Autor Tema: Yeti vs Yeti DSG  (Pročitano 6391 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Na mreži cikajowaZapočeo temu

• Ambition
  • Ugled: 1
Odg: Yeti vs Yeti DSG
« Odgovor #45 poslato: 14. Sep, 2014. 13:42 »
Mnogo je ovo para za mene ,prelazi mi budzet.A da je dobar,dobar je
  • Vozi: yeti

Van mreže Filip

• Laurin&Klement
  • Ugled: 51
« Odgovor #46 poslato: 14. Sep, 2014. 13:44 »
Znaš ti dobro odakle vetar duva :P :)) a to je kad ubaciš u drugu, a ono... :)

ne staj mi na muku, nekoliko puta mi je i u četvrtoj kod preticanja na lošijoj podlozi palio žutu trepćuću lampicu na tabli, a u trećoj mi blinka redovno :D druga je posle 2.500 obrtaja praktično neupotrebljiva osim ako podloga nije u vrhunskom stanju, dakle bez zrnca prašine.... mislio sam da kontrola vuče radi do 40 km/h, ali ne, i na 70/80 se uključuje
  • Vozi: Škoda Octavia 1.8 TSI Elegance + Eibach & RS 18" + Revochip

Van mreže munja23

• Laurin&Klement
  • Ugled: 16
« Odgovor #47 poslato: 14. Sep, 2014. 17:06 »
Ovaj auto bi mi bas leg'o. Da nemam neke finansijske obaveze koje moram da ispunim, uradio bi trade in moje Fabie II + neki kredit za ovaj auto. Crna boja, elegance oprema, 4x4, TDI, bi-xenoni, Annapurna felne (mada vise gotivim one sa crnom unutrasnjoscu)... Pff, sjajan auto.
  • Vozi: 2024 Audi A4, 2023 Karoq, 2023 Fabia IV, 2022 Kamiq, 2021 Audi A3

Van mreže robocoprs

• RallyeSport
  • Ugled: -8
  • Ако хоћеш победити, не смеш изгубити!
« Odgovor #48 poslato: 14. Sep, 2014. 21:34 »
10.500/11.000€(u vrh glave); nema multifunkcionalni volan(a u oglasu stoji da ima); za 1 god. je mnogo prešao(do 15.000km, pa ajde); šiberdah nije prednost nego mana(bije sunce u potiljak, komplikuje elektriku, kederi izolacije propadaju za 3-5 godina i moraju se menjati-lepo,skupo i ničemu ne služi); limarsko/farbarske intervencije(vidljive i nevidljive); siromašan nivo opreme, bez maxi dot-a; vožen sa opterećenjem putnika i napred i pozadi; jastuk na vozačevom sedištu može da ukazuje na istrošenost ili oštećenje; nema fotografija motornog prostora. To ovako na prvi pogled. ???

Van mreže djordjebg

• Laurin&Klement
  • Ugled: 47
« Odgovor #49 poslato: 14. Sep, 2014. 22:45 »
Jastuk meni govori u prilog tome da auto vozi zena, "vozen po opterecenjem putnika, napred i pozadi"? WTF? Limarske intervencije? Covek je iskreno rekao, kakvih ostecenja ima, cak slikao, a ono je zanemarljivo. Sta fali ako je presao 23000, pa zato je i kupljen, nije presao 230 000. Nov i odlican auto, sasvim bespotrebno ga popljuva.
Mislim da je cena 12000 realna i verujem da mozes da je izboris. Malo na racun ostecenja, malo nek ti da popust i to je to.
10500 u vrh glave? To mozda ako se covek "pritisne", ali to ne bi bilo fer, a ni posteno, am i right?
« Poslednja izmena: 14. Sep, 2014. 22:57 djordjebg »

Van mreže Turbo

• Laurin&Klement
  • Ugled: 16
« Odgovor #50 poslato: 15. Sep, 2014. 00:05 »
Ako nema Škodin patentirani 4x4 ja to ne bih ni razmatrao  8)

• Ambition
« Odgovor #51 poslato: 15. Sep, 2014. 00:57 »
10.500/11.000€(u vrh glave); nema multifunkcionalni volan(a u oglasu stoji da ima); za 1 god. je mnogo prešao(do 15.000km, pa ajde); šiberdah nije prednost nego mana(bije sunce u potiljak, komplikuje elektriku, kederi izolacije propadaju za 3-5 godina i moraju se menjati-lepo,skupo i ničemu ne služi); limarsko/farbarske intervencije(vidljive i nevidljive); siromašan nivo opreme, bez maxi dot-a; vožen sa opterećenjem putnika i napred i pozadi; jastuk na vozačevom sedištu može da ukazuje na istrošenost ili oštećenje; nema fotografija motornog prostora. To ovako na prvi pogled. ???
Ne razumem ovakav stav,no dobro skodu poznajete verovatno bolje od mene. Auto je placen 15500e pre godinu i par meseci.Koliko bi vi trazili da je vas za njega?10500e? Cisto sumnjam..Nego ajde se vi ja dogovorimo,ja dodjem sa 14000e u kesu kod vas po vas Yeti?Odgovara?Imam mnogooo stvari koji mu komplikuju elektriku..Ne? Hmm.. Pa da, tako sam i mislio,to je ipak vas Yeti...Ne zelim da me pogresno razumete,ali ne podnosim kada neko kudi nesto sto nije njegovo,a svoje bi, kladim se , skoro uvek precenio  .Bez uvrede,da se razumemo, ja bih najvise voleo da  kupim ovaj adventure i za 9000e beer1,
« Poslednja izmena: 15. Sep, 2014. 01:04 cikajowa »

