0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Ovde je varijanta naknadno ugrađenih dnavnih svetala-led, koje sijaju izuzetno jako, troše malo struje, a nekoliko puta mi je i policija pohvalila. Fabija MK2, pre FL.
Kada je moj otac otisao u ovlasceni servis da mu ukljuce dnevna svetla na Fabii, slepci namestili da cim das kontakt a svetla iskljucena na prekidacu, pale se srednja svetla napred i poziciona pozadi. Ne mozes nikako da ih iskljucis sem da prebacis na poziciju ali svetla opet rade. Prckali su nesto po racunaru i ugradjivali neke releje... Bar je on video da su to radili.
Koja su to tacno led svetla, imas neki link?Glupo pitanje, ali kako se ovo povezuje, preko nekog prekidaca ili se pali sa startovanjem motora...?Kada je moj otac otisao u ovlasceni servis da mu ukljuce dnevna svetla na Fabii, slepci namestili da cim das kontakt a svetla iskljucena na prekidacu, pale se srednja svetla napred i poziciona pozadi. Ne mozes nikako da ih iskljucis sem da prebacis na poziciju ali svetla opet rade. Prckali su nesto po racunaru i ugradjivali neke releje... Bar je on video da su to radili.
meni je na pre fl O2 iskodirano DRL via fog lights, i to North American varijanta, a to znači da mi ne pali ni sijalice pozadi, ni osvetljenje tablice, i ne uključuje se na kontakt ako je podignuta ručna (a meni uvek jeste), nego tek kada se spusti