Autor Tema: Vozacki dosije  (Pročitano 1630 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže krcaerdoglijaZapočeo temu

Vozacki dosije
« poslato: 23. Avg, 2014. 22:07 »
  • Vozi: fabia 1.4 mpi 50 kw 2000

Na mreži bigor

Odg: Vozacki dosije
« Odgovor #1 poslato: 23. Avg, 2014. 23:24 »
Tacno kada tako kazu, dosije i pracenje covjek dobije osjecaj da ga tretiraju kao kriminalca. Opet sam svakodnevno svjedok da dosta vozaca ne zna da vozi,a na ulici su. Jedna je stvar kada je neko bahat, to je za osudu i kaznu, a druga kada uđe u moju traku pa hoce da me ubije. Trebalo bi ustanoviti ko ih je pustio ne obucene za volan, jel u pitanju los instruktor ili je u pitanju kupljena vozacka. Mada i Okanovic sa svojim izjavama ide iz krajnosti u krajnost
  • Vozi: skoda oktavia 2.0 AZJ

Van mreže zare

« Odgovor #2 poslato: 23. Avg, 2014. 23:41 »
Dizete frku kako da vec nemate dosije pa ce ovaj novi da vam uskrati neka prava. Pa cim dobijes vozacku dozvolu dobijes i dosije u koji idu sve kazne, sada kazneni poeni i sta vec po novom zakonu. Jedino sto vise nece da se kopa po papirima nego ce sve biti elektronsko sto je i normalno obzirom na tehnologiju.
Ko se ne seca, za prvu vozacku dozvolu je potrebna i bela fascikla. Sam sebi kupis dosije ;).

Mislim da je prica sa podacima iz obuke, komisijom i sl. glupost ali ajde, neka im bude.

Van mreže fobia24

« Odgovor #3 poslato: 24. Avg, 2014. 01:20 »
Opet sam svakodnevno svjedok da dosta vozaca ne zna da vozi,a na ulici su. Jedna je stvar kada je neko bahat, to je za osudu i kaznu, a druga kada uđe u moju traku pa hoce da me ubije. Trebalo bi ustanoviti ko ih je pustio ne obucene za volan, jel u pitanju los instruktor ili je u pitanju kupljena vozacka. Mada i Okanovic sa svojim izjavama ide iz krajnosti u krajnost
Slažem se, ali ne verujem da su delili dozvole za novac, već im je kriterijem bio takav da ako je kandidat uporan, položiće i ako ga je totalni duduk. Svojevremeno sam prijateljici držao časove vožnje jer je malo pre toga položila, a nije znala ni da se isparkira. ;)
Pogledajte kako braća rusi voze, njima je vozački dosije potrebniji. :)
https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=OzPGjqbP0ac

Na mreži bigor

« Odgovor #4 poslato: 24. Avg, 2014. 09:02 »
ali ne verujem da su delili dozvole za novac
Ne mogu da kazem da jesu,ne znam kako je u Srbiji islo. U Bosni se znala tarifa i licno znam dosta ljudi,zapravo vecinu koji su platili da poloze.
  • Vozi: skoda oktavia 2.0 AZJ

Na mreži 2 Busy

« Odgovor #5 poslato: 24. Avg, 2014. 17:17 »
Najsmešnije mi je ono kad se ljudi hvale,imaju sve kategorije a polagali u Majdanpeku,malom rudničkom gradu u istočnoj Srbiji sa 20 ulica i jednom semaforizovanom raskrsnicom. :)