Van mreže robocoprs

• RallyeSport
  • Ugled: -8
  • Ако хоћеш победити, не смеш изгубити!
« Odgovor #52 poslato: 15. Sep, 2014. 01:47 »
Vidim da u poslednja 3 posta nedostaje kultura dijaloga. Mnogo neutemeljenog kritizerstva i prizemne duhovitosti.
U prvom postu ove teme se kaže:"Mozda znate nekog od vlasnika od ova dva ispod, ili mi mozete dati neki savet..."-traži se mišljenje o navedenom. Izneo sam svoje viđenje, bez "pljuvanja"(prostakluk), i ne savetujući išta. Šta je problem? Postojanje "različitog" mišljenja i jedno "možda". I?
Tehnički je nedostatak što korisnik ne može da koriguje ili izbriše svoj post-da postoji neka od tih opcija, svakako bih je upotrebio.
Hvala na lekciji.

Van mreže nebojsar

• Laurin&Klement
  • Ugled: 14
« Odgovor #53 poslato: 15. Sep, 2014. 10:45 »
Mnogo neutemeljenog kritizerstva

Evo ja objektivno procitao sva cetiri posta, pa ti savetujem i ti ponovo procitas, uporedis sa ovim sto si napisao i shvatis nonsens tvoje ljutnje na ostale sagovornike.
  • Vozi: Skoda Fabia 1.2 HTP, VW pasat B8 2.0TDI

• Ambition
« Odgovor #54 poslato: 15. Sep, 2014. 12:13 »
Ne bih ja komentario nista u vezi ovog posta gore  :-\
Hvala svima na misljenju i pomoci pri odabiru auta  beer1

Van mreže ZakZak

• Active
  • **
  • Ugled: 5
« Odgovor #55 poslato: 15. Sep, 2014. 12:44 »
Sva ta dodatna oprema se prva nameće ali poslednja ostaje.Koji god da kupiš iste su mašine te i osećaj u vožnji.Nešto od dodatne opreme s vremenom može ti stvoriti dodatni  problem (panorama krov, niskoprofilne gume,centralna jedinica autom. menjača itd).Tako da ništa spec. ne dobijaš ako kupiš skuplji, (samo si ostao bez veće količine novca) poenta je da se češće menja auto da se ne venčavaš sa njim.Sličnu situaciju sam prošao već i kupio sam jeftiniji u datom momentu,(Yeti 1.2 active) nisam se pokajao.Sad mi se nešto mota po glavi da menjam auto da se ne bih venčavao sa istim.Eto imaš i njega kao opciju i to najjeftiniju,kekekekekek.Pozdrav!
  • Vozi: Škoda YETI 1.2 TSI

• Ambition
« Odgovor #56 poslato: 17. Sep, 2014. 15:12 »
Jedno brzinsko pitanje,da li moze u skodinim ovlascenim servisima da se proveri telefonski istorija vozila preko broja sasije?

Van mreže nebojsar

• Laurin&Klement
  • Ugled: 14
« Odgovor #57 poslato: 17. Sep, 2014. 15:30 »
Jedno brzinsko pitanje,da li moze u skodinim ovlascenim servisima da se proveri telefonski istorija vozila preko broja sasije?

Kad sam kupovao svoj auto probao sam to ali nisam uspeo. Mislim da kod nas ne postoji neki centralni registar ili baza podataka sta je radjeno na kojim kolima.
  • Vozi: Skoda Fabia 1.2 HTP, VW pasat B8 2.0TDI

Van mreže Filip

• Laurin&Klement
  • Ugled: 51
« Odgovor #58 poslato: 17. Sep, 2014. 15:34 »
Sva ta dodatna oprema se prva nameće ali poslednja ostaje.Koji god da kupiš iste su mašine te i osećaj u vožnji.Nešto od dodatne opreme s vremenom može ti stvoriti dodatni  problem (panorama krov, niskoprofilne gume,centralna jedinica autom. menjača itd).Tako da ništa spec. ne dobijaš ako kupiš skuplji, (samo si ostao bez veće količine novca) poenta je da se češće menja auto da se ne venčavaš sa njim.Sličnu situaciju sam prošao već i kupio sam jeftiniji u datom momentu,(Yeti 1.2 active) nisam se pokajao.Sad mi se nešto mota po glavi da menjam auto da se ne bih venčavao sa istim.Eto imaš i njega kao opciju i to najjeftiniju,kekekekekek.Pozdrav!

ne slažem se, Yeti nema u ponudi niskoprofilne gume (225/50 nije tanka), a i pre sam za to da se voze dobra kola na duže staze nego da se stalno menja auto
  • Vozi: Škoda Octavia 1.8 TSI Elegance + Eibach & RS 18" + Revochip

• Ambition
« Odgovor #59 poslato: 17. Sep, 2014. 15:51 »
Kako onda da proverim auto? Jedino da vozim u servis i to ovlasceni gde je i odrzavan,ne moze recimo u Samardzic ako je odrzavan u Alprosu?