Autor Tema: Motor izgubio snagu ... svaka pomoc dobrodosla ...  (Pročitano 12676 puta)

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Van mreže tutinburgZapočeo temu

Odg: Motor izgubio snagu ... svaka pomoc dobrodosla ...
« Odgovor #15 poslato: 26. Avg, 2014. 17:35 »
 >:D >:D >:D auto je celi dan u garazi a majstor nije imao vremena jer je kaze vec pre nego je primio moj auto imao zakazane termine za servis sa samim tim sto moj auto nije skockao vec se problem odugovalci ja sad moram da cekam ... :'( :'( :'(
  • Vozi: Skoda Fabia 1,4 mpi

« Odgovor #16 poslato: 28. Avg, 2014. 15:06 »
Ehhh, konacno nekakva vest.

ECU kmotorni komjuter ne baca signal i svecice na 1 i 4 cilindru ne rade i masina trokira, tako kaze majstor !!!

Ima li ko nekakv otpad da potrazim polovan ECU motorni komjuter za Fabiju 1,4 mpi 50 kw 2001 god sa sledecim oznakama :

047 906 033 C
Benzin Simos 3PA SJ4C
SIEMENS
5WP44203

Usput da priupitam zna li dobar servis za elektroniku da mi reprogramira ECU sa moje skode na drugi ECU koji treba da kupim i koliko bi to kostalo ?  ONAKO OKVIRNO  :( :( :(

« Odgovor #17 poslato: 28. Avg, 2014. 22:50 »
dok sam danas na internetu i po otpadu trazio ECU serviser me obavestio da je lampica cek indzin upalila nekoliko puta pa se onda ugasila, i to se vec malo pomalo ponavlja ????

Van mreže WEST 014

« Odgovor #18 poslato: 28. Avg, 2014. 23:38 »
To kad blinka znaci da imas izostanak paljenja u tom trenutku.

« Odgovor #19 poslato: 29. Avg, 2014. 18:44 »
 :bravo: :bravo: :bravo:  Konacno sam nasao pravog majstora za elektroniku. Decko skockao auto tako da sad nemogu da ga prepoznam, preporodio ga, nisam gledao sta je radio sa ECU-om a i ne interesuje me !! Najbitnije je da auto pici ko lud, super vuce, radi ko singerica i sa plinom i na benzin ... jedino mi je savetovao da potrazim odgovarajuce svecice za moj motor i .... vozi MISKOOOOOOO !!! :D :D :D

Van mreže Nesas

« Odgovor #20 poslato: 29. Avg, 2014. 23:11 »
Drago mi je da si to resio a da na kraju nije veci kvar. Vidi sa nekim ovlascenim skoda servisom da ti posalju svecice postom ako nemas gde da ih kupis. Pozz

Van mreže Turbo

« Odgovor #21 poslato: 29. Avg, 2014. 23:43 »
Evo ti spisak NGK svećica, ne znam koji kod motora je kod tebe ali ovo je za sve 1.4 8v.

AME,AQW,ATZ:   BKUR5ET-10
BKY:             ZFR5P-G
AZF:            PFR6Q

Ja ne bih štedeo na tome, a NGK je izbor fabrike. Za nešto što se menja jednom u x godina...

« Odgovor #22 poslato: 30. Avg, 2014. 14:07 »
ni ja necu stedeti na svecicama, samo se dvoumim da uzmem brisk ili NKG i jedne i druge majstori fale ... ostaje da odlucim sam .

Van mreže Turbo

« Odgovor #23 poslato: 30. Avg, 2014. 17:25 »
Ko da pitaš hoću Q&Q ili Seiko. Može da hvali ko god hoće Brisk, fabrika stavlja NGK samo pazi gde kupuješ, ja bih naručio od ovlašćenog zastupnika, javi ako treba info na pp da ne pravimo reklamu.

Na mreži Lignjoslav

« Odgovor #24 poslato: 30. Avg, 2014. 19:47 »
Da li postoji razlika u kvalitetu NGK svecica koje prodaje npr Mass Company (zvanicni uvoznik NGK za Srbiju) i ovlasceni Skodin servis?
  • Vozi: Rapid Spaceback 1.0 tsi 2019- , Fabia htp mk1 2014-2019

Na mreži zare

« Odgovor #25 poslato: 30. Avg, 2014. 20:16 »
Cisto sumnjam da bilo ko normalan zna odgovor na to pitanje :). Posto nije cudo da "ovlasceni" prodavci malo kupuju od onih od kojih su ovlasceni a "malo" nabavljaju sa strane, nikada ne znas sta ce da ti zapadne.

Brisk uopste nisu lose svecice, nemoj oko toga da se potresas. Fabrika stavlja neki deo ne zato sto je on najbolji na svetu nego zato sto ima dil sa proizvodjacem za najjeftiniju cenu. Koje god da stavis a da odgovaraju za tvoj auto i da su original, neces imati problema.

Van mreže Turbo

« Odgovor #26 poslato: 30. Avg, 2014. 20:39 »
Da li postoji razlika u kvalitetu NGK svecica koje prodaje npr Mass Company (zvanicni uvoznik NGK za Srbiju) i ovlasceni Skodin servis?

Moje svećice koje su izvađene iz auta a bile su tu od momenta kada je izašao iz fabrike su 1/1 identične sa NGK IZFR6P7 koje sam kupio u Mass Company.
Znam samo da su u Škodi u drugačijem pakovanju i malo skuplje, mislim oko 400 dinara po svećici, ima u mojoj temi.