Autor Tema: Problem sa klimom +gubi snagu  (Pročitano 5262 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže FedjaZapočeo temu

Problem sa klimom +gubi snagu
« poslato: 02. Sep, 2014. 18:37 »
Zanima me da li je neko imao slicnih problema sa klimom kao ja. Radi se o tome da mi klima radi normalno nekih 10-tak minuta nakon startovanja motora, i onda krece da ispusta vruc vazduh. Uradio sam servis klime ,napunio freonom i nista.Primetio sam da kada ugasim motor i ponovo upalim sve radi kako treba neko vreme i sve tako u krug.
Usput jos jedno pitanje,desava mi se da auto nece da mi vuce u 3 brzini kao pre, 1-2 su ok ,i u 3 kao da uvuce neki  fals vazduh izgubi snagu i bas lagano poveceva ubrzanje. I ove ista prica kada ugasim u upalim motor sve se vraca u normalu?Ima li neko neku ideju sta bi moglo da prouzrokuje ovako nesto ?
Hvala!
« Poslednja izmena: 04. Sep, 2014. 08:45 pedja »
  • Vozi: Skoda SuperB 1.9 TDI 2003

Van mreže FedjaZapočeo temu

Odg: Problem sa klimom +gubi snagu
« Odgovor #1 poslato: 03. Sep, 2014. 22:38 »
Resio sam problem,probao sam da ocistim protokomer, nije uspelo pa sam ga zamenio.. Kosta oko 5500 hiljada nov,posle zamene kada sam otisao da probam auto,podigao mi je temperaturu i otisao mi je termostat..Ne znam da li to ima neke veze sa novim protokomerom ali sva sreca da nije skup nege oko 500 din.

Problem sa klimom sam resio novim filterom klime,koji sam doduse menjao pre 10.000 km i sada je sve ok.
  • Vozi: Skoda SuperB 1.9 TDI 2003