 11.2019. 1.5 DCI 260Nm/115HP Business Edition paket

Na mreži Markkoni

« Odgovor #94 poslato: 10. Jun, 2021. 14:49 »
Neću bez pozivnice na kućnu adresu. :)

Van mreže Darko83

« Odgovor #95 poslato: 10. Jun, 2021. 21:14 »
Ooo ljudi polako trebamo se druziti i traziti savete jednih od drugih sto se tice nasih kola... Svadja nikom nista nije dobro donela.. Ma bre svaka Škoda je sportak makar bila 54hp ili 540 hp... Svaki auto ima neki svoj šarm...  bravo2 bravo2.   
  • Vozi: Fabia Monte Carlo 1.2 TSI

Na mreži bigor

« Odgovor #96 poslato: 10. Jun, 2021. 21:58 »
Koliko se samo negativne energije u zadnjih par godina nakupilo na forumu da svaka rijec mora imati rep.
Sto se samog druzenja tice, pozdravljam bilo kakvo okupljanje, bilo organizovano ovde na forumu ili ne.
Vezano za organizaciju, pa moze je svako napraviti. Potrebno je presence do 20kg, dva dzaka cumura (znaci cumura Pedja ne uglja), svako neka ponese pice prema svojim aginitetima i najvaznije da kurcenje, mjerenje i siljenje ne nosite sa sobom. Za to vam je potrebna i drugi znak na haubi
Eto kad se malo kurtalisem posla ja cu se izvrnuti za gore pomenuto prasence
  • Vozi: skoda oktavia 2.0 AZJ

Van mreže lonely_wolf

« Odgovor #97 poslato: 11. Jun, 2021. 15:05 »
Ja sam možda zadnja osoba koja bi trebala da da svoj komentar na ovu temu, ali ponukan jutrošnjim incidentom u saobračaju gdje mi lik hladno oduze prvenstvo (i ovaj put da se zahvalim Škodi na emergency brake assist) i izgleda istog kada smo naporedili auta na sljedećem semaforu (dedo od svojih 60 i kusur godina zapjenio kao da bjesnilo ima) moram da dam svoj komentar.

Nažalost sva ova dešavanja u zadnjih godinu i po' su na svima nama ostavila trag, jednostavno pucamo i mimo šavova. Bukvalno smo sazreli za jednog dobrog reset-a i vračanja na fabričke postavke.
Meni lično se svidio post sa objavom fotografija sa druženja određenih članova foruma upravo iz razloga koji sam naveo, a na kraju zar izmeđuostalog nije svrha foruma upravo druženje (il' fizičko, il' virtualno).
Ja zaista ne vidim razloga zašto se neko ljuti na ovo (u lične nesuglasice neću da ulazim pa sve i da ste mi rod rođeni :)) ), jednostavno sazovi naredno druženje i mirna Bosna.
A kad smo već kod Bosne, ako neko od vas bude dolazio u Sarajevo neka se javi, vodim ga na deset u pola, a može i petn'est u čitavu s lukom naravno :) ;).

Budite pozdravljeni i samo opušteno ;) bravo2

• Vozi: Superb_3 FL Style+ 1.5TSI MT6

Van mreže Super 20

« Odgovor #98 poslato: 11. Jun, 2021. 15:16 »
Dobro je znati do i u Sarajevo ima coveka koji se spreman za druzenje :) Isto vazi i za Skopje,dolazi li neko na jug moze se i mene javiti castim pice, nije vazno sto se sa malo ljudi sa foruma znam u zivo :)
  • Vozi: Superb

Van mreže fobia24

« Odgovor #99 poslato: 11. Jun, 2021. 17:10 »
Moramo pokriti sa svih strana, pa ako neko od forumasa dolazi u Sloveniju i prolazi pored Logateca, neka prodje. Salim se, javite se da se vidimo i nesto pojedemo. A oni koji ne prolaze neka se ne ljute sto nisu pozvani.

Na mreži bigor

« Odgovor #100 poslato: 11. Jun, 2021. 17:31 »
Eto kako nam malo treba da budemo ljudi
  • Vozi: skoda oktavia 2.0 AZJ

Na mreži m@c|-|oR

« Odgovor #101 poslato: 11. Jun, 2021. 19:32 »
.....A kad smo već kod Bosne, ako neko od vas bude dolazio u Sarajevo neka se javi, vodim ga na deset u pola, a može i petn'est u čitavu s lukom naravno :) ;).
Držim te za reč za ovih 15 u celoj, kolega.
  • Vozi: Superb III FL, 2.0 TDI 4x4

Van mreže lonely_wolf

« Odgovor #102 poslato: 11. Jun, 2021. 19:51 »
Držim te za reč za ovih 15 u celoj, kolega.
Samo se javi i proberi ćevabdžinicu ostalo je do mene :)) bravo2

Na mreži m@c|-|oR

« Odgovor #103 poslato: 11. Jun, 2021. 19:55 »
Samo se javi i proberi ćevabdžinicu ostalo je do mene :)) bravo2
A, ne, ne gi poznavam gospodu. Izbor će mora praviš ti
:)
Poslednji put sam Sarajevo video '90 beše, Rajlovac, beše, pa onda brzinski obilazak centra grada. Mlad i glup, ništa nEsam video kako treba još manje zapamtio.
  • Vozi: Superb III FL, 2.0 TDI 4x4

Van mreže lonely_wolf

« Odgovor #104 poslato: 11. Jun, 2021. 20:00 »
A, ne, ne gi poznavam gospodu. Izbor će mora praviš ti
:)
Poslednji put sam Sarajevo video '90 beše, Rajlovac, beše, pa onda brzinski obilazak centra grada. Mlad i glup, ništa nEsam video kako treba još manje zapamtio.
E onda će mi biti zadovoljstvo da te ugostim i da prošetamo Baščaršijom :) bravo2