Simply Clever
Zdravo!
Uloguj se
ili
Registruj.
Novi aktivacioni
Email
?
1 čas
1 dan
1 nedelja
1 mesec
Zauvek
Početna
Forum
Pomoć
Pretraga
Prijavljivanje
Registracija
Škoda Forum
»
ŠKODA forumi
»
Kupujem Tražim: Škodu Delove Opremu
»
Skoda fabia kupovina
Strana:
1
2
»
Dole
Autor
Tema: Skoda fabia kupovina (Pročitano 2159 puta)
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
paun
RallyeSport
Ugled: 5
Skoda fabia kupovina
«
poslato:
22. Sep, 2014. 22:57 »
Sta mislite o ovoj fabiji, deluje kao dobra kupovina:
http://www.polovniautomobili.com/oglas5302335/skoda_fabia_14_16v/
vlada320
Laurin&Klement
Ugled: 42
Škoda - best for money
Odg: Skoda fabia kupovina
«
Odgovor #1 poslato:
23. Sep, 2014. 00:51 »
I deluje kao dobra kupovina, naročito ako se cena spusti na okruglih 3000 i ako je tačno sve što je napisano u oglasu, a uživo izgleda dobro kao i na slikama. Iz nekog razloga je trenutno slaba ponuda Fabie I u oglasima, uglavnom lošiji primerci, a cene su skočile. I ne samo Škode, već i drugih marki - slaba i loša ponuda. Zato i mislim da ova Fabia možda i vredi.
Ostalo sam napisao u temi za motor.
Vozi: Mercedes B180 w245 / ex Fabia mk1 1.4 16v
WEST 014
RallyeSport
Ugled: 8
«
Odgovor #2 poslato:
23. Sep, 2014. 01:16 »
Lepo izgleda na slikama, ako je sve kako pise u opisu, vredi te novce...
Neba
Laurin&Klement
Ugled: 30
«
Odgovor #3 poslato:
23. Sep, 2014. 09:43 »
Verovatno ugao slikanja vara ali kad i ako uzivo budes gledao obrati paznju na zazor izmedju haube i krila cini mi se veci na suvozacevoj strani, ukoliko je tako moze biti znak da je imala cukanje, a verovatno i samo slika vara. Takodje prednji branik ne lezi idealno tj bilo je naslanjanja ali to je boljka svake Fabije mkI....
Inace enterijer izgleda sasvim dobro. Ne znam da li je tada s elegance paketom isao fabricki radio ili ne, felne su celicne koliko vidim trebalo bi elegance da ima alu (mozda je drugi set).
Vozi: Fabia 1.9 SDI
paun
RallyeSport
«
Odgovor #4 poslato:
23. Sep, 2014. 09:46 »
I meni su jutros upali zazori u oci,pogotovu izmedju krila i branika ...
djordjebg
Laurin&Klement
Ugled: 47
«
Odgovor #5 poslato:
23. Sep, 2014. 09:54 »
Mozes obratiti paznju i na zadnji branik, sa leve strane kao da je varen. To ga uvek blago deformise i sa te trane je nizi.
E sada sve to moze biti benigno, ali ti moze dobro doci da spustis i zaokruzis cenu.
Kiza
Style
Ugled: 1
«
Odgovor #6 poslato:
23. Sep, 2014. 10:06 »
Ja bih dodao da elegance ima prednje maglenke...ovde nedostaju, pa je verovatno menjan branik...
Vozi: FABIA 1.4 16V 2008.
paun
RallyeSport
«
Odgovor #7 poslato:
23. Sep, 2014. 12:18 »
Mada bi elegance trebao da ima sve podizace ... Mada cak i na prekidacu za svetla nema pozicija za prednje maglenke ... Tako da mislim da ovo nije upste elegance ...
djordjebg
Laurin&Klement
Ugled: 47
«
Odgovor #8 poslato:
23. Sep, 2014. 12:47 »
Podizaci na sva 4 prozora su kod nas bili retkost, nisu bili deo Elegance paketa za nase trziste.
Nemoj to da obeshabri, realno gledano klima je tu najvrednija stvar, sve ostalo je sminka i bez velike upotrebne vrednosti.
Treba pogledati auto, sve to mogu biti beznacajne zamerke.
zare
Laurin&Klement
Ugled: 18
«
Odgovor #9 poslato:
23. Sep, 2014. 13:37 »
Elegance iz 2004. kupljena kod nas je imala maglenke, aluminijumske felne, hromiranu rucicu volana, 402 radio sa 8 zvucnika. Ostalo je cini mi se isto.
Ako auto ima servisnu knjizicu iz ovlascenog servisa lako se proveri da li je sve u redu. Sitna cukanja po gradu tesko da mozete da izbegnete ali treba proveriti.
paun
RallyeSport
«
Odgovor #10 poslato:
23. Sep, 2014. 21:50 »
Zvao sam coveka,kaze sve u prvoj boji,nista radjeno,... E sad nece da spusti ispod 3200 tako da se razmisljam ...
2 Busy
Laurin&Klement
Ugled: 15
«
Odgovor #11 poslato:
23. Sep, 2014. 21:59 »
Plafon 2850 mu daj.Nema maglenke,naćićeš još koju manu i to je to.Srećno!
Послато са LG-D373
WEST 014
RallyeSport
Ugled: 8
«
Odgovor #12 poslato:
23. Sep, 2014. 22:16 »
Dobar auto nikad nije skup, to zapamti. Ako je krs, kolko god jeftino da ga uzmes, imaces rupu bez dna.. Tako da povedi nekoga ko se razume, i ako je sve ok kupuj to..
Neba
Laurin&Klement
Ugled: 30
«
Odgovor #13 poslato:
23. Sep, 2014. 22:27 »
Prvo pogledaj dobro auto uzivo
a ne preko telefona
Vozi: Fabia 1.9 SDI
vlada320
Laurin&Klement
Ugled: 42
Škoda - best for money
«
Odgovor #14 poslato:
23. Sep, 2014. 23:15 »
Jeste trenutno slab izbor polovnih Fabia, ali realno bi bilo da spusti cenu na 3000, što će i uraditi za nekoliko dana, ako se niko ne zaleti. Preko telefona neće, ali na licu mesta je druga stvar...
Što se tiče maglenki, video sam još par Fabia I Elegance iz zadnjih serija da ih nemaju. Ali, po enterijeru - ta jeste u Elegance opremi. Radkapne su od Comfort Fabie I FL. Zbog ovoga prodavac sigurno neće spustiti cenu, ali slobodno mu reci - kukaj kako su kožni volan i ručica menjača ofucani i žali se na sve vidljive tragove upotrebe i eventualna oštećenja, dokaži mu da nije sve baš tako sjajno kao što on priča, jer su to opravdani argumenti za skidanje cene.
Što se tiče žabica branika - one mogu popucati i od sasvim sitnih udaraca pri parkiranju. Bolje obrati pažnju na falcove haube i krila, kao i drugih limarijskih delova.
Treba što hladnije glave da odeš i pogledaš auto. Gleda se datum proizvodnje na svim staklima, porede se leve i desne svetlosne grupe, traže se tragovi farbanja na neofarbanim delovima - naročito oko branika i u podkrilu, gledaju se vezni limovi iznutra... to su samo neke stvari za utvrđivanje da li je auto bio havarisan.
Ako nisi autom 100% oduševljen na prvo gledanje - tek onda ne treba da se zalećeš, već razmisli dan-dva. Može i neka druga da iskrsne.
Vozi: Mercedes B180 w245 / ex Fabia mk1 1.4 16v
Strana:
1
2
»
Gore