Autor Tema: servo pumpa, kako otkriti koji model je u kolima?  (Pročitano 2542 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže mimekoZapočeo temu

servo pumpa, kako otkriti koji model je u kolima?
« poslato: 15. Sep, 2014. 11:28 »
pozdrav svim forumasima. ja sam pasivni clan foruma i uglavnom samo citam vasa iskustva u vezi vasih ljubimaca. vozim fabiu 1.4 16v 55kw karavana crne boje 2002 god i imam problem kako da otkrijem koja je servo pumpa kod mene u fabiji posto je problem u senzoru letve ali ne znam koji da nabavim. pa ako neko zna kako neka javi.pozdrav i hvala!

Van mreže djordjebg

Odg: servo pumpa, kako otkriti koji model je u kolima?
« Odgovor #1 poslato: 15. Sep, 2014. 11:38 »
Skines resetku koja je pored leve maglenke, tada bi trebalo da vidis pumpu i na njoj nalepnicu na kojoj pise kada je proizvedena i ko je proizvodjac, Koyo ili TRW.

« Odgovor #2 poslato: 15. Sep, 2014. 12:28 »
hvala pogledacu cim stane kisa! :)

Van mreže dusan

« Odgovor #3 poslato: 29. Dec, 2014. 22:17 »
samo da nije koyo, a 99% jeste.  :(
  • Vozi: fabia mpi 2002

« Odgovor #4 poslato: 09. Jan, 2015. 14:26 »
konacno namesten senzor letve volana!!!!! pumpa je bila trw pa samim tim i popravak je bio jeftiniji. inace nije zamenjen senzor vec je popravljen orginalni sa kola  :P

Van mreže soulfly3p

« Odgovor #5 poslato: 30. Jan, 2015. 23:14 »
Pozdrav svima,
Kazes popravljen kvar ,tj.namesten senzor letve volana, kakvi su ti bili simptomi kvara da li ti je padao napon na kolima kad okreces volan ??? Inace meni se to upravo desava i ja treba sutra da pogledam koja je pumpa na Skodilaku,treba da stavim drugu polovnu ,samo da se ne zeznem da stavim drugu pumpu a napon i dalje da me zeza.Hvala unapred na odgovoru.
  • Vozi: Skoda fabia 1.9 tdi

« Odgovor #6 poslato: 01. Feb, 2015. 01:02 »
Konkretno meni je treperilo svetlo mislim sva svetla i to je trajalo neko vreme a zatim se upalila kontrolna lampica na bordu. Nadam se da ćeš rešiti problem sa što manje komplikacije i sa što manje novca  bravo2.