Autor Tema: Gasi mi se felicia 1.3 na leru  (Pročitano 2914 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže mcshera90Započeo temu

• Style
  • Ugled: 2
Gasi mi se felicia 1.3 na leru
« poslato: 16. Avg, 2014. 13:55 »
Ovako imam problem sa felicijom 1.3 karburator koja mi se gasi na leru kada dostigne radnu temperaturu? Menjao sam sajlu za gas koja je pukla? I pre toga mi se gasila ali sam mislio da kada zamenim sajlu da ce raditi ali ne. Ja sumnjam na ler diznu ali ako ima nekog ko zna da pomogne bilo bi lepo. Da li neko zna koliko du membrane za karburator sve koje idu da repariram karburator. Hvala jos jednom

Van mreže olajkris

• Laurin&Klement
  • Ugled: 23
Odg: Gasi mi se felicia 1.3 na leru
« Odgovor #1 poslato: 16. Avg, 2014. 18:30 »
Dali auto radi na benzin ili plin? Kada se gasi u leru.

Van mreže mcshera90Započeo temu

• Style
« Odgovor #2 poslato: 16. Avg, 2014. 19:06 »
Auto ima samo benzin, kada se zagreje pocne da se gasi ali ne stalno i kada radi kao da zalece malo motor

Van mreže zorjo

• Ambition
  • Ugled: 4
« Odgovor #3 poslato: 06. Jan, 2015. 17:11 »
Osnovno je prvo proveriti, tj ocistiti ler diznu. Nalazi se u karburatoru sa gornje strane - skine se poklopac filtera vazduha i odozgo se vidi, sa desne strabe, pored one cevcice braonkaste, sto strcka benzin u grlo, odvija se obicnim srafcigerom i licnom procisti...
« Poslednja izmena: 06. Jan, 2015. 17:24 zorjo »
  • Vozi: Skoda Felicija GLX; 1,3 benzin; 1996

Van mreže srdijami

• Style
« Odgovor #4 poslato: 08. Jan, 2015. 12:13 »
Imao sam i ja sličan problem, kad stanem naglo ili kad sam na semaforu toliko mi se smanji ler gas da mi se ugasi. Isao sam da mi očiste komplet karburator, platio sam 45 eura ali opet se isto ponašao. Kasnije sam pročitao na forumu da dobija na zaptivaču karburatora i glave motora falš vazduh. Otišao sam kod majstora i zamenio mi zaptivač i od tad nemam problema sa ler gasom. Ne mora značiti da je kod tebe isti problem ali u svakom slučaju proveri prvo diznu.