0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Znaš ti dobro odakle vetar duva a to je kad ubaciš u drugu, a ono...
10.500/11.000€(u vrh glave); nema multifunkcionalni volan(a u oglasu stoji da ima); za 1 god. je mnogo prešao(do 15.000km, pa ajde); šiberdah nije prednost nego mana(bije sunce u potiljak, komplikuje elektriku, kederi izolacije propadaju za 3-5 godina i moraju se menjati-lepo,skupo i ničemu ne služi); limarsko/farbarske intervencije(vidljive i nevidljive); siromašan nivo opreme, bez maxi dot-a; vožen sa opterećenjem putnika i napred i pozadi; jastuk na vozačevom sedištu može da ukazuje na istrošenost ili oštećenje; nema fotografija motornog prostora. To ovako na prvi pogled.
Mnogo neutemeljenog kritizerstva
Jedno brzinsko pitanje,da li moze u skodinim ovlascenim servisima da se proveri telefonski istorija vozila preko broja sasije?
Sva ta dodatna oprema se prva nameće ali poslednja ostaje.Koji god da kupiš iste su mašine te i osećaj u vožnji.Nešto od dodatne opreme s vremenom može ti stvoriti dodatni problem (panorama krov, niskoprofilne gume,centralna jedinica autom. menjača itd).Tako da ništa spec. ne dobijaš ako kupiš skuplji, (samo si ostao bez veće količine novca) poenta je da se češće menja auto da se ne venčavaš sa njim.Sličnu situaciju sam prošao već i kupio sam jeftiniji u datom momentu,(Yeti 1.2 active) nisam se pokajao.Sad mi se nešto mota po glavi da menjam auto da se ne bih venčavao sa istim.Eto imaš i njega kao opciju i to najjeftiniju,kekekekekek.Pozdrav!