Autor Tema: kome se obratiti auto mi zakljucano pokvarila se centralna  (Pročitano 2095 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže zelenovicdZapočeo temu

Imam problem auto je skoda fabia 2002 1.4mpi.centralna mi se pokvarila ne mogu kljucem da otvorim a ne radi mi ni bravica na gepeku.Kome da se obratim posto mi se bas ne razbija staklo.Hvala unapred
  • Vozi: skoda fabia 1.4mpi,2002

Van mreže vule035

Odg: kome se obratiti auto mi zakljucano pokvarila se centralna
« Odgovor #1 poslato: 04. Okt, 2014. 15:30 »
Da li si probao onu foru da okreneš ključ u bravi i zadržiš par sekundi nakon čega se prozor sam spušta. Mada ako ne radi brava čisto sumnjam da će ovo raditi. Svojevremeno mi je lik u servisu rekao da se Fabije kradu tako što kroz keder stakla uhvate dole neku sajlu ili zakačku i samo povuču na gore. Možda da probaš to pre cepanja stakla  :B=) Ili ti ostaje jedino da zoveš nekog majstora koji se bavi baš ovakvim problemima, otvaranjem vrata ako neko zaboravi ključ unutra ili mu se pokvari centralna.
  • Vozi: Škoda Fabia 1.4 MPI 50kW 2002. god.

« Odgovor #2 poslato: 04. Okt, 2014. 15:32 »
hvala na odgovoru probacu

Van mreže vule035

« Odgovor #3 poslato: 04. Okt, 2014. 15:35 »
Pala mi još jedna ideja. Pošto ti se zadnja stakla verovatno podižu na okretanje ručice, da spolja uhvatiš sa vakum hvataljkom za stakla i sa malo snage da ih spustiš dole.
  • Vozi: Škoda Fabia 1.4 MPI 50kW 2002. god.

« Odgovor #4 poslato: 04. Okt, 2014. 15:38 »
da zaboravio sam reci da nemam podizace ako nadjem vakum hvataljku probacu i to

Van mreže djordje cacak

« Odgovor #5 poslato: 04. Okt, 2014. 19:13 »
to sa hvataljkom neznam sta dobijas,jer koliko mislim da i ako otvoris prozor (ako si hudini) nemozes da otvoris auto iznutra povlacenjem poluge za otvaranje vrata.(kod mene je tako).jesi probao suvozaceva,kako da ti obe brave nerade?
  • Vozi: Fabia 1.4 MPI 8v 200 god

Van mreže zix

• Vozi: Škoda Yeti 1.2 TSI 2012.

Van mreže djordje cacak

« Odgovor #7 poslato: 04. Okt, 2014. 20:08 »
Probaj ovo:
http://youtu.be/SSao93RSsrU
Bez uvrede ovo je fora,jer da ovim vakumom za kanalizaciju mogu da se otvore vrata svako bi danas krao kola,a i za gepek je fora jer ovo nemoze da pridje da aktivira polugu koja otvara gepek,a i ona se otvara kada se povuce ka spolja a ne ka unutra.

Van mreže tutinburg

« Odgovor #8 poslato: 04. Okt, 2014. 21:32 »
moze moj drugar, cim izadje ....  :RR) :RR) :RR)
  • Vozi: Skoda Fabia 1,4 mpi

Van mreže djordje cacak

« Odgovor #9 poslato: 05. Okt, 2014. 19:42 »
moze moj drugar, cim izadje ....  :RR) :RR) :RR)
sa ovim nece da moze,znam ih ja lom boziji koji se ovim bave ili su se bavili.Uredjaje koje koriste nemoze svako ni sa brdom para da kupi.Nije to samo slomis bravu i udzekas se na komp pa vozi.Ali odosmo od teme.
Ima li kakvih pomaka u pokusajima da otvoris auto???

Van mreže tutinburg

« Odgovor #10 poslato: 05. Okt, 2014. 21:51 »
Tacno da nije to samo da slomis bravu i udzekas se na komp .... On radi profesionalno sa rusima u svabiji i holandiji ... a tako je sofisticiran da nemozes ni da zamislis .... Medjutim tano je i to da nece da moze jer pravo da ti kazem on i ne treba da izlazi na slobodi je i radi u Dajmleru kao inzenjer bas odgovran za sigurnost auta !!!! bravo2 bravo2 bravo2 e kad on kaze meni samo mi javni i nema problema onda stvarno nema problema ... covek zna svoj zanat  :bravo: :bravo: :bravo:

Van mreže Apatinac

« Odgovor #11 poslato: 05. Okt, 2014. 23:11 »
ne znam sta da odgovorm ali mi cudno da radi u Daimleru a da saradjuje sa rusima u nemackoj i jos u holandiji je malo mi cudno jer rusi ( kazahstan i ostale drzave sa ...stan na kraju) rade ne bas cistije poslove ovde mada je moguce ali ti njemu ipak reci da se ne hvali toliko sto manje ljudi zna bolje je veruj mi.
ja sam moja vrata otvarao (dasao mi je ADAC) uz pomoc gumenih jastucica na naduvavanje na suvozacevim vratima.Naduvao majstor dva komada i onda sa nekoim stapice pritisnuo dugme za otkljucavanje na centralnoj konzoli
  • Vozi: Octavia II 1,6 tdi

Van mreže djordje cacak

« Odgovor #12 poslato: 05. Okt, 2014. 23:45 »
Ima li autora teme da se javi,slucajno ako moze da nas upozna sa detaljima kako se ponasa brava,i ta na suvozacevoj strani ili je mozda do sada otvorio,a mi lupamo.........

Van mreže tutinburg

« Odgovor #13 poslato: 06. Okt, 2014. 11:40 »
Kazahstan, .... I Rusija ..... Hmmmmm .... Znas li koliko nemci prodaju vozila u rusiji ,i nisu svi rusi .... Sa sest prstiju?? Nego da ne idemo u off sa temom. Licno se izvinjavam coveku koji je i zapoceo temu sa ciljem da nadje resenje.

Van mreže djordje cacak

« Odgovor #14 poslato: 20. Okt, 2014. 08:16 »
Covece otvori li auto,nema te 15 dana na forumu.Iz postovanja prema onima koji su zeleli da ti pomognu ili su ti pomogli treba da napises sta si uradio.Ili ces se javiti tek sa sledecim problemom